Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım dua listesine baktım sanırım cumaya bitmemiş yasin bende adetliydim bittikten sonra 1 yasin okudum toplam 7 oldu tefriciyde toplam 1060 oldu canımm eklersen

evhannn canımmm orda mısın eşin mi var geç yazıyon benim eşimde traş olmaya gitti birazdan gelir bu ara eltimlerde ben kayserideyken istanbula gelmişler bugünde bize gelirler sababh kahvaltı yapıp çıktılar akşam ya dönerler memlekete yada bizde kalırlar

Burdayım canım lısteyı yaptım 0ndan canım ya allah kabul etsın buarada canım eŞım Çok yoĞun bu aralar gece 1 de gelıyo cumartesı pazar bıle dÜŞÜn ayrıca saol canım ya dÜn Çok hastaydım ama bugÜn dÜne nazaran daha ıyıyım bende de kaynım kalıyo hafta ıÇı

slm kızlar ebn geldim kimse yok ben bugün adet oldum benim tarihi 1 ağustos olarak değiştirirsiniz hepinizi öpüyorum görüşürüz

selaammmmm kızlarrrr ben geldimm kimsecik yok geçmişi okumadımm listenin son halini merak ediyorummm kaçıncı sayffada liste sizleride çokkk özledimm
umarım hepiniz iiiyiisiniz
canıııııııııııııım hoşgeldiiiiinnnn çok özlemişiz seni

canım benim yaaa,ağlattın beni umreye mi gidiyosun demek.biliyomusun ben nisanda gittim geldim eşimle,ve duam orada hamile kalmaktı,nasib olmadı,zaten şifaya tam olarak orda kavuşmuştum,vücudumun zemzemle tazelendiği günlerde tertemiz hamile olmak istedim,nasibim yokmuş,ama çok özledim kabeyi çok özledim efendimizi..ne olur gitmeden özelden bi görüşelim ne olur mafoldumben mafoldumben mafoldumben

evhaaaaaan ne diyo efnanim yaaaaa...kalbim küt küt attı bi anda...rabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim tekrar kavuştur ne olur hasretimeee

canım benim yaaaa,aynı duyguları ben 2 ay önce yaşıyordum,offffffffffffffffffffffff bizlere de dua et canım benim.

slm bayanlar gece kuşlarımı deseydim bugün çıkan negatif sonucuna hala alışmaya çalışıyorum çok umutluydum bu ay ama

Evet ya ben 12 sını beklıyom bakalım hayırlısı allahtan tabı

canımcım dediğim gibi ümidini kaybetme biliyorsun bende erken yapmıştım çıkmadı geç döllenme olabilir tatlı canını sıkmaya değmez kırmızıları görmeyeceğiz bu ay inşşşş....

hayırlısıyla gider gelirsiniz inş rabbim bizlerede nasip etsin umreyi ... orada bizler içinde bol bol dua et cenım hayırlısı ile meleklerimize kavuşalım diye

evhaaaaaan ne diyo efnanim yaaaaa...kalbim küt küt attı bi anda...rabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim tekrar kavuştur ne olur hasretimeee

canım benim yaaaa,aynı duyguları ben 2 ay önce yaşıyordum,offffffffffffffffffffffff bizlere de dua et canım benim.

çok şükür işlemler çok seri şekilde bitti ama hala gidemicekmişim bi sorun çıkıcak gibi geliyo heralde inanamıyorum o yüzdendir bide gidenlere söylüyorum hepsi aynı duyguyu yaşamışlar sende de aynı oldumu gidince inanıcam heralde sizi inşallah unutmucam listede adı olanları bi kağıda yazıp dua edicem inşallah ne güzel olur aslında ne mübarek olur yavrumla gidebilmek ama tabii eğer hayırsa zaten Rabbim nasip eder değilse üzülmem inşallah demek ki vardır bundada bi hayır derim

hayırlısıyla gider gelirsiniz inş rabbim bizlerede nasip etsin umreyi ... orada bizler içinde bol bol dua et cenım hayırlısı ile meleklerimize kavuşalım diye

inşallah dua ederim unutmam sizide ve Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı bebişler kucağımza almamızı nasip eder

kızlar bu ara evde misafirim var yatılı onlar şuan uyuyolar kahvaltımı yaptık eşimi gönderdim misafirlerin kalkması bekliyorum sizleri çok özledim bakım dedim akşam misafirden giremedim malesef ama inşallah bugün sizinleyim akşama misafir davet edicem hazırlık yaparım ara ara girer sizi takip ederim inşallah

günaydın arkadaşlar dün erken gebelik testi yapmıştım negatifti atmayı unutmuşum bugün çok hafif çizgi oluşmuş ya bu testlere güvenmemek lazım yada o çizgi yok ama bana öyle görünüyor pskolojik olabilirmi çok takıyorum yaaa

Günaydın hanımlar,ben kahvaltımı yapıp geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…