-
- Konu Sahibi beren1beren
Sizi kullanmış işini görmüş ve gitmiş. Bunu nasıl anlamazsiniz yaa.Görüsmeyin .
Ne anlamadim pardon?? Ben kullanildim mi diye sormadim. Siz olsaniz ayni hisseder miydiniz dedim.
Konu sahibi herkezin kendine ayit bir görüşü olabilir belki size yanlışta gelebilir ama sizin saygı duyup tüm yorumlarda vicdani kanatinizle bir sonuç çıkarmanız daha doğru olmaz mı?
Bence zamanı da o kadar onemli değildi çünkü aradan 1 yıl geçer tanıdım zannedersin ilişkimiz oturdu zannedersin alıştık zannedersin yine de gerçek yüzünü bu şekilde ögrenirsin
Senin içinde olaki bir daha şans vermek varsa kısasa kısas yap lakin böyle bilerek yaptığını belli etmeden, misal bi arkadaşımın acil bana ihtiyacı varmış gitmem gerek de böyle telaşlı telaşlı git
Ama ona yaaa bak gordun mu nasıl kötü hissettin deee miii tarzında şeyler söyleme ki bilerek kısas yaptıgını anlamasın
Bu arada bu kişinin burcu nedir merak ettim
Kırılmakta haklısın bence ayrıl bundan... En azından ayrılmakta kararlı olduğunu göster... Ayrılmamaya karar verirsen de cinselliği sana güvenene kadar olmaz gibi bir tabuya dönüştürme derim çünkü iyice güvensiz bir şeye dönüşecek gibi görünüyor... Bununla işin var senin...
Bence arama canım bu Adam'ı.bi insan hiç sevgilisine ben bi hafta yokum dermi ya misafirin varsa var yani arayıp msj atamazmı? Bence o misafir senin hemcinsindi güElim hiiiiiiiç arama o ararsada sor herseyi ama takılmadan bu adamla kendin için daha hayırlı olur
canım ben gerçeği söylüyorum. bir sürü kızın düştüğü hata bu, bak buradaki yorumların yüzde sekseni seni kullanmış, senden alacağını almış ve gitmiş yönünde. sen anlamak istemiyorsun belki ama öyle. adama bana kendimi fahişe gibi hissettiriyorsun diye mesaj atan sen değilmisin? cinseaynı şeye geliyoruz, neden bozuluyorsun. benim seviyemi boşver, hayatta herşey ders almak için ve buraya yazılan herşey ibret olması için var. sen kaç kişiye tavsiye edersin içinde bulunduğun durumu? cinsellik konusunda sıkıntın var mı yokmu bence halen anlayamamışsın. sıkıntısı olan insan senin attığın o mesajı atmaz.Sizi kibledim. Seviyenize inmem mumkun degil.
4 yillik iliskini, cinsellik yasamak istedigi icin bitirmissin.. Ve bu arkadasim dediginle 2 ay sevgilisin ve iliski yasamissin.. Büyük konusmus olabilirmisin acaba? Birde eski sevgilinle ayrildiktan sonra o durumu ozamanlar bu yakin arkadasin olan kisiyle paylasmissan, istemeden bi hata yapmissin. Erkekler kimsenin elde edemiyecegine ulasmaya calisir, büyük ihtimal iliski yüzünden ayrildigini biliyorsa senle sevgili olma amacida buymus, kendi egosunu tatmin etmis. Üzücü.Canim nazik cevabin icin tesekkur ederim. 1 bucuk yil once 4 yillik iliskimi bitirdim. Bu adamin omzunda agladigimi bilirim. Eski sevgilim 3.yilimizda cinsellik yasamak istedigini soyledi red ettim. Soylediklerini dikkate alacagim. Teswkkurler
canım ne kınaması, millet cinsel konuda sıkıntım yok deyip istediğini yaşıyorsa sonuçlarınada katlanır, herkesin yaşadığı şeyin sonuçlarına katlandığı gibi. ortada konu sahibinin kabullenmekte zorlandığı bişey var, varsın üslubum çirkin olsun.Ne kadar çirkin üslubunuz var.
"Ne olduğunuz belliiii" neymiş belli olan?
Kimseyi bu kadar kınamayın sizin başınıza gelmezde çocuğunuza gelir torununuza gelir yeğeninize gelir.Yapmaz! demeyin,kişi kınadığını yaşamadan ölmeyecek.
Ucunuze de toplu cevap versem kabulunuz olur mu :) suan gorusmuyorum zaten. Olayin sicakligi ile mesaj attim bitti gitti. Asla demeyi sevmem hayatta ben o yuzden ararsa affetmem yuzune bakmam gibi buyuk cumleler kurmak. Yalniz cok devam etmek istersw bana dokunamaz artik. Buna izin vermem.
Pembelokum burcu boga
Ne kadar çirkin üslubunuz var.
"Ne olduğunuz belliiii" neymiş belli olan?
Kimseyi bu kadar kınamayın sizin başınıza gelmezde çocuğunuza gelir torununuza gelir yeğeninize gelir.Yapmaz! demeyin,kişi kınadığını yaşamadan ölmeyecek.
olaya yanlış yerden bakıyosun.yani hala aramasını bekliyosun.geri arasa da konuşma zatenArkadaslar, herkese merhaba. Bastan belirteyim bu ikinci uyeligim. Yonetimin haberi var.
Cok sikmadan ve uzatmadan meramimi anlatmaya calisacagim size.
Cok yakin arkadasimla son iki aydir sevgiliyiz. Bir anda gelisti her sey ve biraz hizli yasandi sanirim. Aramizda cinsellikte vardi. Bu konuda herhangi bir pismanligim sikintim vs yok. Daha once kimseye dokunmamistim ancak onunla aramda farkli bir cekim gucu oldu. Neyse mesele bu degil. Gecen hafta bulustuk. Beni eve birakti. Bende eve varinca sana haber veririm dedi vermedi. Bende merak ettim msj attim. Taa ertesi gun arkadaslarim supriz yapip sehir disindan geldi misafirim var. Bir hafta benden ses cikmaz haberin olsun dedi. Hic cevap vermedim. Iki gun once aradi. Naber ne yapiyorsun derken kapi caldi. Gelmis. Sattim arkadaslarimi sana kactim dedi. Yakinlastik biz yine. O arada bir araba alarmi caldi. Dur bakiyim suna. Benimki mi dedi. Cikti disari. 2dk sonra bir mesaj "kactim ben kapini kitle" cok cok asabim bozuldu. Bana kendimi fahise gibi hissettiriyorsun diye mesaj attim. Cevap "o ne bicim soz bir daha seni rahatsiz edersem anami .....ler." ben ust uste mesaj attim. Napiyorsun sen boyle daha mi iyi hissetcem kendimi. Kendine gel beni ara. Birden cekip gidince asabim bozuldu dedim. Basta tel kapaliydi. Sonra gordu mesajlari. O gunden beri ses seda yok. Bende birsey yazmadim yazmam.
Simdi size soruyorum. Haksiz miyim? Siz olsaniz ayni hissetmez miydiniz? Aramayi kesinlikle dusunmuyorum. O arar mi bilmem. Aramazsa da hayirlisi der gecerim. Sakinlesir kendine gelir belki tekrar konusmak ister diye dusundum. Sacmalik mi bu dusuncem? Kendi kendime kurup dert sahibi olmak yerine sizinle dertlesmek istedim.
Bu arada ben 27 O 32 yasinda. Ikimizde is guc sahibiyiz.
Simdiden konuyu okuyup cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim.
4 yillik iliskini, cinsellik yasamak istedigi icin bitirmissin.. Ve bu arkadasim dediginle 2 ay sevgilisin ve iliski yasamissin.. Büyük konusmus olabilirmisin acaba? Birde eski sevgilinle ayrildiktan sonra o durumu ozamanlar bu yakin arkadasin olan kisiyle paylasmissan, istemeden bi hata yapmissin. Erkekler kimsenin elde edemiyecegine ulasmaya calisir, büyük ihtimal iliski yüzünden ayrildigini biliyorsa senle sevgili olma amacida buymus, kendi egosunu tatmin etmis. Üzücü.