selam azracığım hoşgeldin naber nasıl gidiyor hamilelik tatil güzelmiydi özledik seni vallahakızlar günaydın... geçmişe bakamıyorum güzel haberler varmı?? mehtapcım geçmiş olsun canım
Kızlar evini kendisi boyayan var mı böyle bir deneyimi olan?
selam azracığım hoşgeldin naber nasıl gidiyor hamilelik tatil güzelmiydi özledik seni vallaha
sağol canım sanırım şirkette ceyranda kaldım (firdevs hanım gibi olacağım bu gidişle) :sinifsinif: allah korusun işin espirisindeyim tabiki
Allah korusun canım kas rahatlatıcı merhemler var inşallah çabuk geçer hiç çekilmez kas ağrısı :1no2:
tatil çooook güzel geçti ama istanbula adım attığım günden beri mide bulantılarım baş dönmem perişan ediyor beni. bütün gün yatıyorum bu cumartesi doktoruma gidicem belki ilaç verir :sinifsinif: bebeğimde 6 haftanın içinde
eflalciğim biz almanyadayken hep kendimiz yapardık bu işleri malum orada bukadar rahatlık yok adam çağır yaptır diye altından kalkılmıyor
evmi buldun yoksa?
Canım ne güzel ya zor mu peki bizde evi boyatacaktık biraz pahalı geliyor bize aslında emeklerinin karşılığını alıyorlar ama şu dönemde bütçemiz müsait değil daha dün halı yıkama makinem geldi,ev bulmuştuk çokda güzeldi oturduğumuz sokaktaydı ama eşim adamı beğenmedi ev yine 2+1 di ama çok temizdi hemde ev sahibi boyatacaktı neyse nasip olmadı,şimdide eşimin başının etini yiyorum boya diye adam ne yapsın bu evin bir sürü tadilatı var ve boyatırsak yine iş çıkacak ama benimde yaptığım temizlik görünmüyor boya kötü olunca bu eve gelin geldim ve hiç boyanmadı çok pis(
Biz boyayabilirmiyiz sence?
kızlar listenin son hali buyrun
slm kızlar nasılsınız ? bayaa yazmışsınız geçmişi okuyamadım yeni arkadaşlar hoş gelmişler
mehtap gittim geldim aklım sen de kaldı kırmızılar geldi mi?
azra canımm sen nasılsın bebiş nasıl
ben seni çok çok iyi anlıyorum canım ben yeni evliyken 2 yıl çok eski kötü bi evde oturdum ne mobilyalar kendini gösteriyordu ne yaptığım temizlik evden taşınırken dahada iyi anladım ne kadar berbat bi ev olduğunu eşimin giysilerinin olduğu taraf dolabın içi hep küf olmuş okadarda temizlerdim çıkmazdı baharatlarım kuru baklagillerden olan yiyeceklerim hep kurtlanırdı rutübetten düşünsene hepsini buzdolabına koymak zorunda kalıyordum bende eşimle sık sık tartışırdım o yüzden cam silmeye bile korkardım çerçeveler düşecek diye :)))
ama çok şükür geçti hepsi sabır ettim dayandım sonra babam ev yaptırdı deniz kenarına 3 katlı 2kardeşiz zaten hepimize birer kat verdi oturalım diye kendileride allahın izniyle bu hafta kesin dönüş yapıyor en üstümüzde oturacaklar
yaparsınız kız bişe yok badana yapmakta kolay şu an duvarların ne renk ve yeni boya ne renk olacak
Canım salon ki biz orda oturuyoruz beyaz kireç vurmuşlar galiba silinince çıkıyor,diğer yerlerde yavruağzı gibi acayip bir erenk zaten rengin rengide kalmamış:) şimdi ben bej düşünüyorum koltuklarım halılarım krem diğer odalarda yeşil ve mor eşyalar yani hepisne gidecek bir renk dayım boyacı benim annemin evini sahra beji diye bir renge boyamıştı güzel renk,Tabi biz kaliteli boay almıycaz banane elin evinden evs ahibim güzel temiz kiralasaydı bana bende iyi boya alırdım.
BENİ NİYE LİSTEYE EKLEMEDİNİZmafoldumben
oyyy oyyy yerim ben onu maşallah mide bulantısı için ilaç veriyorlar evet benim kardeşiminde eşi hamile çok mide bulantısı var hep sürekli evin içinde hapis gibi çıkmıyor yatıyor doktoru ilaç vermiş
gerçe hiç başıma gelmedi bilemem nasıl olduğunu ama ben ona kızıyorum sahilde oturuyorsun az cam perde aç çık dolaş temiz hava al diyorum
kızz gidince sanırım kalp atışlarını duyacaksın yanılmıyorsam ay ne heycan vericidir
benim durumumu okudunmu hala adet olamadım ama testlerim negatif malesef
oyyy oyyy yerim ben onu maşallah mide bulantısı için ilaç veriyorlar evet benim kardeşiminde eşi hamile çok mide bulantısı var hep sürekli evin içinde hapis gibi çıkmıyor yatıyor doktoru ilaç vermiş
gerçe hiç başıma gelmedi bilemem nasıl olduğunu ama ben ona kızıyorum sahilde oturuyorsun az cam perde aç çık dolaş temiz hava al diyorum
kızz gidince sanırım kalp atışlarını duyacaksın yanılmıyorsam ay ne heycan vericidir
benim durumumu okudunmu hala adet olamadım ama testlerim negatif malesef
kızlar çok komik ya günüm geçmişti ama hiç bişe hissetmiyordum en son 25 mayısta adet olmuştum 25haziranda kan testi yaptırdım negatifslm kızlar nasılsınız ? bayaa yazmışsınız geçmişi okuyamadım yeni arkadaşlar hoş gelmişler
mehtap gittim geldim aklım sen de kaldı kırmızılar geldi mi?
azra canımm sen nasılsın bebiş nasıl
özlemciğim dün sordum ama çıkmıştın söylede adet tarihini yazayım hemenBENİ NİYE LİSTEYE EKLEMEDİNİZmafoldumben
çok haklısın canım okadarda düşünme duvarlar açıkmış zaten rengi boyarsınız zorlanmazsınız hiçCanım salon ki biz orda oturuyoruz beyaz kireç vurmuşlar galiba silinince çıkıyor,diğer yerlerde yavruağzı gibi acayip bir erenk zaten rengin rengide kalmamış:) şimdi ben bej düşünüyorum koltuklarım halılarım krem diğer odalarda yeşil ve mor eşyalar yani hepisne gidecek bir renk dayım boyacı benim annemin evini sahra beji diye bir renge boyamıştı güzel renk,Tabi biz kaliteli boay almıycaz banane elin evinden evs ahibim güzel temiz kiralasaydı bana bende iyi boya alırdım.