- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Butun sorunlar kocanda gibi ama sende de birseyler var sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim o kadar sinir bozucu bir şekilde hayır demeyi bilmiyor ki büyük ihtimal yarın kaynım arayıp yine para isteyerek, o da benden gizli verecek. Buna nasıl engel olabilirim sizce
Evet mutlaka bende de var sorun, ben de bilsem nerde yanlış yaptığımı, kendi hayatım için bu yanlışa devam etmek istemem. Ama çok sorunlu bi hayatım var eşimden yana sürekli üzüldüğüm bir şeyler oluyor bilmiyorumButun sorunlar kocanda gibi ama sende de birseyler var sanki
Çocuklu evler olduğumuzdan onların orada burada görüp heves ettiklerini de iyi biliyoruz.Değil mi ya, çok zoruma gitti konu benim.
Kadın iki kurusun hesabını yapsın, eşi koca koca adamların faturalarını ödemek istesin, üstüne üstlük benim param desin.
Kıymeti bilinmiyor böyle şeylerin Yalnizbiranne kismayin bundan sonra. Eşiniz nankör, kıymet bilmez bir insan malesef.
Bi kutu vardı paramızı koyduğumuz. Ordan alıp ev için harcıyorduk. Baktım 1500 lira kadar vardı 200 bıraktım gerisini ordan alıp sakladım her ihtimale karşı yarın gider de verir diye. Bilmiyorum artık bu davranışıma nasıl tepki verir. Eskiden ailesinin içinde sinir hastası olmuş,delirmeden iyi evlenmişim diyordu.evlendikten sonra aşırı aileci oldu. Biz hiç ailesi değiliz varsa yoksa onlar tamam sevsin bağlı olsun bunlar güzel ama sürekli bi beklentileri var bizden, ben de diyorum para basıyorsun da benim mi haberim yokEşinize o paradan nasil tasarruf etmeye calistiginizi detayli anlatsaniz, cocuklardan kistiginizi, zorlandiginizi gozlerine bakarak anlatsaniz, ailemiz için ileride evimiz için ugrasiyorum o para cocuklarin da hakki, onlarin hakkini veriyorsun gibi sakin bir konuşma yapsani içine biyerine dokunmaz mi bu adamin acaba?
Tum ikna cabalariniza ragmen yine de verirse dedigim gibi kismayin ama sakin, baskalarina gidecegine size gitsin varsin birikmeyiversin akli basina gelene kadar.
Benim param demesiyle kocanız gözümde bitmiştir.bence sizde yeniden düşünün.......Eşimin iki bekar abisi var. Şimdilik kv kp köydeler, onlar burda yalnız ikisi kalıyor. Paralarını gereksiz şeylere harcıyorlar, hep maddi zorluk içindeler. Bizim kiramız 800 TL, eşim 3000 civarı maaş alıyor, iki bebeğimiz var ve ben sürekli 2 3 liranın bile hesabını yapıyorum. Markete her gidişimde almak istediğim bir çok şeyi es geçiyorum.çocuklarıma kıyafet almıyorum, başkalarının çocuklarının küçülenlerini giydiriyorum, kendim de hep eskiden aldığım hep aynı kıyafetleri giyiyorum. Çok zorunlu ihtiyaçlar dışında kolay para harcamıyorum ki zor duruma düşmeyelim, ilerde belki bir evimiz olur düşüncesiyle. Bir kaynım her ay bi kaç kez eşimden 100 200 lira istiyor bir şey demiyorum ama rahatsızım. Şimdi 700 800 lira fatura birikmiş, eşim de zor durumdalar diye hepsini ödeyelim dedi. Çok sinirlendim ona kızdım hayır verme hep sana güvendikleri için rahat davranıyorlar, hanımları çocukları yok, koskoca adamlar, bi faturayı ödeyemiyorlar. Sana güvenip hep böyle devam ederler verme dedin. Sana söylemeyip te verebilirdim benim param dedi. Benim rızam yok verme dedim. Ben her şeyden kısıyorum ki iki üç kuruş atalım ev bark sahibi olalım. Hiç te atamadık evlendiğimizden beri, 2 senedir. Kaynımın birisi eşim bekarken çok paralarını çalmış.bana küpe aldı, evlerinde yok oldu. evlilik yüzüğüm de onların evinde kayboldu büyük ihtimalle o çaldı canım çok yandı. Para kalmayınca evdeki tencereler, bazı eşyaları, babasının tansiyon aletini filan satmış. Eşim diyor senin kardeşin olsa yardım etmez misin. Siz olsanız yardım eder misiniz?
Hayır yardım etmem.Sağlıkları yerindeyse çalılsınlar.Sinir oluorum böyle amiplere.Eşimin iki bekar abisi var. Şimdilik kv kp köydeler, onlar burda yalnız ikisi kalıyor. Paralarını gereksiz şeylere harcıyorlar, hep maddi zorluk içindeler. Bizim kiramız 800 TL, eşim 3000 civarı maaş alıyor, iki bebeğimiz var ve ben sürekli 2 3 liranın bile hesabını yapıyorum. Markete her gidişimde almak istediğim bir çok şeyi es geçiyorum.çocuklarıma kıyafet almıyorum, başkalarının çocuklarının küçülenlerini giydiriyorum, kendim de hep eskiden aldığım hep aynı kıyafetleri giyiyorum. Çok zorunlu ihtiyaçlar dışında kolay para harcamıyorum ki zor duruma düşmeyelim, ilerde belki bir evimiz olur düşüncesiyle. Bir kaynım her ay bi kaç kez eşimden 100 200 lira istiyor bir şey demiyorum ama rahatsızım. Şimdi 700 800 lira fatura birikmiş, eşim de zor durumdalar diye hepsini ödeyelim dedi. Çok sinirlendim ona kızdım hayır verme hep sana güvendikleri için rahat davranıyorlar, hanımları çocukları yok, koskoca adamlar, bi faturayı ödeyemiyorlar. Sana güvenip hep böyle devam ederler verme dedin. Sana söylemeyip te verebilirdim benim param dedi. Benim rızam yok verme dedim. Ben her şeyden kısıyorum ki iki üç kuruş atalım ev bark sahibi olalım. Hiç te atamadık evlendiğimizden beri, 2 senedir. Kaynımın birisi eşim bekarken çok paralarını çalmış.bana küpe aldı, evlerinde yok oldu. evlilik yüzüğüm de onların evinde kayboldu büyük ihtimalle o çaldı canım çok yandı. Para kalmayınca evdeki tencereler, bazı eşyaları, babasının tansiyon aletini filan satmış. Eşim diyor senin kardeşin olsa yardım etmez misin. Siz olsanız yardım eder misiniz?
Bu akşam ne hayal ettim var ya, 1+1 bi ev tutup çocuklarımla yaşamak. O da gitsin ailesine baksın. Bizim nafakamızı göndersin en azından sürekli onun ailesinin sorunlarını düşünmek zorunda kalmam. 3 kuruş para getirmek dışında bir şey yapmıyor zaten. Eve geliyor ne bi sohbet muhabbet, ne bi güzel söz. 7 24 telefonun içinde. Hafta sonu gezme yok, ev işlerine, çocuklara yardım yok, manevi destek yok. Bakıyorum diyorum benim ona ihtiyacım yok ki. Ne kaybederim ki bu geliyor aklıma bilmiyorum yanılıyor muyum kiBenim param demesiyle kocanız gözümde bitmiştir.bence sizde yeniden düşünün.......
Şuan birde bunları eklediğinizde inanın ablaniz kardeşiniz olup sizi ondan çekip almak istedim ...ne demek size değer vermemesi ilgilenmesi ..ev islerinde yükünüzü hafifletmiyor olmasına eyvallah derim ama insanın güzel söze sevgiye desteğe ilgiye ihtiyacı var motive olması icinBu akşam ne hayal ettim var ya, 1+1 bi ev tutup çocuklarımla yaşamak. O da gitsin ailesine baksın. Bizim nafakamızı göndersin en azından sürekli onun ailesinin sorunlarını düşünmek zorunda kalmam. 3 kuruş para getirmek dışında bir şey yapmıyor zaten. Eve geliyor ne bi sohbet muhabbet, ne bi güzel söz. 7 24 telefonun içinde. Hafta sonu gezme yok, ev işlerine, çocuklara yardım yok, manevi destek yok. Bakıyorum diyorum benim ona ihtiyacım yok ki. Ne kaybederim ki bu geliyor aklıma bilmiyorum yanılıyor muyum ki
Bende gelin kuaförüne gitmedim, dış çekim, balayına gitmedik sırf eşimin ailesi konuşmasın sonradan diye aaah aaah kim biliyor bizim içimizde kalıyor...Ben nasıl evlendim biliyor musunuz kuaföre hiç gitmedim gelin başı makyaj filan evde bi tanıdık kendince yaptı. Gelinliği ödünç aldık birinden. Dış çekim, balayı filan yapmadık. O kadar pişmanım ki. Eşimin durumu iyi değil, zora sokmiyim dedim hiç bir şey istemedim. Evlendikten sonra gördüm ki annesi başta olmak üzere ailesi sürekli bir şeyler talep ediyor. Kiralarını verdiği de oldu, borç diye para aldıkları da. Hiç biri geri gelmedi.
Hatta bir şey ekleyeyim, yüzüğümü en ucuzundan aldı. İncecik, hafif bir şeydi ama çok sevmiştim, anlamı büyüktü benim için o zamanlar eşimi çok sevdiğim için. Onu bile %99kaynım çaldı
Anlatsan asla anlamaz kıymetini. Bazen aklıma geliyor keşke ayrılsak 2. Evliliğini yapsa da bir bir anlasa benim ona olan iyi niyetlerimiBende gelin kuaförüne gitmedim, dış çekim, balayına gitmedik sırf eşimin ailesi konuşmasın sonradan diye aaah aaah kim biliyor bizim içimizde kalıyor...
Ha bir de benden başkası bunları yapmaz sanıyordum ama yalnız değilmişim, ama siz de nadir örneksiniz yaniBende gelin kuaförüne gitmedim, dış çekim, balayına gitmedik sırf eşimin ailesi konuşmasın sonradan diye aaah aaah kim biliyor bizim içimizde kalıyor...
Ben konuşmasam o hiç konuşmaz. Asla iltifat etmez veya da gelip bana bir derdini, yaşadığı şeyi anlatmaz. İlk tanıştığımız gün bana bir şeyler anlatmak için ne kadar çabalıyordu karşımda sürekli kendinden, anılarından bahsediyordu çok hoşuma gitmişti. Şimdi bambaşka bir adam var, ilk evlendiğimiz haftadan hevesi geçti, kendi de diyor insan bir şeyi elde edene kadar hevesi oluyor diye. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ben hiç mutlu değilim bu şekilde. Derdimi anlatıyorum da, her birini söyledim ona ama boş. Dikkat ettim, arkadaşlarına gitsek baya baya konuşuyor,yani bana gelince yatıp telefonun içine gömülüyor kadına değer diye bir şeyden haberi yokŞuan birde bunları eklediğinizde inanın ablaniz kardeşiniz olup sizi ondan çekip almak istedim ...ne demek size değer vermemesi ilgilenmesi ..ev islerinde yükünüzü hafifletmiyor olmasına eyvallah derim ama insanın güzel söze sevgiye desteğe ilgiye ihtiyacı var motive olması icin
Kim alır ki onuAnlatsan asla anlamaz kıymetini. Bazen aklıma geliyor keşke ayrılsak 2. Evliliğini yapsa da bir bir anlasa benim ona olan iyi niyetlerimi
Eşimin ailesi yapıyordu herşeyin uygununa gittiğim halde çok masraf oldu kv tutturmuştu kızıma birşey yapmadılar diye sonradan konuşmayıp kızları üzülmesin dedim sonra baktım işin rengi başkaymış Allah'a havale ettim hepsiniHa bir de benden başkası bunları yapmaz sanıyordum ama yalnız değilmişim, ama siz de nadir örneksiniz yani
Alır çok çok yakışıklı gerçekten. Hiç bir şeyi olmasa o tipi için bir çok kişi vardır evlenebilecek. Oyunculara bakıyorum millet beğeniyor, şişiriyor filan ama o hepsinden yakışıklı, eşim olduğu için filan demiyorum tanıyan herkes söylüyor çok kişi gördüm dibi düşüyorKim alır ki onu
Allah Allah bizimkide Cüneyt Arkına benzerAlır çok çok yakışıklı gerçekten. Hiç bir şeyi olmasa o tipi için bir çok kişi vardır evlenebilecek. Oyunculara bakıyorum millet beğeniyor, şişiriyor filan ama o hepsinden yakışıklı, eşim olduğu için filan demiyorum tanıyan herkes söylüyor çok kişi gördüm dibi düşüyor
Kim alır ki onu
[/QUOTE
Ama mutlaka sorunlar yaşar, beni anlar işte o zaman bana haksızlık yaptığını anca o zaman anlar gibime geliyor ben yanındayken kıymet bilmiyor
Ayrılık düşünme evlatların var