- 30 Haziran 2015
- 30
- 18
- 36
-
- Konu Sahibi beren1beren
Arada aksiyon olsun diye bir iki gun aramazdi sevgilisini. Kizda buna cok asikti. Yapma bak derdim kizin hakkina giriyorsun. Birgun biri karsina cikacak kopek gibi asik olacaksin. Bu yaptiklarinin acisini bir bir yasayacaksin derdim.1 hafta ses çıkmaz derken? 1 hafta ne halt edebilirler ki afedersin. seninle konuşamayacak kadar mı özlediler arkadaşıyla birbirlerini.
kendini biraz ezdiriyormuşsun gibi geldi bana. senin ilişkilerin olduğu zaman anlatıyormuşsun arkadaşken. o da anlatıyordur muhtemelen. nasıldı eski ilişkileri?
Benimde onunda ailesi sehir disinda biz is isin ayni sehirdeyiz. Farkli firmalardayiz. Gelenler cocukluk arkadaslari. Bu konuda bozuldum ama yuz yuze gorusmek istedim onunla. Ayrica biraz saf dusundum galiba. Hemen tanistirmak istemeyebilir diye dusundum. Arkadas ortamina hic katmadi deil aslinda. Sadece herkese sevgili oldugumuzu soylemedik. Cok yakinlarimiz disinda hala herkes bizi arkafas biliyor.bişy aklıma takıldı , siz sevgilisiniz neden elinizden tutup sizi de goturmuyo arkadaşlarıyla.. Enazından bi tanışma olabilirdi..
hiç normal bi arkadaşlıklarının olduğunu duşunmuyorum
Okudugum en guzel yorumlardan biriydi. Tesekkur ederim. Evet belkide arkadasliktan sevgililige tam gecemedik. Cok defa biraz hizli gitmiyor muyuz biz diye dile getirdim aslinda. Bazen hayir bazen evet cevabini aldim. Genelde ince dusuncelidir evet banada kendimi degerli hissettirdi son vukaatina kadar. Birden gitmesi ve arkadas ortamina katmamasi. Genel olarak kizlara guveni yoktur pek. Saglam bi kazik yemis. Ben arkadasken devam eden iliskisinde ara sira kizi aramazdi bir iki gun. Iliskiye heyecan gelsin diyeymis. Ben kiza uzulur ona kizardim. Ama bana hep incr davrandi arkadasken. Hic bir yanlisini kabaligini gormedim.Siz bu adami arkadas olarak da tanidiginiz ve ilk iliskinizden sonra omzunda agladiginiz icin son yaptiklarini kirici bulmussunuz.
Omzunda agladiginiz ve sizi teselli ettigine gore ince dusunceli bir insan olabiliyormus demek ki. Ayrica arkadasken muhakkak kiz arkadaslarina tanik olmussunuzdur. Yani kiz arkadaslarini biliyorsaniz demek ki arkadas ortamindan kose bucak kacirmiyor kizlari.
Cinselligi hic araya katmadan konusuyorum, her zamanki gibi herkes oraya odaklanmis, bazen bir seyler kaybolup gidiyor bu konularda, her sey tek bir soruna odaklandiginda.
Neyse, sizinki arkadasliktan sevgililige tam donusememis. Yani siz o psikolojiye girmissiniz ama erkek arkadasiniz girememis. O sizi kanka- sevgili arasi bir sey olarak goruyor sanirim.
Ancak bir hafta beni unut seklindeki tavrı tekin degil. Siz arkadastiniz her seyden once, o halde o bir haftada pekala arkadaslarina yuzunuzu gosterebilirdi.
Not: ilk paragraftan sonra yazmamisim. Kirilmakta kesinlikle haklisiniz. Tekrar soyluyorum: Bir erkegin iyi arkadas olmasi iyi sevgili olacagi anlamina gelmiyor.
Okudugum en guzel yorumlardan biriydi. Tesekkur ederim. Evet belkide arkadasliktan sevgililige tam gecemedik. Cok defa biraz hizli gitmiyor muyuz biz diye dile getirdim aslinda. Bazen hayir bazen evet cevabini aldim. Genelde ince dusuncelidir evet banada kendimi degerli hissettirdi son vukaatina kadar. Birden gitmesi ve arkadas ortamina katmamasi. Genel olarak kizlara guveni yoktur pek. Saglam bi kazik yemis. Ben arkadasken devam eden iliskisinde ara sira kizi aramazdi bir iki gun. Iliskiye heyecan gelsin diyeymis. Ben kiza uzulur ona kizardim. Ama bana hep incr davrandi arkadasken. Hic bir yanlisini kabaligini gormedim.
Valla hakkatten fa...şe muamelesi yapmış..artık kararı siz verin illa görüşmek mi istersiniz.Arkadaslar, herkese merhaba. Bastan belirteyim bu ikinci uyeligim. Yonetimin haberi var.
Cok sikmadan ve uzatmadan meramimi anlatmaya calisacagim size.
Cok yakin arkadasimla son iki aydir sevgiliyiz. Bir anda gelisti her sey ve biraz hizli yasandi sanirim. Aramizda cinsellikte vardi. Bu konuda herhangi bir pismanligim sikintim vs yok. Daha once kimseye dokunmamistim ancak onunla aramda farkli bir cekim gucu oldu. Neyse mesele bu degil. Gecen hafta bulustuk. Beni eve birakti. Bende eve varinca sana haber veririm dedi vermedi. Bende merak ettim msj attim. Taa ertesi gun arkadaslarim supriz yapip sehir disindan geldi misafirim var. Bir hafta benden ses cikmaz haberin olsun dedi. Hic cevap vermedim. Iki gun once aradi. Naber ne yapiyorsun derken kapi caldi. Gelmis. Sattim arkadaslarimi sana kactim dedi. Yakinlastik biz yine. O arada bir araba alarmi caldi. Dur bakiyim suna. Benimki mi dedi. Cikti disari. 2dk sonra bir mesaj "kactim ben kapini kitle" cok cok asabim bozuldu. Bana kendimi fahise gibi hissettiriyorsun diye mesaj attim. Cevap "o ne bicim soz bir daha seni rahatsiz edersem anami .....ler." ben ust uste mesaj attim. Napiyorsun sen boyle daha mi iyi hissetcem kendimi. Kendine gel beni ara. Birden cekip gidince asabim bozuldu dedim. Basta tel kapaliydi. Sonra gordu mesajlari. O gunden beri ses seda yok. Bende birsey yazmadim yazmam.
Simdi size soruyorum. Haksiz miyim? Siz olsaniz ayni hissetmez miydiniz? Aramayi kesinlikle dusunmuyorum. O arar mi bilmem. Aramazsa da hayirlisi der gecerim. Sakinlesir kendine gelir belki tekrar konusmak ister diye dusundum. Sacmalik mi bu dusuncem? Kendi kendime kurup dert sahibi olmak yerine sizinle dertlesmek istedim.
Bu arada ben 27 O 32 yasinda. Ikimizde is guc sahibiyiz.
Simdiden konuyu okuyup cevaplayan arkadaslara tesekkur ederim.
Iste tamda bu yuzden sana hislerimi acmak icin bekledim demisti. Eger bana hayir dersen seni tamamen kaybederim diye korktum demisti. Bilmiyorum vardir bir hayri.Rica ederim.
Ya ama saglam kazik yemesi yaptiklarinin bahanesi olamaz.
Sizi yeni tanimiyor, sizinle bir hukuku var sonucta. Bu durumda bir sevgili kaybetmeyecek o ayni zamanda bir arkadas kaybedecek.
Ne kadar çirkin üslubunuz var.canım evlenmeden beraber olmayı modern olmak sana sana bu hallere düşüyorsunuz. g...deki f... de aynı şeyi yapıyor, onlarda aynı işi görüyorlar erkeklerin gözünde, siz de. ne farkı kalıyor onlar için? siz hala daha yok aramızda çekim var, tutku var, aşk var falan deyin, kabul etsenizde etmeseniz de onların gözünde ne olduğunuz belliiiii. biraz daha dikkat lütfen.
Bir daha gorusmeyecegimi bir cok defa belirttim. Eger gorusursemde bana dokunmadan devam et edeceksen derim diye daha once baska arkadaslara yazdim.Valla hakkatten fa...şe muamelesi yapmış..artık kararı siz verin illa görüşmek mi istersiniz.
Sizi kibledim. Seviyenize inmem mumkun degil.canım evlenmeden beraber olmayı modern olmak sana sana bu hallere düşüyorsunuz. g...deki f... de aynı şeyi yapıyor, onlarda aynı işi görüyorlar erkeklerin gözünde, siz de. ne farkı kalıyor onlar için? siz hala daha yok aramızda çekim var, tutku var, aşk var falan deyin, kabul etsenizde etmeseniz de onların gözünde ne olduğunuz belliiiii. biraz daha dikkat lütfen.
Ne anlamadim pardon?? Ben kullanildim mi diye sormadim. Siz olsaniz ayni hisseder miydiniz dedim.Sizi kullanmış işini görmüş ve gitmiş. Bunu nasıl anlamazsiniz yaa.Görüsmeyin .
Ne anlamadim pardon?? Ben kullanildim mi diye sormadim. Siz olsaniz ayni hisseder miydiniz dedim.
Cok haklisin. Sanirim biz hatayi daha iliskiyi oturtmadan isin icins cinselligi katarak yaptik. Once birbirimize alismaliydik. Sonra yasanacaksa yasanmaliydi bazi seyler. Yapici yorumun icin cok tesekkur ederim arkadasim.B beren1beren bence kırılmakta haklısın belki de arkadaslıktan sevgililige gectiginiz icin henüz daha seni sevgili olarak sahiplenmiş değil
Sanki halen daha arkadaşısın da 1 hafta benden ses çıkmaz deyip bunun normal olduğunu düşünüyor
Bana bi hayli bencil ve kaba bir insan gibi geldi bu kiş 32 yasında ama daha çok olgunlaşmamış
Ne olursa olsun "bir daha seninle görüşürsem anamı ....ler" cümlesini kurması çok yanlış karakteri bozuk insanlar anca böyle konuşur
Seninle barışmaya çalışırsa seninle tekrar görüşürse onun tabiriyle anası ...lmiş olacak
Yakın bi arkadaşımın sevgilisi seni aldattıysam o. Çocuğuyum demişti ve aldattığını daha sonra itiraf etti. Arkadaşım da madem öyle annen bir o. Sen de bir o. Çocuğusun deyip yol vermişti
Böyle cümleler kuran insanlardan hayır geleceğini zannetmiyorum..
Cok haklisin. Sanirim biz hatayi daha iliskiyi oturtmadan isin icins cinselligi katarak yaptik. Once birbirimize alismaliydik. Sonra yasanacaksa yasanmaliydi bazi seyler. Yapici yorumun icin cok tesekkur ederim arkadasim.