- 30 Haziran 2015
- 30
- 18
- 36
-
- Konu Sahibi beren1beren
Arkadaslar, herkese merhaba. Bastan belirteyim bu ikinci uyeligim. Yonetimin haberi var.
Cok sikmadan ve uzatmadan meramimi anlatmaya calisacagim size.
Cok yakin arkadasimla son iki aydir sevgiliyiz. Bir anda gelisti her sey ve biraz hizli yasandi sanirim. Aramizda cinsellikte vardi. Bu konuda herhangi bir pismanligim sikintim vs yok. Daha once kimseye dokunmamistim ancak onunla aramda farkli bir cekim gucu oldu. Neyse mesele bu degil. Gecen hafta bulustuk. Beni eve birakti. Bende eve varinca sana haber veririm dedi vermedi. Bende merak ettim msj attim. Taa ertesi gun arkadaslarim supriz yapip sehir disindan geldi misafirim var. Bir hafta benden ses cikmaz haberin olsun dedi. Hic cevap vermedim. Iki gun once aradi. Naber ne yapiyorsun derken kapi caldi. Gelmis. Sattim arkadaslarimi sana kactim dedi. Yakinlastik biz yine. O arada bir araba alarmi caldi. Dur bakiyim suna. Benimki mi dedi. Cikti disari. 2dk sonra bir mesaj "kactim ben kapini kitle" cok cok asabim bozuldu. Bana kendimi fahise gibi hissettiriyorsun diye mesaj attim. Cevap "o ne bicim soz bir daha seni rahatsiz edersem anami .....ler." ben ust uste mesaj attim. Napiyorsun sen boyle daha mi iyi hissetcem kendimi. Kendine gel beni ara. Birden cekip gidince asabim bozuldu dedim. Basta tel kapaliydi. Sonra gordu mesajlari. O gunden beri ses seda yok. Bende birsey yazmadim yazmam.
Simdi size soruyorum. Haksiz miyim? Siz olsaniz ayni hissetmez miydiniz? Aramayi kesinlikle dusunmuyorum. O arar mi bilmem. Aramazsa da hayirlisi der gecerim. Sakinlesir kendine gelir belki tekrar konusmak ister diye dusundum. Sacmalik mi bu dusuncem? Kendi kendime kurup dert sahibi olmak yerine sizinle dertlesmek istedim.
Bu arada ben 27 O 32 yasinda. Ikimizde is guc sahibiyiz.
Simdiden konuyu okuyup cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim.
bu sadece bir örnek.canım yanlış anlama cinselliğini eleştiricek değilim, ama erkekler bu durumu kullanırlar o yüzden onlarla evlenmeden cinsellik yaşama ki ne olduğunu bilesin, bu arada görüştüğün insanın sana değer verdiğini sanmıyorum çünkü değer veren erkeğin yapmıcağı davranışlar, seven adam bir gün bile ara vermez görüşmeye, misafirinin de açıkcası normal misafir olmadığını düşünüyorum, yani bu adamdan cacık olmaz, eğer sana değer veren birini istersen cinsellik yaşamamanı tavsiye ederim evlenmeden,
.Bence de kapımda köpek olsa ben bir daha görüşmem yani o 1 haftada da kesin başka kızlamıştırArkadaslar, herkese merhaba. Bastan belirteyim bu ikinci uyeligim. Yonetimin haberi var.
Cok sikmadan ve uzatmadan meramimi anlatmaya calisacagim size.
Cok yakin arkadasimla son iki aydir sevgiliyiz. Bir anda gelisti her sey ve biraz hizli yasandi sanirim. Aramizda cinsellikte vardi. Bu konuda herhangi bir pismanligim sikintim vs yok. Daha once kimseye dokunmamistim ancak onunla aramda farkli bir cekim gucu oldu. Neyse mesele bu degil. Gecen hafta bulustuk. Beni eve birakti. Bende eve varinca sana haber veririm dedi vermedi. Bende merak ettim msj attim. Taa ertesi gun arkadaslarim supriz yapip sehir disindan geldi misafirim var. Bir hafta benden ses cikmaz haberin olsun dedi. Hic cevap vermedim. Iki gun once aradi. Naber ne yapiyorsun derken kapi caldi. Gelmis. Sattim arkadaslarimi sana kactim dedi. Yakinlastik biz yine. O arada bir araba alarmi caldi. Dur bakiyim suna. Benimki mi dedi. Cikti disari. 2dk sonra bir mesaj "kactim ben kapini kitle" cok cok asabim bozuldu. Bana kendimi fahise gibi hissettiriyorsun diye mesaj attim. Cevap "o ne bicim soz bir daha seni rahatsiz edersem anami .....ler." ben ust uste mesaj attim. Napiyorsun sen boyle daha mi iyi hissetcem kendimi. Kendine gel beni ara. Birden cekip gidince asabim bozuldu dedim. Basta tel kapaliydi. Sonra gordu mesajlari. O gunden beri ses seda yok. Bende birsey yazmadim yazmam.
Simdi size soruyorum. Haksiz miyim? Siz olsaniz ayni hissetmez miydiniz? Aramayi kesinlikle dusunmuyorum. O arar mi bilmem. Aramazsa da hayirlisi der gecerim. Sakinlesir kendine gelir belki tekrar konusmak ister diye dusundum. Sacmalik mi bu dusuncem? Kendi kendime kurup dert sahibi olmak yerine sizinle dertlesmek istedim.
Bu arada ben 27 O 32 yasinda. Ikimizde is guc sahibiyiz.
Simdiden konuyu okuyup cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim.
Canim nazik cevabin icin tesekkur ederim. 1 bucuk yil once 4 yillik iliskimi bitirdim. Bu adamin omzunda agladigimi bilirim. Eski sevgilim 3.yilimizda cinsellik yasamak istedigini soyledi red ettim. Soylediklerini dikkate alacagim. Teswkkurlercanım yanlış anlama cinselliğini eleştiricek değilim, ama erkekler bu durumu kullanırlar o yüzden onlarla evlenmeden cinsellik yaşama ki ne olduğunu bilesin, bu arada görüştüğün insanın sana değer verdiğini sanmıyorum çünkü değer veren erkeğin yapmıcağı davranışlar, seven adam bir gün bile ara vermez görüşmeye, misafirinin de açıkcası normal misafir olmadığını düşünüyorum, yani bu adamdan cacık olmaz, eğer sana değer veren birini istersen cinsellik yaşamamanı tavsiye ederim evlenmeden,
bu sadece bir örnek.
diğer tüm erkekler cinsellik yaşadığı kadınlara değer vermiyor mu?