• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız bu insanlara para verir miydiniz

Allah Allah bizimkide Cüneyt Arkına benzer 🤣
Gülümsedim ya sinirden uyuyamıyorken mesajınız beni güldürdü. Kenan imirzalıoğlu nun bir üst modeli diyim ben de ama kendi marifeti olan bişey değil Allah ın onu o şekilde yaratmaya uygun görmesi. Bana değer vermemesi her şeyi bitiriyor gözümde

Gülümsedim ya sinirden uyuyamıyorken mesajınız beni güldürdü. Kenan imirzalıoğlu nun bir üst modeli diyim ben de ama kendi marifeti olan bişey değil Allah ın onu o şekilde yaratmaya uygun görmesi. Bana değer vermemesi her şeyi bitiriyor gözümde
Öyle canım davranış önemli olan tip falan boş ben bir boyu olsun birde saçı derdim tuttu🤭

Ayrılık düşünme evlatların var
Sürekli ailesi tarafından yeni yeni sorunlar geliyor karşıma. Her gün annesi veya kayınlarımdan hayırsız olan arayınca diyorum gene ne isticekler, nasıl canımı sıkacaklar acaba. Hiç düşünmüyorlar bu adam evlendi bir hanımı var evde diye beni asla hesaba katmıyorlar

Sürekli ailesi tarafından yeni yeni sorunlar geliyor karşıma. Her gün annesi veya kayınlarımdan hayırsız olan arayınca diyorum gene ne isticekler, nasıl canımı sıkacaklar acaba. Hiç düşünmüyorlar bu adam evlendi bir hanımı var evde diye beni asla hesaba katmıyorlar
Vicdan merhamet yoksa katmazlar canım benim eşimde bekarken maaşının tamamını neredeyse annesine verirmiş ama şuan böyle bir durum yok şükür.

Ben konuşmasam o hiç konuşmaz. Asla iltifat etmez veya da gelip bana bir derdini, yaşadığı şeyi anlatmaz. İlk tanıştığımız gün bana bir şeyler anlatmak için ne kadar çabalıyordu karşımda sürekli kendinden, anılarından bahsediyordu çok hoşuma gitmişti. Şimdi bambaşka bir adam var, ilk evlendiğimiz haftadan hevesi geçti, kendi de diyor insan bir şeyi elde edene kadar hevesi oluyor diye. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ben hiç mutlu değilim bu şekilde. Derdimi anlatıyorum da, her birini söyledim ona ama boş. Dikkat ettim, arkadaşlarına gitsek baya baya konuşuyor,yani bana gelince yatıp telefonun içine gömülüyor kadına değer diye bir şeyden haberi yok
Ayrilabilmenin bir yolu vardır umarim

Ne vicdanlar var ya iki bekar abi bir olup evli çocuğu olan kardeşine yardım edeceğine tam tersi sömürü peşindeler. Tabiri caizse her ailenin bir hamalı vardır demek ki sizde bu görevi eşiniz üstlenmiş..

Arayıp kv yle konuşcaksınız. Ortalığı ayağa kaldıracaksınız. Hakkımı helal etmiyorum benden gizli verirse diyeceksiniz. Eşizin yaptığı da çok ayıp. Benim param mış.. siz harcamazsaniz harcayan bulunuyor. Abilerine degil size yetmeye calissin adam. Az daha harcayin. Es gecmeyin atin sepete.

Bak sen kisiyorsun kenarda duraun diye ama durmuyor esinde saf galiba para vermeye devam ediyor ben olsam hayatta kismam canim ne iatiyosa alirim ozellikle cocuklrima. Yuzsuz iki kardes utanmiyorlar evli cocuklu adamdan para istemeye. Kisma harca bak esin bir kurus verebiliyormu onlr yiyecegine sen cocuklarina yedir

Onların abisine, yeğenlerine yardim etmesi gerekir bu ne tutumsuzluk hayatta en nefret ettiğim insan tipi Allahın asalakları

Ne demek benim param😤 Madem öyle gidin hemen alışveriş yapın yüzük alın mesela öbürü kaybolmuş madem.. sonrada o bir iki liraların üstüne on beş yirmi ekleyip ufak ufak haberi olmadan birikim yapın çocuklarınıza.. babalarının onların geleceğini hiç düşünmediği ortada..

Esiniz de gram akil yok.Daha siz uardima muhtaçken abilerine para veriyor

Merhaba.. seni o kadar iyi anliyorum ki. Ayni durum bizim de basimizda var. Ve kotu olan bizimkiler kardesinin 30 yildir arkasini topluyor heryere borc takiyor onlari oduyor vs....
Dayımın yengem ile cok yasiyor. Ve yengem artik son care dayim.ile sessiz iletisim denedi ve catismalari sona erdi
Yazacaklarim bir cok kisiye ABSURT SACMA VASAT KOMIK LUSUMSUZ VS VS VS gelebilir.
sana tek sözüm DENEMEKTEN HICBIR ZARAR GELMEYECEK.
Bazen fikir ayriliklari kisilerde mantiksiz reddeden refleksler olusrurur. Esinin seninle karsi zit görüsleri olmadigina ince onu inandirmani öneririm
Ama sesszce.
Sana onerim, oncelikle eşin gece uyurken yaninda sanki onunla konusur gb zihninden iletişim kur. Seni anliyorum onlara kiyamiyorsum. Benim kardeslerim olsa ben de merhamet eder uzulurdum vs.. sen ne yaparsan yap kabul ediyorum.. seni her zaman anlar sana yardimci olurum... seni anlıyorum. Sen veben birbirimizin dusuncelerine saygi duyariz.. sen beni her zaman anlarsin. Benim neden kizdigimi da anlarsin ben senin zor duruma dusmeni istemiyorum. Cocuklarina karsi sorumluluklarını bilen bir babasin. Seni cok seviyoruz.. vs vs....
Kulaga garip.geliyor biliyorum...
Ama inanin baslarda dalga gecen yengem su an herkese sessiz bilinalti iletişimi oneriyor.

Merhaba.. seni o kadar iyi anliyorum ki. Ayni durum bizim de basimizda var. Ve kotu olan bizimkiler kardesinin 30 yildir arkasini topluyor heryere borc takiyor onlari oduyor vs....
Dayımın yengem ile cok yasiyor. Ve yengem artik son care dayim.ile sessiz iletisim denedi ve catismalari sona erdi
Yazacaklarim bir cok kisiye ABSURT SACMA VASAT KOMIK LUSUMSUZ VS VS VS gelebilir.
Bazen fikir ayriliklari kisilerde mantiksiz reddeden refleksler olusrurur. Esinin seninle karsi zit görüsleri olmadigina ince onu inandirmani öneririm
Ama sesszce.
Sana onerim, oncelikle eşin gece uyurken yaninda sanki onunla konusur gb zihninden iletişim kur. Seni anliyorum onlara kiyamiyorsum. Benim kardeslerim olsa ben de merhamet eder uzulurdum vs.. sen ne yaparsan yap kabul ediyorum.. seni her zaman anlar sana yardimci olurum... seni anlıyorum. Sen veben birbirimizin dusuncelerine saygi duyariz.. sen beni her zaman anlarsin. Benim neden kizdigimi da anlarsin ben senin zor duruma dusmeni istemiyorum. Cocuklarina karsi sorumluluklarını bilen bir babasin. Seni cok seviyoruz.. vs vs....
Ama inanin baslarda dalga gecen yengem su an herkese sessiz bilinalti iletişimi oneriyor.
Peki esinde bir düzelme var mı?. Yani yengeniz bunu sadece kendini rahatlatmak için mi yapiyor

O ınsanlara onur haysiyet utanma vermek ısterdım mumkun olsaydı
Bır aıle asgarî sartta gecınıyor
Eşşek kadar adamlar çalışmak yerıne dılencılık yapıyorlar
Allah utanma duygusu versın

Ama sesszce.
Saçma değil. İnsan sadece görünenden ibaret duygusuz bir varlık değil.iç konuşma, karşıdakine verdiğimiz enerji bunlar mutlaka çok önemli şeyler. Siz çok pozitif şeyler yazmışsınız ben şu an o kadar iyi düşünemiyorum. Gece salonda uyudum sabah bana çok kızıyordu neden orda yattın neden beni namaza kaldırmadın diye. Gözüm kapalıydı hatta ne bakıyorsun bile dedi bi ara çok sinirliydi bana karşı. Ben de iyi bir şey düşünemiyorum onunla iyi olmak istemiyorum çok yoruldum ailesinin bitmeyen beklentisinden. Eşim kendini ne sanıyor ayda ne kazanıyor, onlar ne sanıyor bilmiyorum ama bu yaşadığım hayat, hayat değil onu biliyorum. Hiç bir şey almamaya çalışarak, çok kısıtlı bir şekilde yaşıyorum o da parası çok sanıyor demek ki

Back
X