Siz olsaniz ayni seyi dusunmez miydiniz?

beren1beren

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
30
18
36
Arkadaslar, herkese merhaba. Bastan belirteyim bu ikinci uyeligim. Yonetimin haberi var.

Cok sikmadan ve uzatmadan meramimi anlatmaya calisacagim size.

Cok yakin arkadasimla son iki aydir sevgiliyiz. Bir anda gelisti her sey ve biraz hizli yasandi sanirim. Aramizda cinsellikte vardi. Bu konuda herhangi bir pismanligim sikintim vs yok. Daha once kimseye dokunmamistim ancak onunla aramda farkli bir cekim gucu oldu. Neyse mesele bu degil. Gecen hafta bulustuk. Beni eve birakti. Bende eve varinca sana haber veririm dedi vermedi. Bende merak ettim msj attim. Taa ertesi gun arkadaslarim supriz yapip sehir disindan geldi misafirim var. Bir hafta benden ses cikmaz haberin olsun dedi. Hic cevap vermedim. Iki gun once aradi. Naber ne yapiyorsun derken kapi caldi. Gelmis. Sattim arkadaslarimi sana kactim dedi. Yakinlastik biz yine. O arada bir araba alarmi caldi. Dur bakiyim suna. Benimki mi dedi. Cikti disari. 2dk sonra bir mesaj "kactim ben kapini kitle" cok cok asabim bozuldu. Bana kendimi fahise gibi hissettiriyorsun diye mesaj attim. Cevap "o ne bicim soz bir daha seni rahatsiz edersem anami .....ler." ben ust uste mesaj attim. Napiyorsun sen boyle daha mi iyi hissetcem kendimi. Kendine gel beni ara. Birden cekip gidince asabim bozuldu dedim. Basta tel kapaliydi. Sonra gordu mesajlari. O gunden beri ses seda yok. Bende birsey yazmadim yazmam.

Simdi size soruyorum. Haksiz miyim? Siz olsaniz ayni hissetmez miydiniz? Aramayi kesinlikle dusunmuyorum. O arar mi bilmem. Aramazsa da hayirlisi der gecerim. Sakinlesir kendine gelir belki tekrar konusmak ister diye dusundum. Sacmalik mi bu dusuncem? Kendi kendime kurup dert sahibi olmak yerine sizinle dertlesmek istedim.

Bu arada ben 27 O 32 yasinda. Ikimizde is guc sahibiyiz.

Simdiden konuyu okuyup cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim.

canım yanlış anlama cinselliğini eleştiricek değilim, ama erkekler bu durumu kullanırlar o yüzden onlarla evlenmeden cinsellik yaşama ki ne olduğunu bilesin, bu arada görüştüğün insanın sana değer verdiğini sanmıyorum çünkü değer veren erkeğin yapmıcağı davranışlar, seven adam bir gün bile ara vermez görüşmeye, misafirinin de açıkcası normal misafir olmadığını düşünüyorum, yani bu adamdan cacık olmaz, eğer sana değer veren birini istersen cinsellik yaşamamanı tavsiye ederim evlenmeden,

Vallahi hicbir sey anlamadim bu isten.

Herif neden hemen kacmis, arkadaslariyla bulusmaya mi gitti ciktiktan sonra ne etti???

Neyse ne, adam olsun. Okurken cidden sinirlendim bu nedir ya, insallah bu davranislarin makul bir aciklamasi vardir.

32 yasindaki adam boyle mi olur, biraz oturakli olsun, tavirlari cok itici.

bu sadece bir örnek.
diğer tüm erkekler cinsellik yaşadığı kadınlara değer vermiyor mu?

Bence
.Bence de kapımda köpek olsa ben bir daha görüşmem yani o 1 haftada da kesin başka kızlamıştır

Canim nazik cevabin icin tesekkur ederim. 1 bucuk yil once 4 yillik iliskimi bitirdim. Bu adamin omzunda agladigimi bilirim. Eski sevgilim 3.yilimizda cinsellik yasamak istedigini soyledi red ettim. Soylediklerini dikkate alacagim. Teswkkurler

bu sadece bir örnek.
diğer tüm erkekler cinsellik yaşadığı kadınlara değer vermiyor mu?

Türk erkekleri genelde önem vermiyor canım, genel anlamda ama istisnalar çıkabilir tabiki, yani o yüzden onlar bizim gibi duygusal değiller, istediklerini alınca ne hikmetse sevgi de kalmıyor ve çok örneği vardır bunun ama istisnalar hariç, tabi o istisnalar da çok az

cinselliği ilk bu adamlamı yaşadın cnm anlamadım?..eğer ılk bunla yaşıyorsan gerçekten buyuk kayıp ve senı fena kullanıyor..

Ben evlenmeden önce cinselliğe karşı değilim. Sonra yok uyuşamadık, yok vajinismus, yok cinsel hayatım evliliğimi etkiliyor. Koskoca kadınsınız ne isterseniz yaparsınız. Ben sadece ilkinizin bu adam olduğunu anladım yazdıklarınızdan ona üzüldüm. Hiçbir kadın böyle bir ilki hak etmez.

Yakın arkadaşım demişsiniz, öncesinde belalı hareketlerini gördünüz mü hiç. Sanki böyle bir şeyden kaçıyor gibi geldi bana. Ama peşinden zebani de koştursa o attığı mesajın açıklaması olamaz. Umarım sizi tekrar arayıp sormaz, siz de hayatınıza bu gereksiz insan olmadan devam edersiniz.

ya cinselliği yaşadın diye başına gelmiyor ki bunlar, bu sığ düşünceden kurtarın kendinizi artık ya. adam tek başına mı yaşıyor cinselliği, ya da sadece onun işine yarayan bişey mi? niye bu kadınlar cinselliğe öcü gözüyle bakıyorlar cidden anlamıyorum, daha napsın bu kız 27 yaşına gelmiş karşısındaki için değil kendisi için yaşıyor ne yaşıyorsa!

şimdi konuya gelince, bu adam pek bi sağlam ayakkabı değil sanki. kendi haline bırakın, sadece arada sırada dönen bi tip anladığım kadarıyla boşverin gitsin. bu adamdan bi cacık olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…