Siz olsaniz ayni seyi dusunmez miydiniz?

tarafların ilişkiye bakışı farklı gibi

SANKİ ANLATILAN HİKAYEYİ 18 YAŞINDA YENİ ERGEN VÜCUDUNUN KEŞFİNE YENİ ÇIKMIŞ BİRİSİ ANLATIYOR. Nolur biraz gururlu olurmusunuz bu ne kocaman adam artislik hareketler bi değer yok bişey yok. hadi kaçtım ben. oh ne ala. yok öyle bi dünya kardeşim.! herkesden önce kendine mert ol. sanki sen çokmu aşıksın ölüyomusun ona derdinden . hem böle bi adam ne kadar sevilir ki sadece can acıtır can! biz de salağız bunu sevgi sanarız. ama sevgi bu değil. bunu senin bilmen gerekiyr artık yaşın itibariyle. !!!!
Lütfen arkadaşım kendine gel. siz heralde cafede çay kahve içerken arkadasım die bunun gözler boşluktan senin göğüslere sarkmış. sen bi baktın arkadasına onun gözler şimşek alev aldınız gittiniz tabi. onunki bi anlık bişey oldugu bariz belli. bişey bekleme bu heriften.
kendine saygını kaybedersen elinde hiçbişeyin kalmaz. yapma!

Kendi düşüncenize onay beklerken diğerinin düşüncesine onay vermemek bana çok samimi gelmiyor. Biri normal görür diğeri görmez. Tartışmaya açık bir konu değil. Sanki evlenmeden önce yaşayanların ilk birleşme korkusu yok sanki onlarda hiç vaji olan yok. Neden genelleniyor anlamıyorum.

Konuya gelirsek, adam % 99 başkasıyla birlikte. Ya evli yada sevgili. % 1 de vermem ya neyse. O kişi gelince işi bozma diye uzaklaştırmış. fırsat bulunca ötekinin de gönlünü edip geleyim demiş. Sende üstüne ona koz vermişsin basmış gitmiş işine gelmiş. 3 yıllık sevgilin cinsellik istedi diye reddiyorsun ama 2 aylık sevgiline he diyorsun. İlginç vallahi.. madem diğerini dokunamayacak kadar bile sevmiyordun niye yıllarını verdin. İnsanları anlamak zor. Neyse 2 ayda tüketilmemesi gerektiğini öğrenmiş oldun..

Neden daha kutsal biliyor musun? Çünkü ortada bir helallik durumu var...

Bosaninca ne oluyor peki? 10 yildir helal olan 5 dk suren bir mahkemeden sonra birden haram oluveriyor???

Helal/haram bir imzaya bakan kavramlar, cok fazla anlam yuklemeyin derim. Zira imza elinizden gittiginde, o zaman kavram kargasasi ile kalirsiniz.

Cinselligin de askin da kutsal olani/olmayani olmaz kardesim. Insanin dogasina bu kadar yapmacik anlamlar yuklemeyin. Din, ahlak kultur vs insanliga sonradan tanitilan kavramlar, bunlar toplumdan topluma degisen seyler. Degismeyen tek sey insan dogasi, sevme sevilme ihtiyaci. Bundan geriye kalan her sey fasa fiso derim ben kadin erkek iliskilerinde.

kullandığını sanmıyorum çünkü sende istemişsin.. Ama son yaptığı olay yanlış.. son olayda yakınlaştık yazmışsın ne kadar yakınlaştı??? bi birliktelik oldu mu? oldu ise kaç dakika sonra çıkıp gitti

Helal haram bir imzaya bakacak kavramlar değiller... Bu kadar basit değil...

vajinismus çoğunlukla cinselliği tabu olarak gören kadınların yaşadığı bir sorun, bazılarında da çocukluk travması sebebiyle yaşanabiliyor.
edit: şu kısmı eksik çıkmış, sanki öğretiyor gibi görünmüşüm, özür dilerim öncelikle. vajinusmusun cinselliğin tabu olarak göründüğü toplumlarda daha çok yaşandığını, bunun da
kadınların üzerinde bir baskı olduğunu söylemek istemiştim.

dediğim gibi evlilik öncesi seks tamamen çiftlerin karar vermesi gereken bir olay. isteyen evlenmeden önce sevişir, isteyen evlenene kadar bekler. bu bir sorun değil bence de.
sorun olan, cinselliği evlilikten önce yaşamamak gerektiğini düşünenlerin bunu yaşadığını yazan kadınlara her seferinde, hiç sektirmeden "seni kullanmış, tatlım" yazması.
yoksa istedikleri gibi yaşarlar,
nasıl ki kadınların evlenmeden önce sevişmesine karşı değilsem, evlenmeden önce sevişmek istemeyen bir kadının sevişmeye psikolojik ya da fiziksel olarak zorlanmasına da karşıyım.
yanlış anlaşıldıysa mesajınız aracılığıyla düzeltmek istedim.

herkes dindar olmayabilir olan da dini nikah kıyar helal der adına yarın kadını şutlayabilir
Tabi öyle yapan karaktersizler de var ama normali o değil zaten... Normali sevdiğin saydığın kadınla bir ömür mutlu olmaya söz vermek... Bunun için çabalamak...

Helal haram bir imzaya bakacak kavramlar değiller... Bu kadar basit değil...

Sizin yazdiginiz cumleden o anlam cikiyor ama.

Evliysen=helal , kutsal
Degilsen=haram, kotu

Evli olmak ve olmamak arasindaki fark imza, baska nedir aydinlatin bizi o zaman. Arada asktan sevgiden bahsetmemissiniz.

Bosanirsan yukardaki esitlikler de 5 dk icinde tepetaklak oluverir.

Yani demeye calistigim sey su ki, helale cok guvenmeyin. 10 yillik helal, 5dkda haram oluverir. Helal ve haram bu kadar degisken, kirilgan kavramlarken, onlara dayanmak ne kadar mantikli? Dayanak bence ask olmali.

Helal, haram toplumun , dinin tanimladigi kavramlar, sarttan sarta, toplumdan topluma degisir. Yarin obur gun toplum sartlarimiz degisirse o zaman iyi/kotu olan da degisecek. Baki olan tek sey insan dogasi. Iki insanin arasindaki ozel iliskiyi toplumun yaptigi tanimlarla tanimlamak ne kadar dogru?

Son düzenleme:
Koca koca insanlarsiniz onun konusma tarzi ne kadar itici ki sende sinirinden yazmissin oyle belli. Yani ben kactim yok sattim geldim gittim e bu duurmda ya ben ya ben die sorar insan hakli olarak. Bence arama bi sekilde aricaktir seni. Ya da tez canliysan sende kapidayim bu olayi cozUme kavusturalim sonra ne olursa olsun de

Vajinismus sayfasında vajinama dokunamıyorum diyen kız vardı yaa aklıma o geldi üzüldüm inşallah yenmıştir

Ben toplumun yaptığı tanımlamalarla değil, okuduğum ilmihal kitaplarıyla tanımlıyorum... Ayrıca tabiki evliysen helaldir, değilsen haramdır... Kime sorarsanız sorun bunu...

Tek tek alıntılara yetişemeyeceğim sanırım. Kimse darılmasın lütfen. Mesajları takipteyim.
Öncelikle ben konuyu ayy seviştim adam beni bıraktı gitti tühh napcam ben şimdi dünyam başıma yıkıldı kandırıldım vs diye açmadım.

Bir diğer yanlış anlaşılmada şu konuda oldu. Her defasında sevişip giden bir adam değil. Her buluşmamızda sevişmedik. Sarılıp uyuduğumuzda oldu, seviştiğimizde.

Ergen konusu okur gibi oldum demiş bir arkadaş, ben onun bana seni seviyorum demesine filan kanmadım. Ortada kanmak yok. şu konuda bir uzlaşsak bende istedim ve seviştim. Mesele sevişmem değil, tavrı hareketi.

Arkadaşlarıyla planlarına beni dahil etmeme mevzu evet daha ciddi. Siz yazınca anladım. O duruma sessiz kaldım çünkü arkadaşları gidince yüz yüze konuşmayı düşünüyordum ki düşündüğüm gibi olmadı ansızın geldi ve gitti.

Bu karakterde bir insanla asla ama asla işin olmasın bir daha... Takındığı tavır çok itici...

kim ne yaşarsa yaşasın da sonrasında başını taştan taşa vurup "vay efendim kullanıldım" demesin yeter.
yoksa herkesin kendi seçimi en nihayetinde.
ama nedense bu tür vakaların sonunda çoğunlukla bir pişmanlık geliyor. bu da toplumun hatta kadının kendisini hala cinsel obje olarak gördüğünü gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…