- 9 Eylül 2013
- 11.944
- 27.396
-
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Ben de eşime konuyu açtım da konuyu nerden boşanmaya getiriyorsun diye çok aşırı sinirlendi ne şikayetlerin var söyle dikkat etcem bundan sonra dedi bilmiyorum düzelir mi ümidim yok denecek kadar az benim de hep aklımda ayrılmak eğer nişanlı veya sevgili olsak bir dakika durmazdım ama evlenince kolay bişey değil boşanmak anneme gitsem onla yaşamak ayrı zor bu ülkede çocuklarınla yalnız yaşayan bi kadın olmak ayrı zorYalnizbiranne bu sitede dört gözle boşanmasını beklediğim kadınlardan birisin.
Bundan sonra ben de kısmıyorum sabah markete gidecekti ben de geliyim dedim baya bir şeyler aldırdım eve çocuğa daha da alcam hala para verme yanlısı dün konuştuk vermek çözüm değil maaş alır almaz faturasını ödesin keyfi harcamasın ikisi de dedim verdiğin sürece nasılsa birileri veriyor diye rahat, sorumsuz davranırlar dedim, hala değişmezler, zor durumdalar diyo ver desem hemen verecek, gizli verirsen kıyametler kopar bu evde dedimSonradan konu sahibinin yorumlarını gördüm sinirim bozuldu.
Lütfen hanımlar böyle öküzleri ev bark sahibi edeceğim diye dişinizden tırnağınızdan kısıp canınıza eziyet etmeyin.
Siz orada markette şundan bundan kısıyorsunuz adam orada kardeşlere savuruyor.
İsterseniz 65 yaşına kadar kirada oturun hiç bir şeyi olmasın ama çocuklardan kısmayın.
Biliyorum durumunuzu o yüzden zaman alacak. İnşallah en zararsız şekilde atlatırsınız. Çünkü eşten hayır yok. Ailesinden hayır yok.Ben de eşime konuyu açtım da konuyu nerden boşanmaya getiriyorsun diye çok aşırı sinirlendi ne şikayetlerin var söyle dikkat etcem bundan sonra dedi bilmiyorum düzelir mi ümidim yok denecek kadar az benim de hep aklımda ayrılmak eğer nişanlı veya sevgili olsak bir dakika durmazdım ama evlenince kolay bişey değil boşanmak anneme gitsem onla yaşamak ayrı zor bu ülkede çocuklarınla yalnız yaşayan bi kadın olmak ayrı zor
Tatlım, benim teyzem insanların daha evlenmeyi bile düşünmediği yaşta dul kaldı. 2 erkek evlat büyüttü. Büyüğüne anlı şanlı düğün yaptı. Düşün, o kocan bu kadarını yapabilir mi?Ben de eşime konuyu açtım da konuyu nerden boşanmaya getiriyorsun diye çok aşırı sinirlendi ne şikayetlerin var söyle dikkat etcem bundan sonra dedi bilmiyorum düzelir mi ümidim yok denecek kadar az benim de hep aklımda ayrılmak eğer nişanlı veya sevgili olsak bir dakika durmazdım ama evlenince kolay bişey değil boşanmak anneme gitsem onla yaşamak ayrı zor bu ülkede çocuklarınla yalnız yaşayan bi kadın olmak ayrı zor
Çok haklısın calciciğim, böyle heriflere bir kadın bile fazla.Yalnizbiranne bu sitede dört gözle boşanmasını beklediğim kadınlardan birisin.
Öyle dolandırıcı kardeşe yardım edilmez hesap sorulurEşimin iki bekar abisi var. Şimdilik kv kp köydeler, onlar burda yalnız ikisi kalıyor. Paralarını gereksiz şeylere harcıyorlar, hep maddi zorluk içindeler. Bizim kiramız 800 TL, eşim 3000 civarı maaş alıyor, iki bebeğimiz var ve ben sürekli 2 3 liranın bile hesabını yapıyorum. Markete her gidişimde almak istediğim bir çok şeyi es geçiyorum.çocuklarıma kıyafet almıyorum, başkalarının çocuklarının küçülenlerini giydiriyorum, kendim de hep eskiden aldığım hep aynı kıyafetleri giyiyorum. Çok zorunlu ihtiyaçlar dışında kolay para harcamıyorum ki zor duruma düşmeyelim, ilerde belki bir evimiz olur düşüncesiyle. Bir kaynım her ay bi kaç kez eşimden 100 200 lira istiyor bir şey demiyorum ama rahatsızım. Şimdi 700 800 lira fatura birikmiş, eşim de zor durumdalar diye hepsini ödeyelim dedi. Çok sinirlendim ona kızdım hayır verme hep sana güvendikleri için rahat davranıyorlar, hanımları çocukları yok, koskoca adamlar, bi faturayı ödeyemiyorlar. Sana güvenip hep böyle devam ederler verme dedin. Sana söylemeyip te verebilirdim benim param dedi. Benim rızam yok verme dedim. Ben her şeyden kısıyorum ki iki üç kuruş atalım ev bark sahibi olalım. Hiç te atamadık evlendiğimizden beri, 2 senedir. Kaynımın birisi eşim bekarken çok paralarını çalmış.bana küpe aldı, evlerinde yok oldu. evlilik yüzüğüm de onların evinde kayboldu büyük ihtimalle o çaldı canım çok yandı. Para kalmayınca evdeki tencereler, bazı eşyaları, babasının tansiyon aletini filan satmış. Eşim diyor senin kardeşin olsa yardım etmez misin. Siz olsanız yardım eder misiniz?