- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi beren1beren
ilginçtir ki senin yazdığın kullanılmak beni rahatsız etmedi, muhtemelen düşüncelerini bildiğimden ve ne demek istediğini anladığımdan.
yani elbette adamın tavrı hoş değil.
belki sadece yaptığının farkında değil, ne kadar ağır olduğunun bilincinde değil ya da direk kadını sallamıyor, iki saat ikimiz de zevk alalım ötesine karışmayalım diyor.
zaten cinsellik yaşamak yaşamamak bireyin tercihi yeter ki bunu "ayıplanacak" bir şey olarak görmesin. yani birini yaşama diye zorlamak gibi yaşa diye zorlamak da kötü.
bu tamamen çiftlerin kararı olmalı.
yüksek ihtimal öyle. bence en hayırlısı adamı postalamak. belki uğraşsa bir yontulur ama bence uğraşmaya değmez. ben olsam uğraşmam en azından.tarafların ilişkiye bakışı farklı gibi
Arkadaslar, herkese merhaba. Bastan belirteyim bu ikinci uyeligim. Yonetimin haberi var.
Cok sikmadan ve uzatmadan meramimi anlatmaya calisacagim size.
Cok yakin arkadasimla son iki aydir sevgiliyiz. Bir anda gelisti her sey ve biraz hizli yasandi sanirim. Aramizda cinsellikte vardi. Bu konuda herhangi bir pismanligim sikintim vs yok. Daha once kimseye dokunmamistim ancak onunla aramda farkli bir cekim gucu oldu. Neyse mesele bu degil. Gecen hafta bulustuk. Beni eve birakti. Bende eve varinca sana haber veririm dedi vermedi. Bende merak ettim msj attim. Taa ertesi gun arkadaslarim supriz yapip sehir disindan geldi misafirim var. Bir hafta benden ses cikmaz haberin olsun dedi. Hic cevap vermedim. Iki gun once aradi. Naber ne yapiyorsun derken kapi caldi. Gelmis. Sattim arkadaslarimi sana kactim dedi. Yakinlastik biz yine. O arada bir araba alarmi caldi. Dur bakiyim suna. Benimki mi dedi. Cikti disari. 2dk sonra bir mesaj "kactim ben kapini kitle" cok cok asabim bozuldu. Bana kendimi fahise gibi hissettiriyorsun diye mesaj attim. Cevap "o ne bicim soz bir daha seni rahatsiz edersem anami .....ler." ben ust uste mesaj attim. Napiyorsun sen boyle daha mi iyi hissetcem kendimi. Kendine gel beni ara. Birden cekip gidince asabim bozuldu dedim. Basta tel kapaliydi. Sonra gordu mesajlari. O gunden beri ses seda yok. Bende birsey yazmadim yazmam.
Simdi size soruyorum. Haksiz miyim? Siz olsaniz ayni hissetmez miydiniz? Aramayi kesinlikle dusunmuyorum. O arar mi bilmem. Aramazsa da hayirlisi der gecerim. Sakinlesir kendine gelir belki tekrar konusmak ister diye dusundum. Sacmalik mi bu dusuncem? Kendi kendime kurup dert sahibi olmak yerine sizinle dertlesmek istedim.
Bu arada ben 27 O 32 yasinda. Ikimizde is guc sahibiyiz.
Simdiden konuyu okuyup cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim.
Bu durum sende takıntı olmuş bence...
Neden daha kutsal biliyor musun? Çünkü ortada bir helallik durumu var...evlenince yapılan seks erkekler için neden daha kutsal, neden böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum cidden, para saydı diye mi yani takılar düğün vs
Neden daha kutsal biliyor musun? Çünkü ortada bir helallik durumu var...
Neden daha kutsal biliyor musun? Çünkü ortada bir helallik durumu var...
Helal haram bir imzaya bakacak kavramlar değiller... Bu kadar basit değil...Bosaninca ne oluyor peki? 10 yildir helal olan 5 dk suren bir mahkemeden sonra birden haram oluveriyor???
Helal/haram bir imzaya bakan kavramlar, cok fazla anlam yuklemeyin derim. Zira imza elinizden gittiginde, o zaman kavram kargasasi ile kalirsiniz.
vajinismus çoğunlukla cinselliği tabu olarak gören kadınların yaşadığı bir sorun, bazılarında da çocukluk travması sebebiyle yaşanabiliyor.Kendi düşüncenize onay beklerken diğerinin düşüncesine onay vermemek bana çok samimi gelmiyor. Biri normal görür diğeri görmez. Tartışmaya açık bir konu değil. Sanki evlenmeden önce yaşayanların ilk birleşme korkusu yok sanki onlarda hiç vaji olan yok. Neden genelleniyor anlamıyorum.
Tabi öyle yapan karaktersizler de var ama normali o değil zaten... Normali sevdiğin saydığın kadınla bir ömür mutlu olmaya söz vermek... Bunun için çabalamak...herkes dindar olmayabilir olan da dini nikah kıyar helal der adına yarın kadını şutlayabilir
Helal haram bir imzaya bakacak kavramlar değiller... Bu kadar basit değil...
Ben toplumun yaptığı tanımlamalarla değil, okuduğum ilmihal kitaplarıyla tanımlıyorum... Ayrıca tabiki evliysen helaldir, değilsen haramdır... Kime sorarsanız sorun bunu...Sizin yazdiginiz cumleden o anlam cikiyor ama.
Evliysen=helal , kutsal
Degilsen=haram, kotu
Evli olmak ve olmamak arasindaki fark imza, baska nedir aydinlatin bizi o zaman. Arada asktan sevgiden bahsetmemissiniz.
Helal, haram toplumun , dinin tanimladigi kavramlar, sarttan sarta, toplumdan topluma degisir. Yarin obur gun toplum sartlarimiz degisirse o zaman iyi/kotu olan da degisecek. Baki olan tek sey insan dogasi. Iki insanin arasindaki ozel iliskiyi toplumun yaptigi tanimlarla tanimlamak ne kadar dogru?
Bu karakterde bir insanla asla ama asla işin olmasın bir daha... Takındığı tavır çok itici...Tek tek alıntılara yetişemeyeceğim sanırım. Kimse darılmasın lütfen. Mesajları takipteyim.
Öncelikle ben konuyu ayy seviştim adam beni bıraktı gitti tühh napcam ben şimdi dünyam başıma yıkıldı kandırıldım vs diye açmadım.
Bir diğer yanlış anlaşılmada şu konuda oldu. Her defasında sevişip giden bir adam değil. Her buluşmamızda sevişmedik. Sarılıp uyuduğumuzda oldu, seviştiğimizde.
Ergen konusu okur gibi oldum demiş bir arkadaş, ben onun bana seni seviyorum demesine filan kanmadım. Ortada kanmak yok. şu konuda bir uzlaşsak bende istedim ve seviştim. Mesele sevişmem değil, tavrı hareketi.
Arkadaşlarıyla planlarına beni dahil etmeme mevzu evet daha ciddi. Siz yazınca anladım. O duruma sessiz kaldım çünkü arkadaşları gidince yüz yüze konuşmayı düşünüyordum ki düşündüğüm gibi olmadı ansızın geldi ve gitti.