- 13 Ağustos 2024
- 1.311
- 2.041
- Konu Sahibi mavibaloncuk
Merhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Samimisiniz yaniHer gün aramam çünkü her gün konuşacak bi şey bulamam. Haftada 1-2 konuşuruz ama
Hergün aramanızı bekliyor anlaşılanBenimkiyle en çok sorun yaşadığım konu. Su an aynı sehirdeyiz. Farklı sehirdeyken haftada 1 arardım demedigini bırakmazdı. Bu kadar nadir arayacaksan hiç arama derdi. Nefret etmeye o zaman başladım kendisinden
Yani severim, arayınca yarım saatten aşağı kapatmayız ama her gün aranacak kadar bi samimiyet yokSamimisiniz yani
Eskiden haftada 1 şuan hastalık vs bı durum olmadığı sürece ay da 1 2 ararımMerhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
Günde 5 kere arasam yok demez. Allah bir çene vermiş zaten kadına düşman başınaHergün aramanızı bekliyor anlaşılan
Bende kendi ailemle hergün konuşuyorum ama kaynanamla ara sıra konuşuyorum eşimle bu yüzden çok tartışma yaşadık ve ben artık çok sıkıldım bu konudan ne yapaym Hastalık durumu varsa arıyorum.
Eşim her gün arar annesini,bende kendi annemi ararım.
Onun harici hastalık veya kötü durum yoksa aramıyorum.
Bizim süre 00.59 Saniyedir dakka dolmaz kapanır tlfn maşallah sizeeYani severim, arayınca yarım saatten aşağı kapatmayız ama her gün aranacak kadar bi samimiyet yok
Bende hiç
Allah bozmasın canımYani severim, arayınca yarım saatten aşağı kapatmayız ama her gün aranacak kadar bi samimiyet yok
Nasıl samimiyet yok aşıksınız birbirinize…Yani severim, arayınca yarım saatten aşağı kapatmayız ama her gün aranacak kadar bi samimiyet yok
Aranız kötü mü yoksa tlfnda konuşmak mı istemiyorsunuzBende hiç
Aynen maşallah diyelim bizde konuşunca temizlikten ne iş yaptığından bahseder ya da dedikodu varsa onu konuşurBizim süre 00.59 Saniyedir dakka dolmaz kapanır tlfn maşallah sizee
Eşiniz annesini aramaz mı şaşırdım genelde erkekler annesine düşkün olurHic aramam ztn oglu ben hatirlatinca ariyor 2. Bir misyonum yok
Normalde benim aram fazla yoktu ama kötü bir hastalık taşıyor o yüzden hergün arıyorum Allah korusun bişey olsa içim rahat etmez. Sonuçta ölümlü dünya yaptıkları da kendisinden kaynaklı olmadığını bildiğim için , içim rahat. Amq bazı kaynanalar gerçekten hiç çekilmiyor .. siz neden sordunuz sizi rahatsız edici şeyler yapıyorsa mesafenizi koruyabilirsiniz ..Merhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?