Siz olsanız davete gider miydiniz?

Ben olsam gitmezdim. Resmen değersizlik. Anneniz ailenizin bölünmesini istiyorsa size değil büyüğünüz abinize hediyeyi evine götür oğlum hayırdır neden buraya bırakıyorsunla başlardı.

Gelin hanım gerçekten de aklının ucundan geçmeyecek şeylere alınabiliyor. İnsan küsmek istesin bir şey bulabilir. Her şeye küsmeye kalksam etrafımda insan kalmaz. Gerçekten oturup konuşmak çok isterim iç dünyasında neler kuruyor da bu hale geliyoruz çok merak ediyorum ama konuşarak çözülmüyor anladığım kadarıyla.

10 aydır siz normal günlerde çağırmış olmalısınız. İftar daveti başka iftar davetine bence gitmelisiniz. Siz de bir iftar cagirmalisiniz. Eğer yine gelmez ise seneye ona göre gidersiniz. Gelirlerse de sürekli değil senede bir iftar daveti olarak misafirliğe sinirlayin.. mesafe iyidir.

Koparma durumu yok o artık başka bir aile siz başka bir ailesiniz. Bunu kabul edip saygılı seviyeli yaşamalısınız.

Ben taşındığımdan beri 5-6 kere çağırdım hepsi reddedildi. En son geçen hafta iftara çağırdım konumda da anlatıyorum bunu. İftar için uygun değiliz dediler. Siz uygun olduğunuz zamanı söyleyin ben ayarlayayım dedim. Yok canım abinin nöbetleri var falan dediler. Reddettiler yani. Ben ayrıca ramazan olmasa dahi evime normal oturmaya gelmelerinden bahsetmiyorum. Benim onların evinde o kadar emeğim varken bana bir hayırlı olsun ya da bir ihtiyacın var mı lafını çok görmelerinden bahsediyorum. Bütün davetlerimi reddedip üstüne şu gün bekliyoruz diye mesaj atmaları bana çok sahte geliyor. Beni çağırmak için çağırmışlar yani.
Koparma durumu yok o artık başka bir aile siz başka bir ailesiniz. Bunu kabul edip saygılı seviyeli yaşamalısınız.
Burada koparma durumu olamayacağını anlatmaya çalışıyorum zaten. bizim oğlumuz abimiz zihniyetinde insanlar olmadığımız için lafını etmek bile saçma koparmanın demek istiyorum

Yani ben sizi anlıyorum siz abinizden kopmak istemiyorsunuz ama erkekler kadınlara göre daha vefasız oluyo evlendikten sonra.
Ben sizin yerinizde olsam gördüğüm yerde onlar gibi merhaba merhaba der geçerim bi tarafıma da takmam açıkçası görüşmeyin sizin canınıza minnet olsun hayatınıza bakın mis gibi.
Şu saatten sonra ne olursa olsun abinizle bekarlıktaki samimiyetiniz olmayacak araya çoktan mesafe girmiş bunu kabul edin yolunuza devam edin.
Çünkü siz saha önce de bu konu ile ilgili konu açmıştınız ve sizi baya etkiliyor yani belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…