Siz olsanız davete gider miydiniz?

Buna çok katılamıyorum. Çünkü abimin aklı yok mu? Eşi mecbur değil ben onun bir şeyi değilim. Ama abimle bizim çok başka bir bağımız vardı. Ben şimdi eşimi ablasına karşı istediğim kadar doldurayım yine de görüşmeye devam eder. Çok seviyor çünkü ablasını.

Başta evin hayır olsun güle güle ailenle sağlıcakla huzurla otur darısı biran önce bana inşallah. Annenden abi in getirdiği hediyeyi ben olsam almazdım gerek yok diye yengen mesaj atmış ya sende aynı şekilde " bebeğim ya müsait değiliz" de yeter nasıl geliyorsa öyle git abin de ya yengenden cekiniyor yada bu böyle yani ama konuşmayı abinle yengen yanında yokken yap anne işte aile huzursuz olmasın dağılmasın diye yapıyor ama kendini ezdirme tabiki asla ama kötü durum tabiki ne kadar takmadan dursanda kardeş işte kardeş çok farklı bu dünyada

Tabi ki gitmeyin uygun değilim bebeğim diyin sizde. Abinize de uyuz oldum, size de siz o bardağı niye alıyorsunuz. Kim aldıysa alsın evine gelsin niye demediniz. Bardak nedir ya kardeşe ev hediyesi bardak mı olurmuş.

Çok çok teşekkür ederim. Rabbim sana da en kısa zamanda temizlerken yorulacağın kadar büyük bir ev nasip etsin inşallah Anneme getirdiği hediyeyi almadım annemde duruyor hala. Kimse de sormadı beğendin mi diye zaten haberleri bile yoktur yani. Abimin yeri bende çok ayrıydı. Çünkü o kadar kafa dengiydik ki biz. Ayrıca çok emeği var üstümde. İkimiz de üniversitede burs alıyorduk o aldığı bursun yarısını bana gönderirdi sen kızsın daha çok gezersin ben çıkmıyorum derdi. Birşeyi yokken bile benimle her şeyini paylaşırdı. Benden de borcumu mozaik pasta olarak ödememi isterdi. Şimdi nasıl böyle oldu anlamıyorum. Onun ailesi eşi tabi ki bunu biliyorum ama bizi de birden silmesi çok ağrıma gidiyor. Dramatize etmek istemiyorum ama çok üzülüyorum gerçekten. Bir gelip evini görmez mi insan kardeşinin

Tabi ki gitmeyin uygun değilim bebeğim diyin sizde. Abinize de uyuz oldum, size de siz o bardağı niye alıyorsunuz. Kim aldıysa alsın evine gelsin niye demediniz. Bardak nedir ya kardeşe ev hediyesi bardak mı olurmuş.
Almadım annemde duruyor hala. Aradım sonra abimi dedim ki anneme hediye bırakmışsınız yani bu şey mi demek oluyor sana asla gelmicez mi demek oluyor dedim. Yok canım olur mu öyle şey geliriz tabi falan diye salladı bişeyler

abim yok, kız kardeşim var . Küs kırgın durma sorunum olduğu için baştan konuşurdum. Israrla uzak dururlarsa da görüşmezdim. 1 sene görüşmemek konuşmamak çok ya. Hiç mi iletişime geçmiyorsunuz.

Israrla defalarca daveti geri cevirdilerse aklima tek ve ilk gelen ne yaptiniz, dugun zamani cokmu karistiniz ortaligimi gerdiniz bir sebep olmali ikisininde geri cekilmesinin.

Ha yiksa asla gitmem

Ben onu çok aradım zamanında hep meşgule atıp canım ben sana sonra döneyim mi diye mesaj atardı. Ben de aramıyorum o da aramıyor şimdi. Annemde denk geldik 3 ay önce. Öyle ayda yılda bir annemde denk geliyoruz

Gitmem Dün böyle bir olay başıma geldi gitmedim

Israrla defalarca daveti geri cevirdilerse aklima tek ve ilk gelen ne yaptiniz, dugun zamani cokmu karistiniz ortaligimi gerdiniz bir sebep olmali ikisininde geri cekilmesinin.

Ha yiksa asla gitmem
Kız asla böyle bir şey olmadı. Adı görümce ya ne anlatsam inandırıcı gelmiyor belki. Çok saygılı mesafeli bir ilişki kurduk baştan. O da çok soğuk durduğu için fazla yaklaşamadım zaten yani. Ama her şeylerine koştum. Evlenirken gittim temizlik yaptım evlerini dizdim onlarla. Sonra abim askere gitti çok taksitleri vardı kız sıkıntıda kalmasın diye ablam da ben de birer bilezik bozup taksitleri biz ödedik. Genel olarak aileyle ilişkileri bu şekilde. Konuşunca bebeğim canım ama asla sevmiyor tabi ki. Kızda şöyle bir huy var bir hareketine takılıp kalabiliyor. Ve kafasında olmayan şeyler kuruyor. Bir gün abim dışardaydı telefonla onu aradı yanımda benim adım geçti konuşmada ben de ne diyor dedim hiiç napıyosunuz diyor dedi. Ben de senin dedikodunu yapıyoruz deseydin dedim. Ben eşimin asla dedikodusunu yapmam dedi sinirli bir şekilde. Ben de espri yapıyorum zaten oturup abimin dedikodusunu yapacak değilim dedim. Sonra bu olayı farklı anlamış ve anneme anlatmış. Ben ona dedikoducu imasında bulunmuşum. Şaka gibi cidden bunu anlatırken de gözleri dolmuş. Annem yalvardı yakardı ara bir konuş diye. Aradım dedim ki bir yanlış anlaşılma olmuş ben sana öyle demedim yine de dediğim şey seni üzdüyse kusura bakma dedim. Birdaha olmazsa sevinirim tatlım dedi. Ondan sonra nefret ettim zaten onun uslubundan. Sonrasında pek diyalog kurmadım. Ortada olan hiçbir şey yok yani

Cok sasirtici yaptiklari. O zaman zaten mesafeli ol.
Annem hatirina belki giderdim davete, ondan sonrada mesafeli olurdum kesinlikle. Knlar mutlu olsunda..

Algilamasi degisikse zaten hep hasar cikar en ufak seylerde, abinde anlar zaten cok gecmez

Cok sasirtici yaptiklari. O zaman zaten mesafeli ol.
Annem hatirina belki giderdim davete, ondan sonrada mesafeli olurdum kesinlikle. Knlar mutlu olsunda..

Algilamasi degisikse zaten hep hasar cikar en ufak seylerde, abinde anlar zaten cok gecmez
Ya biz ondan bu kadar temkinliyiz. Yengeme de nişan hatıramı neden kitaplıkta arka taraflara koydun falancanınki önde duruyor diye küsmüştü. Ya da annem onu değil de abimi arayınca davet etmek için ona da kırıldığı için gelmiyor.

Amin Haklısın inan okurken gözlerim doldu zor bir durum özellikle böyle bı bağ varken aranızda inşallah umarım düzelir siniz eski halinize geri dönersiniz

Amin Haklısın inan okurken gözlerim doldu zor bir durum özellikle böyle bı bağ varken aranızda inşallah umarım düzelir siniz eski halinize geri dönersiniz
Artık çok eski haline dönmez gibi. Özlese insan arar bir sesini duyar hiçbir şey yapmasa. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Ben gitmezdim yerinizde olsaydım.
Sürekli onlar mı müsait olmayacak bir de siz olmayın.
Annenizi. abinize iki çift laf etmekten ödü kopuyor ama sizi araya nifak sokmakla itham ediyor maşallah, bir oğulcu ana daha.

Ben gitmezdim yerinizde olsaydım.
Sürekli onlar mı müsait olmayacak bir de siz olmayın.
Annenizi. abinize iki çift laf etmekten ödü kopuyor ama sizi araya nifak sokmakla itham ediyor maşallah, bir oğulcu ana daha.
Benim anam oğulcu olduğu kadar gelincidir de. Gelinleri ne yapsa en güzelidir. Ben onun için tencere tencere sarmaya sarayım yine de övmez beni bir kez. Çok mutlu olurum normalde birbirlerini sevmelerinden ama ablamla beni ve eşlerimizi hep eleştirip kapısına sokmayan gelini övmesi beni sinir ediyor

zaten gitmeyin diyecektim ama yorumlarınızı okudukça hele şunu görünce kesinlikle gitmeyin diyorum

boşverin ya siz fazla fazla adım atmışsınız, şu kadar zamanda hiç mi müsait olamadılar

kaldı ki herkes çalışıyor herkes yoğun hayat telaşesi herkeste var, yeri geliyor sevdiklerimizi bi saat görebilmek için uykumuzdan işimizden vs fedakarlık yapıyoruz

Annem hep idare et onlar mutlu olsun diyip duruyor. Sanki mutlu olmalarına ben engelmişim gibi. Ben ne yapıyorum sanki aramıyorum da artık. Tek başlarına ömür boyu mutlu olsunlar
ne münasebet canım, peki sizin ve eşinizin mutluluğu bu önemli değil mi? onların bu tavrı yüzünden de siz mutsuz oluyorsunuz belki, annenize bunu da söyleyin

Ben artık pek takmıyorum ama dalga geçer gibi davet etmeleri çok sinir bozucu geliyor bana sadece. Anneme hepsini söyledim. Bunları şeytan düşündürtüyor diyor ya çıldırıyorum

Ben artık pek takmıyorum ama dalga geçer gibi davet etmeleri çok sinir bozucu geliyor bana sadece. Anneme hepsini söyledim. Bunları şeytan düşündürtüyor diyor ya çıldırıyorum
olur mu öyle şey ya, görünen köy kılavuz mu istermiş, şeytanın birşey düşündürttüğü yok herşey ortada işte.

hiç sinirinizi bozmayın, muhtemelen herkesi davet edeceği için eee sizi de ayrı tutamayacağı için çağırmış belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…