-
- Konu Sahibi mavibaloncuk
Iki günde bir ararim, ben aramazsam bile o beni arar ama mutlaka her gün olmasa da iki günde bir kesin araşırız aynı şehirde olmamıza rağmen( zaten haftanın en az bir günü de yüz yüze görüşürüz )Merhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
Hiçç. İlk zamanlar çok sık arıyordu beni ben hiç aramyınca o da bıraktı aramayı şükür hahaha . Çok nadir arar artıkMerhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
Hiç aramam kaynanam arar eşime aramasın annen dersemde arayamazMerhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
Hiç aramam. Yeni evliyken ayda bir iki defa arardım, ama kendinden o kadar nefret ettirdi ki artık hiç aramıyorum.Merhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
ben beraber de yaşadım ama şimdi evine bile nadir çıkarımMerhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
diyin herkes kendi ailesini.. konuşup durmaBende kendi ailemle hergün konuşuyorum ama kaynanamla ara sıra konuşuyorum eşimle bu yüzden çok tartışma yaşadık ve ben artık çok sıkıldım bu konudan ne yapaym
Ben mesela hergün nefes aldırmadan arıyordum birden kendini çok değerli hissetmişti zamanında bende düşürdüm arama aralığını çünkü baktım beni arayan soran yok hal hatır soran da yok çektim elimi.. benim eşimde hep bana öyle yapardı halbuki o hiç aramıyor mesela benim ailemi mecbur değil ama aynı değeri görmezsem yapmam bende mesela normal olanı bu olur. Değer karşılıklı bir şey ve herkesin bir değeri var bence .. kimse kimseden üstün değil mecbur değilsin hergün aramaya kendisi arayabilir ailesi sonuçta istediği zaman konuşsun sen engel olma ama sana da baskı yapmasın. Saçma şeyler bunlarBen hergün aramıyorum bi sorun yaşamadık aramız gayet iyi çok şükür ama eşim benden hergün aramami bekliyor kendi ailemle nasıl konusuyorsam kaynanamla da öyle olmamı istiyor ama o ne kadar iyi olsa da "kaynana" dimi