canım benim çok geçmiş olsun :gitme: lütfen canını sıkma inşallah burda beraber müjdeler veririz ekledim senide listemize :dance::dance:selam :)
bende 9 ay önce 4 aylık bebişimi kaybettimgeçen ayda kimyasal gebelik yaşadım sağlıklı bir bebiş istiyorum :) 22 Haziran regli
gerçektende öyle hayatım moralimizi bozmamamız gerek ve saplatı olarak kalıyo hamile kalamıyormuyum diye istemeden oluyor ama bebişlerimize kavuşacağız inşallah :içelim: şimdi çıkmam gerek akşam buralarda olursan beraber dertleşiriz olumunekankayizsmilebenimde çok endişen var ama ne kadar olumsuz düşündüysem başıma geldien önemlisi moral ve olumlu düşünmek.
hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tedaviye gerek kalmadan doğal yollarla hamiş kalırsın :CüvCüv: regl gününü yazarsan eklerim burdan takip ederiz müjdeli haberlerini verirsin :lepi:slm kızlar 8 senedir evliyim bende 5 senenin sonunda asılama yoluyla hamile kaldım ve kızım oldu allahıma sükürler olsunki simdi 1 senedir yine korunmuyoruz ve yine hamile kalamıyorum tek korkum tekrar tedaviye gerek duyulması psikolojimi cok bozmustu cünkü 5 sene dr dr gezdim ama yinede benim bir kızım var allah olmayanlarada nasip etsin ama ikinci bi bebek daha istiyoruz hayırlısı bakalım
inş canım benim regl günüm 7 mayıs eklersen cok sevinirim