Boşandığım eşim bana açıklama yapıyor.

Empati yapıyorum.

28 yıllık eşim , hayat arkadaşım, sırdaşım, yoldaşım...

Şu an gelip bana ayrılmak istiyorum dese

Neden diye bile sormam

O istemiş saygı duyarım.

O fikir aklına girdi mi ?

Eyvallah bende dönüşü olmaz.

Ağzından çıkana dikkat edecekler.

Yok öyle stresli anımdı v.s. ler söyledim.

O yapmış tercihini , ben tüm sıkıntılarında , tüm yokluklarında ,

En çıkılmaz zamanında yanındaysam eğer...

Ve bu yazdığım şeyleri unutmuşsa neden sorayım ki neden diye ?

Bırak evime gelmeyi , yüzüme bile göremez

He siz görüşmek zorundasınız çocuklar küçük.

Almayın evinize , kavgada etmeyin

Çünkü çocuklar için iletişimde kalmak zorundasınız.

Yolunuz/muz güzel insanlara düşsün sağlıkla

Merhaba; 2 ay önce anlaşmalı olarak boşandık. Fakat ilk 3 hafta çok sert ve beni yok sayarak hareket ediyordu. yaklaşık 2 hafta oldu. arıyor soruyor en tuhafı da çocukları görmeye gelmediği günlerin hesabını veriyor. ki ben hiç bir şey sormadan. benim dikkatimi çeken en çok o oldu.

dün akşamda kalabilir miyim dedi.

ben hiç bir şey için aramıyorum bütün işimi kendim yapıyorum. çocuklarımın hastahane için bile aramıyorum.

ne yapmak istiyor.

yani boşandığın istemediğin birisine neden açıklama yapar ki
Kalmasına müsade ederseniz başa dönersiniz. Sıkça neden boşandığınizi hatırlatın kendinize..

Konu sahibi büyük ihtimalle eşinizin amacı cinsellik. Ara sıra kalıp hasret gidermek istiyor ama burda başka bir konu daha vardı asssla boşandığınız adamla gerçekten barışmıyorsanız bir şeyler yaşamayın çünkü bazı erkekler boşansa dahi hala karısı olarak görüyor ve bir şeyler yaşamaktan çekinmiyor ancak bahsettiğim örnekteki gibi yaşanırsa olay istediğini alıp ortadan toz olabilir. O konuyu açan konu sahibi de ilişkiye girdik sonra bir daha yüzüme bakmadı aramadı diye açmıştı konuyu. Aklınızı başınıza alın boşandığınız heriflere meze olmayın. Madem ayrılmak istemiyordu adam olsaydı. Neden boşandınız ?
cinsellikle alakalı hiç bir şeyi yok yakınlaşmıyor. o konuda ben zaten izin vermem

Merhaba; 2 ay önce anlaşmalı olarak boşandık. Fakat ilk 3 hafta çok sert ve beni yok sayarak hareket ediyordu. yaklaşık 2 hafta oldu. arıyor soruyor en tuhafı da çocukları görmeye gelmediği günlerin hesabını veriyor. ki ben hiç bir şey sormadan. benim dikkatimi çeken en çok o oldu.

ben hiç bir şey için aramıyorum bütün işimi kendim yapıyorum. çocuklarımın hastahane için bile aramıyorum.

ne yapmak istiyor.

Boşandığınız şu an özgür olan bir erkek, sizin evinizde kalamaz. Önünü alamazsınız. Canı sevişmek isteyip iki çocuk sevmek istediğinde kapınıza gelecek, sıkılınca da ben boşandım bekarım diyip fıldır fıldır gezecek. Kendinizi kullandırmayın. Kişisel alan sınırlarınızı sağlam çizin. Ayrıca niye ev içinde çocuk görülüyor, kalabilir miyim sorusu evin içinde iken soruluyor heralde. Alsın götürsün kendi evine, babasının evine orada sevsin. Almayın evinize

ne yapmak istiyor.

Eski Konforunu arıyordur. Ama sizde sorguladıgınıza göre sizde acaba mı diyorsunuz?

ne yapmak istiyor.

Eski konforunu geri istiyor, klasik boşanma sonrası hiçbir ihtiyacını karşılayamadığı için bedava hizmeti özleyen eş kişisi...

Ay inanma kız açıklama yapıyormuş yapar 2 gun sonra birini bulunca çocuğu almaya bile gelmez aman bitmis gitmis sey hic suyu bulandirmayin

benim ex eşim de ilk boşandığımız dönem, evliyken aramadığı kadar çok arıyordu beni :KK70: yıllarca beraber bir şeyler yapalım diye nerdeyse yalvardığım adam, boşandıktan sonra kızımızı annesine bırakıp bir yerlere gitmek için planlar falan yapar oldu. çünkü erkekler yeniliklere bizim kadar kolay alışamıyor ve çoğunlukla yaşam becerileri sınırlı varlıklar oldukları için eski düzeni geri istiyorlar. aslında istedikleri biz değil, eski rutinleri... biz boşandıktan 3 ay sonra yeni biriyle tanıştı, 3 ay sonra da evlendi de rahatladım :KK70:

benim ex eşim de ilk boşandığımız dönem, evliyken aramadığı kadar çok arıyordu beni :KK70: yıllarca beraber bir şeyler yapalım diye nerdeyse yalvardığım adam, boşandıktan sonra kızımızı annesine bırakıp bir yerlere gitmek için planlar falan yapar oldu. çünkü erkekler yeniliklere bizim kadar kolay alışamıyor ve çoğunlukla yaşam becerileri sınırlı varlıklar oldukları için eski düzeni geri istiyorlar. aslında istedikleri biz değil, eski rutinleri... biz boşandıktan 3 ay sonra yeni biriyle tanıştı, 3 ay sonra da evlendi de rahatladım :KK70:
Tam hain dom dom yani başka şeyler de yazacaktım da neyse iyi olmuş kurtulmussunuz.

X