Siz olsaniz ayni seyi dusunmez miydiniz?

Arada aksiyon olsun diye bir iki gun aramazdi sevgilisini. Kizda buna cok asikti. Yapma bak derdim kizin hakkina giriyorsun. Birgun biri karsina cikacak kopek gibi asik olacaksin. Bu yaptiklarinin acisini bir bir yasayacaksin derdim.
bişy aklıma takıldı , siz sevgilisiniz neden elinizden tutup sizi de goturmuyo arkadaşlarıyla.. Enazından bi tanışma olabilirdi..
hiç normal bi arkadaşlıklarının olduğunu duşunmuyorum
Benimde onunda ailesi sehir disinda biz is isin ayni sehirdeyiz. Farkli firmalardayiz. Gelenler cocukluk arkadaslari. Bu konuda bozuldum ama yuz yuze gorusmek istedim onunla. Ayrica biraz saf dusundum galiba. Hemen tanistirmak istemeyebilir diye dusundum. Arkadas ortamina hic katmadi deil aslinda. Sadece herkese sevgili oldugumuzu soylemedik. Cok yakinlarimiz disinda hala herkes bizi arkafas biliyor.

Okudugum en guzel yorumlardan biriydi. Tesekkur ederim. Evet belkide arkadasliktan sevgililige tam gecemedik. Cok defa biraz hizli gitmiyor muyuz biz diye dile getirdim aslinda. Bazen hayir bazen evet cevabini aldim. Genelde ince dusuncelidir evet banada kendimi degerli hissettirdi son vukaatina kadar. Birden gitmesi ve arkadas ortamina katmamasi. Genel olarak kizlara guveni yoktur pek. Saglam bi kazik yemis. Ben arkadasken devam eden iliskisinde ara sira kizi aramazdi bir iki gun. Iliskiye heyecan gelsin diyeymis. Ben kiza uzulur ona kizardim. Ama bana hep incr davrandi arkadasken. Hic bir yanlisini kabaligini gormedim.

Rica ederim.
Ya ama saglam kazik yemesi yaptiklarinin bahanesi olamaz.

Sizi yeni tanimiyor, sizinle bir hukuku var sonucta. Bu durumda bir sevgili kaybetmeyecek o ayni zamanda bir arkadas kaybedecek.

canım evlenmeden beraber olmayı modern olmak sana sana bu hallere düşüyorsunuz. genelevdeki fahişe de aynı şeyi yapıyor, onlarda aynı işi görüyorlar erkeklerin gözünde, siz de. ne farkı kalıyor onlar için? siz hala daha yok aramızda çekim var, tutku var, aşk var falan deyin, kabul etsenizde etmeseniz de onların gözünde ne olduğunuz belliiiii. biraz daha dikkat lütfen.

Valla hakkatten fa...şe muamelesi yapmış..artık kararı siz verin illa görüşmek mi istersiniz.

herkesin kültürü,çevresi farklıdır. kişinin çevresine göre değişir bu. benim çevremdekiler beraber yaşar evlenirki,böyle oldu genelde,kimi bakire evlenir. erkekler sadece sizin gördüğünüz çevredekilerden
ibaret değil. bunu unutmayın.

Sizi kullanmış işini görmüş ve gitmiş. Bunu nasıl anlamazsiniz yaa.Görüsmeyin .

Rica ederim.
Ya ama saglam kazik yemesi yaptiklarinin bahanesi olamaz.

Sizi yeni tanimiyor, sizinle bir hukuku var sonucta. Bu durumda bir sevgili kaybetmeyecek o ayni zamanda bir arkadas kaybedecek.
Iste tamda bu yuzden sana hislerimi acmak icin bekledim demisti. Eger bana hayir dersen seni tamamen kaybederim diye korktum demisti. Bilmiyorum vardir bir hayri.

Ne kadar çirkin üslubunuz var.
"Ne olduğunuz belliiii" neymiş belli olan?
Kimseyi bu kadar kınamayın sizin başınıza gelmezde çocuğunuza gelir torununuza gelir yeğeninize gelir.Yapmaz! demeyin,kişi kınadığını yaşamadan ölmeyecek.

Sizi kibledim. Seviyenize inmem mumkun degil.

zaten bi konuda sevişmek geçiyorsa muhakkak bütün mesele odur kk kadınları için. hemen ardından dann kullanıldın.

arkadaştan sevgiliye evrilince birbirini tanımanın, yanlış anlamayacağını düşünmenin verdiği bir hoyratlık oluyor. ben sizi değersiz gördüğünü sanmıyorum. o da bu bocalamayı yaşıyor olabilir. ama kafanızda bazı kalıplar var. seks yaptığınızı belirtmeniz,bana orospu gibi davranıyorsun demeniz bunu hissettirdi. böyle karşınızdakine fazla sorumluluk yükleyip, kendini kötü hissetmesine sebep olursunuz bence. yanlış cümlelerle kendinizi ifade etmişsiniz.

B beren1beren bence kırılmakta haklısın belki de arkadaslıktan sevgililige gectiginiz icin henüz daha seni sevgili olarak sahiplenmiş değil

Sanki halen daha arkadaşısın da 1 hafta benden ses çıkmaz deyip bunun normal olduğunu düşünüyor

Bana bi hayli bencil ve kaba bir insan gibi geldi bu kiş 32 yasında ama daha çok olgunlaşmamış

Ne olursa olsun "bir daha seninle görüşürsem anamı ....ler" cümlesini kurması çok yanlış karakteri bozuk insanlar anca böyle konuşur

Seninle barışmaya çalışırsa seninle tekrar görüşürse onun tabiriyle anası ...lmiş olacak

Yakın bi arkadaşımın sevgilisi seni aldattıysam o. Çocuğuyum demişti ve aldattığını daha sonra itiraf etti. Arkadaşım da madem öyle annen bir o. Sen de bir o. Çocuğusun deyip yol vermişti

Böyle cümleler kuran insanlardan hayır geleceğini zannetmiyorum..

Ne anlamadim pardon?? Ben kullanildim mi diye sormadim. Siz olsaniz ayni hisseder miydiniz dedim.

Konu sahibi herkezin kendine ayit bir görüşü olabilir belki size yanlışta gelebilir ama sizin saygı duyup tüm yorumlarda vicdani kanatinizle bir sonuç çıkarmanız daha doğru olmaz mı?

Cok haklisin. Sanirim biz hatayi daha iliskiyi oturtmadan isin icins cinselligi katarak yaptik. Once birbirimize alismaliydik. Sonra yasanacaksa yasanmaliydi bazi seyler. Yapici yorumun icin cok tesekkur ederim arkadasim.

Cok haklisin. Sanirim biz hatayi daha iliskiyi oturtmadan isin icins cinselligi katarak yaptik. Once birbirimize alismaliydik. Sonra yasanacaksa yasanmaliydi bazi seyler. Yapici yorumun icin cok tesekkur ederim arkadasim.

Bence zamanı da o kadar onemli değildi çünkü aradan 1 yıl geçer tanıdım zannedersin ilişkimiz oturdu zannedersin alıştık zannedersin yine de gerçek yüzünü bu şekilde ögrenirsin

Senin içinde olaki bir daha şans vermek varsa kısasa kısas yap lakin böyle bilerek yaptığını belli etmeden, misal bi arkadaşımın acil bana ihtiyacı varmış gitmem gerek de böyle telaşlı telaşlı git

Ama ona yaaa bak gordun mu nasıl kötü hissettin deee miii tarzında şeyler söyleme ki bilerek kısas yaptıgını anlamasın

Bu arada bu kişinin burcu nedir merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…