- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
-
- Konu Sahibi beren1beren
manşet soru: arkadaşları geliyorsa seninle neden görüşmüyor? seni neden tanıştırmıyor?Arkadaslar, herkese merhaba. Bastan belirteyim bu ikinci uyeligim. Yonetimin haberi var.
Cok sikmadan ve uzatmadan meramimi anlatmaya calisacagim size.
Cok yakin arkadasimla son iki aydir sevgiliyiz. Bir anda gelisti her sey ve biraz hizli yasandi sanirim. Aramizda cinsellikte vardi. Bu konuda herhangi bir pismanligim sikintim vs yok. Daha once kimseye dokunmamistim ancak onunla aramda farkli bir cekim gucu oldu. Neyse mesele bu degil. Gecen hafta bulustuk. Beni eve birakti. Bende eve varinca sana haber veririm dedi vermedi. Bende merak ettim msj attim. Taa ertesi gun arkadaslarim supriz yapip sehir disindan geldi misafirim var. Bir hafta benden ses cikmaz haberin olsun dedi. Hic cevap vermedim. Iki gun once aradi. Naber ne yapiyorsun derken kapi caldi. Gelmis. Sattim arkadaslarimi sana kactim dedi. Yakinlastik biz yine. O arada bir araba alarmi caldi. Dur bakiyim suna. Benimki mi dedi. Cikti disari. 2dk sonra bir mesaj "kactim ben kapini kitle" cok cok asabim bozuldu. Bana kendimi fahise gibi hissettiriyorsun diye mesaj attim. Cevap "o ne bicim soz bir daha seni rahatsiz edersem anami .....ler." ben ust uste mesaj attim. Napiyorsun sen boyle daha mi iyi hissetcem kendimi. Kendine gel beni ara. Birden cekip gidince asabim bozuldu dedim. Basta tel kapaliydi. Sonra gordu mesajlari. O gunden beri ses seda yok. Bende birsey yazmadim yazmam.
Simdi size soruyorum. Haksiz miyim? Siz olsaniz ayni hissetmez miydiniz? Aramayi kesinlikle dusunmuyorum. O arar mi bilmem. Aramazsa da hayirlisi der gecerim. Sakinlesir kendine gelir belki tekrar konusmak ister diye dusundum. Sacmalik mi bu dusuncem? Kendi kendime kurup dert sahibi olmak yerine sizinle dertlesmek istedim.
Bu arada ben 27 O 32 yasinda. Ikimizde is guc sahibiyiz.
Simdiden konuyu okuyup cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim.
Hakkın var ancak o and kendime saygımı düşünemedim. Teşekkürler cevabın için.ben o kapıyı açmazdım.
hadi diyelim açtım ''bir hafta benden ses çıkmaz'' diyen adamla asla sevişmezdim.
kendine saygın olsun lütfen.
Kaç senedir taniyorsun?
Vallahi hicbir sey anlamadim bu isten.
Herif neden hemen kacmis, arkadaslariyla bulusmaya mi gitti ciktiktan sonra ne etti???
Neyse ne, adam olsun. Okurken cidden sinirlendim bu nedir ya, insallah bu davranislarin makul bir aciklamasi vardir.
32 yasindaki adam boyle mi olur, biraz oturakli olsun, tavirlari cok itici.
eserikli ayol bu
Bence
.Bence de kapımda köpek olsa ben bir daha görüşmem yani o 1 haftada da kesin başka kızlamıştır
Düştüğün bu durumun tek sebebi sensin...
cinselliği ilk bu adamlamı yaşadın cnm anlamadım?..eğer ılk bunla yaşıyorsan gerçekten buyuk kayıp ve senı fena kullanıyor..
siz pek sevgili gibi durmuyorsunuz kusura bakmayın ama kullanmış..ve sizi eleştirmekte istemem ama keşke yaşamasaydınız mübarek ramazan günü bence allah tan af dileyin..belki inancınız da farklıdır ama ne olursa olsun cinsellik evlilik dışı tüm toplumlarda sorunlara sebeb olmuştur.Kendinizi kullandırtmayın...silin atın..eğer kırıcı olduysam da kusura bakmayın.Arkadaslar, herkese merhaba. Bastan belirteyim bu ikinci uyeligim. Yonetimin haberi var.
Cok sikmadan ve uzatmadan meramimi anlatmaya calisacagim size.
Cok yakin arkadasimla son iki aydir sevgiliyiz. Bir anda gelisti her sey ve biraz hizli yasandi sanirim. Aramizda cinsellikte vardi. Bu konuda herhangi bir pismanligim sikintim vs yok. Daha once kimseye dokunmamistim ancak onunla aramda farkli bir cekim gucu oldu. Neyse mesele bu degil. Gecen hafta bulustuk. Beni eve birakti. Bende eve varinca sana haber veririm dedi vermedi. Bende merak ettim msj attim. Taa ertesi gun arkadaslarim supriz yapip sehir disindan geldi misafirim var. Bir hafta benden ses cikmaz haberin olsun dedi. Hic cevap vermedim. Iki gun once aradi. Naber ne yapiyorsun derken kapi caldi. Gelmis. Sattim arkadaslarimi sana kactim dedi. Yakinlastik biz yine. O arada bir araba alarmi caldi. Dur bakiyim suna. Benimki mi dedi. Cikti disari. 2dk sonra bir mesaj "kactim ben kapini kitle" cok cok asabim bozuldu. Bana kendimi fahise gibi hissettiriyorsun diye mesaj attim. Cevap "o ne bicim soz bir daha seni rahatsiz edersem anami .....ler." ben ust uste mesaj attim. Napiyorsun sen boyle daha mi iyi hissetcem kendimi. Kendine gel beni ara. Birden cekip gidince asabim bozuldu dedim. Basta tel kapaliydi. Sonra gordu mesajlari. O gunden beri ses seda yok. Bende birsey yazmadim yazmam.
Simdi size soruyorum. Haksiz miyim? Siz olsaniz ayni hissetmez miydiniz? Aramayi kesinlikle dusunmuyorum. O arar mi bilmem. Aramazsa da hayirlisi der gecerim. Sakinlesir kendine gelir belki tekrar konusmak ister diye dusundum. Sacmalik mi bu dusuncem? Kendi kendime kurup dert sahibi olmak yerine sizinle dertlesmek istedim.
Bu arada ben 27 O 32 yasinda. Ikimizde is guc sahibiyiz.
Simdiden konuyu okuyup cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim.
ya cinselliği yaşadın diye başına gelmiyor ki bunlar, bu sığ düşünceden kurtarın kendinizi artık ya. adam tek başına mı yaşıyor cinselliği, ya da sadece onun işine yarayan bişey mi? niye bu kadınlar cinselliğe öcü gözüyle bakıyorlar cidden anlamıyorum, daha napsın bu kız 27 yaşına gelmiş karşısındaki için değil kendisi için yaşıyor ne yaşıyorsa!
şimdi konuya gelince, bu adam pek bi sağlam ayakkabı değil sanki. kendi haline bırakın, sadece arada sırada dönen bi tip anladığım kadarıyla boşverin gitsin. bu adamdan bi cacık olmaz.
Türk erkekleri genelde önem vermiyor canım, genel anlamda ama istisnalar çıkabilir tabiki, yani o yüzden onlar bizim gibi duygusal değiller, istediklerini alınca ne hikmetse sevgi de kalmıyor ve çok örneği vardır bunun ama istisnalar hariç, tabi o istisnalar da çok az
Bu , erkekler cinselligi yasadiklarina saygi duymaz kullanir atar sevmez evlenmez jib jib jib yazan insanlarin egitim, sosyo-ekonomik duzeylerini cidden merak ediyorum. Ben mi uzaydan geliyorum acaba?? Zira universitedeki arkadaslarim ilk deneyimlerini universitede yasadilar, ya o sevgilileriyle ya da baska heriflerle evlendiler sonunda. Hic de kullanilma, saygisizlik gorme vs durumlari olmadi.
Arti, cinsellik yasamak birbirini seven ciftleri yakinlastirir, baglar, beyin kimyasi yuzunden. Sevmeyen ciftlere ne halt eder bilmeiyorum ama.
27 yasinda kadin, tabi cinsellik yasamali , yasamamasi anormal olur. El ele tutusarak iliski olmaz bu yasta. Sehvet mutlaka olmali.
Lakin kiminle oldguu onemli tabi. Kullanma meselesi vsyigectim de , herif cidden normal degil. Ne demek ben kacayi beni 1 hafta bekleme ?? Bu nasil bir cumle??
KK'daki bu zihniyeti anlayamıyorum işte, cinselliği erkeğe verilen ödül gibi algılayanlar oldukça işimiz çok zorbu mantıkla bakarsak evlenince de istediğini almış oluyo, sevgi kalmıyor mu yani evlilikte
İşte bende aramam aslında ama aklımı ya o ararsa bir dinlesem mi acaba diye düşüyor. bu yüzden konu açtım aslında. ikinci bir hata yapmamak için.İsi bitince kaçar gibi gitmek neyin nesi? Mesaj atıyor birde kapıyı kilitle diye terbiyesiz.
Sizin yerinizde olsam bu saatten sonra kapımda yatsa dönüp yüzüne bakmam.
Size değer vermiyor ve çok düşncesiz biri. Bir hafta gezer döner ama siz yüzüne bakmayın bundan sonra.
Ben evlenmeden önce cinselliğe karşı değilim. Sonra yok uyuşamadık, yok vajinismus, yok cinsel hayatım evliliğimi etkiliyor. Koskoca kadınsınız ne isterseniz yaparsınız. Ben sadece ilkinizin bu adam olduğunu anladım yazdıklarınızdan ona üzüldüm. Hiçbir kadın böyle bir ilki hak etmez.
Yakın arkadaşım demişsiniz, öncesinde belalı hareketlerini gördünüz mü hiç. Sanki böyle bir şeyden kaçıyor gibi geldi bana. Ama peşinden zebani de koştursa o attığı mesajın açıklaması olamaz. Umarım sizi tekrar arayıp sormaz, siz de hayatınıza bu gereksiz insan olmadan devam edersiniz.
ya cinselliği yaşadın diye başına gelmiyor ki bunlar, bu sığ düşünceden kurtarın kendinizi artık ya. adam tek başına mı yaşıyor cinselliği, ya da sadece onun işine yarayan bişey mi? niye bu kadınlar cinselliğe öcü gözüyle bakıyorlar cidden anlamıyorum, daha napsın bu kız 27 yaşına gelmiş karşısındaki için değil kendisi için yaşıyor ne yaşıyorsa!
şimdi konuya gelince, bu adam pek bi sağlam ayakkabı değil sanki. kendi haline bırakın, sadece arada sırada dönen bi tip anladığım kadarıyla boşverin gitsin. bu adamdan bi cacık olmaz.
evli değil. düzenli bir ilişkisi de yoktu. daha önceki sevgililerini bilirim. diyorum ya 2 yıldır arkadaştık. bende anlamadım ne yapmaya çalıştığını. ama aramamakla iyi etmişim ve dahi arasa da cevap vermeyeceğim. haklısınız. en iyisi tamamen hayatımdan çıkarmak.manşet soru: arkadaşları geliyorsa seninle neden görüşmüyor? seni neden tanıştırmıyor?
bu ayrı bir muamma zaten, ikinci pat diye gelip "sana kaçtım" demesi. diğer olanlar. ya evli ya da hayatında başka biri var olasılığı geliyor aklıma.
siz pek sevgili gibi durmuyorsunuz kusura bakmayın ama kullanmış..ve sizi eleştirmekte istemem ama keşke yaşamasaydınız mübarek ramazan günü bence allah tan af dileyin..belki inancınız da farklıdır ama ne olursa olsun cinsellik evlilik dışı tüm toplumlarda sorunlara sebeb olmuştur.Kendinizi kullandırtmayın...silin atın..eğer kırıcı olduysam da kusura bakmayın.
malesef bende bunu tecrubeyle öğrendim.Okurken cok sinirlendim.
Diyecegim şu: Bir adamin en iyi arkadas olmasi iyi bir sevgili olacagi anlamina gelmez.
birden olmadı. son zamanlar hoşlanmaya başladık birbirimizden. birkaç ay el ayak çektik görüşmedik hatta. sonrasında açıldı bana. bende boş değildim kabul ettim. ama bu kadar hızlı bir ilişki yaşayacağımızı tahmin etmedim.Çok yakın arkadaş birden nasıl sevgili olur bir de üstüne 2 ayda cinsellik yaşanır falan beni aştı zaten ama gene de iki çift yorum yaparsam doğru hissetmişsin adam seks ihtiyacı gideriyor durum bu
misafirim geldi 1 hafta yokum ne demektir sen ayak bağı mısın seni neden dahil etmiyo o 1 haftaya
çok ağır kullanılıyosun
cnm cinselliği ilk bunla yaşamasaydın üzülmezdim bu kdr..ama adam sevmiyor çok belli..cınsellık yönunden senden faydalanmasına ızın verme bu adam yola gelmez
ne zaman, nerede ne yapacağı belli olmayan kimse.
bi gün sonra, hatta ne bir günü birkaç saat sonra bile ne yapacağı kestirilemeyen aşırı kararsız kimse.
ay kelimeyi açınca daha çok yakıştırdım sevgiline...
telefonuna eseriklim diye kaydet barışırsan
kafama silah dayasa zaten bunun adı sevişmek değil tecavüz olur. sevişmek neden suç kabul ediliyor anlamıyorum. seviştiysen herşey müstahak. aldatılabilirsin terkedilebilirsin böyle dengesiz hareket ve davranışlara maruz kalabilirsin. çünkü seviştin.sebep sonuç ilişkisi işte... Kimse kafana silah dayadımı senin bu ilişkiyi yaşayacaksın diye? Hayır...