- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
-
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Ağzınıza sağlık dicem olmucak, parmaklarınıza sağlıkHayır tabiki
Yardım değil enayilik olur bu
Yardım kime yapılır canla başla çalışır ama yetiremez ona yapılır keyfi harcayana değil
Korkarım ki eşim benden gizli verir. O zaman ne onla konuşurum ne yemek yaparım sinirimden ama çözüm değil benim eşim hep enayiKendi çocuğuna alacağından kısıp, koca koca adamların faturalarını ödemek enayilik ve o çocukların hakkına girmektir.
Bu şartlar altında kesinlikle vermezdim.
Siz 2-3 liranın hesabını yapın, eşiniz kardeşlerinin faturalarının ödemesini istesin bir kira parası haklısınız ama haklı olmanız bir işe yarayacak mi?
Ağzınıza sağlık dicem olmucak, parmaklarınıza sağlıkonlar da çalışıyor, kendilerine bile bakamıyorlar ben neden eli kolu tutan kocaman adama veriyim ki harcamaya kıyamadığım parayı, ki kenarda birikmişimiz filan yok, kaynım eşimin maaş gününü 4 gözle bekliyor ben bile dikkat etmiyorum o ediyor hemen çaya filan çağırır,bize gelir, illa ki her ay harçlık ister eşimden kocaman adam sapasağlam
Bana karşı değil ama ailesine karşı evet, onlar da çok güzel kullanıyor. Bunu ona anlatamıyorum. Bu akşam ben hep kısıyorum dediğimde yarın git istediğini al yeter ki lafını yapma dedi, laf arasında nankör dediEsiniz saf mi?
Biri bilerek biri korunurken oldu ben de başa dönsem hiç yapmazdım, evlenmezdim hatta. Çok eziyetini çekiyorum maddi maneviBen yalnız böyle bir maddi imkansızlığın içinde iki yılda hangi akla hizmet iki çocuk yaptınız onu merak ettim
İnşallah eşim de bırakır bu salaklıkları ama zorEtmem.
Bana karşı değil ama ailesine karşı evet, onlar da çok güzel kullanıyor. Bunu ona anlatamıyorum. Bu akşam ben hep kısıyorum dediğimde yarın git istediğini al yeter ki lafını yapma dedi, laf arasında nankör dedi
Hayır her şeyden çok kısıyorum. Faturalar, alışveriş aklınıza ne gelirse çok dikkat ediyorum. Daha yeni maaş aldı dün, hemen bugün aramış kaç aylık fatura var ödeyemiyoruz diye, eşim de geldi bana dedi çünkü biliyor verse bile kalan parayla ben idare ederim ama kesinlikle verme dedimSiz calisiyor musunuz? Esiniz 3.000 maas aliyor bunun 800 u kiraya gidiyor, bunun faturasi, mutfak masrafi, cocuklarin ihtiyaclari var. Geriye ne kaliyor ki ne alacaksiniz? Ustelik bu paradan kardesler de nasipleniyor. Benim aklim ermedi valla.
Ben nasıl evlendim biliyor musunuz kuaföre hiç gitmedim gelin başı makyaj filan evde bi tanıdık kendince yaptı. Gelinliği ödünç aldık birinden. Dış çekim, balayı filan yapmadık. O kadar pişmanım ki. Eşimin durumu iyi değil, zora sokmiyim dedim hiç bir şey istemedim. Evlendikten sonra gördüm ki annesi başta olmak üzere ailesi sürekli bir şeyler talep ediyor. Kiralarını verdiği de oldu, borç diye para aldıkları da. Hiç biri geri gelmedi.Siz calisiyor musunuz? Esiniz 3.000 maas aliyor bunun 800 u kiraya gidiyor, bunun faturasi, mutfak masrafi, cocuklarin ihtiyaclari var. Geriye ne kaliyor ki ne alacaksiniz? Ustelik bu paradan kardesler de nasipleniyor. Benim aklim ermedi valla.