canıııııııııııııım hoşgeldiiiiinnnn çok özlemişiz seniselaammmmm kızlarrrr ben geldimm kimsecik yok geçmişi okumadımm listenin son halini merak ediyorummm kaçıncı sayffada liste sizleride çokkk özledimm
umarım hepiniz iiiyiisiniz
evhaannn canım bende çok özledim valla evet canım çok şükür işlemler tamam pasaportu aldık inşallah bi sorun çıkmaz inanamıyorum da hep bi sorun çıkıcak sanıyorum canımm
sana güzel bi haberim var bugün sabah geldim eve tabiii fitilim bitti adetim bitti ve tam yumurtlama günlerindeyim eşimle konuştum hamile kalmak istediğimi ve onunla umreye gitmek istediğimi söyledim atyrıca eğer nasip olurda kalırsam oradada adet olmam ve daha çok ibadet ederim dedim çok sağolsun canım benim kabul etti ve bugün ilk çalışmayı yaptıkk beklenmeyen adet tarihim 23 temmuz benide değiştir istersen bu ara du listesi noldu o kaçıncı sayfada
canım kısmetse ramazana yani ağustos 5 gibi kayseriye gidicem 8-11 ağustos arası gidilecekmiş hangi gün tam belli değil inşallah ilk denemdede tutarda bebişimde gelir benimle ama tabii hayırlısı eğer hayırsa gelsin değilse dönüşte gelsin ve bu denemede tutmazsa ikinci denemem austosun ilk günleri tabii değerlendiripte gidicem belkide ilk ay tutmazsa ikinci ay ordada öğrenebilirim hamiş olduğumu nasip bakalım inşallah hayırlısı olur sen nasılsın belirtiler var mı geçmişi okudum ara ara geçmiş olsun hastayymışın
canım kısmetse ramazana yani ağustos 5 gibi kayseriye gidicem 8-11 ağustos arası gidilecekmiş hangi gün tam belli değil inşallah ilk denemdede tutarda bebişimde gelir benimle ama tabii hayırlısı eğer hayırsa gelsin değilse dönüşte gelsin ve bu denemede tutmazsa ikinci denemem austosun ilk günleri tabii değerlendiripte gidicem belkide ilk ay tutmazsa ikinci ay ordada öğrenebilirim hamiş olduğumu nasip bakalım inşallah hayırlısı olur sen nasılsın belirtiler var mı geçmişi okudum ara ara geçmiş olsun hastayymışın
canıııııııııııııım hoşgeldiiiiinnnn çok özlemişiz seni
bende çok özledim sizi valla dualarınızla gittim geldim
canım benim yaaa,ağlattın beni umreye mi gidiyosun demek.biliyomusun ben nisanda gittim geldim eşimle,ve duam orada hamile kalmaktı,nasib olmadı,zaten şifaya tam olarak orda kavuşmuştum,vücudumun zemzemle tazelendiği günlerde tertemiz hamile olmak istedim,nasibim yokmuş,ama çok özledim kabeyi çok özledim efendimizi..ne olur gitmeden özelden bi görüşelim ne olur mafoldumben mafoldumben mafoldumben
evhaaaaaan ne diyo efnanim yaaaaa...kalbim küt küt attı bi anda...rabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim tekrar kavuştur ne olur hasretimeee
canım benim yaaaa,aynı duyguları ben 2 ay önce yaşıyordum,offffffffffffffffffffffff bizlere de dua et canım benim.
hayırlısıyla gider gelirsiniz inş rabbim bizlerede nasip etsin umreyi ... orada bizler içinde bol bol dua et cenım hayırlısı ile meleklerimize kavuşalım diye