Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

melisa87

TUTUN ANNEYE MİNİĞİM
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
627
9
sizde belki buraya yeni üye oldunuz ve söylediklerinize cvp alamıyorsunuz gelin burda beraber paylaşalım ve yeni hayatımıza birlikte başlayalım sıkıntılarımızı,sorularımızı, beraber çözelim şimdiden hoşgeldiniz...

merhabalr ben 23 yaşındayım 1 yıl oldu evleneli ve eşimle bir bebeğimizin olmasını çok istiyoruz. şimdilik sorun görünmesede endişelerim var acabalarım var,, acaba bebğim olur mu,, ona iyi bakabilir miyiz ve bi çok şey burda yeni bir liste yapıp birbirimin güzel haberlerini alıp motive olmak istiyorum dilerim herkes istediği bebişine kavuşur :teselli:

şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:

:Saruboceq: HAMıLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:

sevimsizim-----------------4 HAZıRAN hihoyyyt
huysuzoğlum------------ 10 HAZıRAN hihoyyyt
Selen208 ----------------- 13 HAZıRAN hihoyyyt
Bebeg---------------------- 13 HAZıRAN hihoyyyt
ozgurgokdeniz58 ------ 13 HAZıRAN hihoyyyt
sweet_drop -------------- 17 HAZıRAN hihoyyyt
CARMENNN -------------18 HAZıRAN hihoyyyt
gnl06 ----------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
bsbırkin-------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
supeci --------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
Melekzuzum------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
tırtılkurabiye --------------26 HAZıRAN hihoyyyt
melisa87---------------- --28 HAZıRAN hihoyyyt
Love-honey-----------------29 HAZıRAN hihoyyyt
meleğim_yildiz---------- --3 TEMMUZ hihoyyyt
Sbr ---------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
bilmiyorumkismile HAMıLELıĞı ŞÜPELı OLANLAR bilmiyorumkismile
as108760 ----------------- GECıKME 2 GÜN hihoyyyt

HAMıLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK ıÇıN BEKLEYENLER hihoyyyt

efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
jbys--------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt

:CüvCüv: BEN ARTIK HAMıLEYıM DıYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS ıLK HAMıŞıMıZZZZZZ TEBRıKLERRR :dance: :dance:
ceylinaz ------------------- 10 MAYIS ıLK SÜPRıZıMıZ TEBRıKLERR :dance: :dance:

Son düzenleme:
selam :)
bende 9 ay önce 4 aylık bebişimi kaybettim geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım sağlıklı bir bebiş istiyorum :) 22 Haziran regli

benimde çok endişen var ama ne kadar olumsuz düşündüysem başıma geldi en önemlisi moral ve olumlu düşünmek.

selam :)
bende 9 ay önce 4 aylık bebişimi kaybettim geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım sağlıklı bir bebiş istiyorum :) 22 Haziran regli
canım benim çok geçmiş olsun :gitme: lütfen canını sıkma inşallah burda beraber müjdeler veririz ekledim senide listemize :dance::dance:

teşekkürler ama burdan devam edeceğiz.. diğer bölümlerde ilgilenmiyorlar pek eskiden beri tanışmış oluyolar çünkü ama dilerseniz sizi bekleriz :lepi:

benimde çok endişen var ama ne kadar olumsuz düşündüysem başıma geldi en önemlisi moral ve olumlu düşünmek.
gerçektende öyle hayatım moralimizi bozmamamız gerek ve saplatı olarak kalıyo hamile kalamıyormuyum diye istemeden oluyor ama bebişlerimize kavuşacağız inşallah :içelim: şimdi çıkmam gerek akşam buralarda olursan beraber dertleşiriz olumunekankayizsmile

Görüşmek üzere :)
benim 7 ay oldu diğer bebişimi kaybettiktan sonra ıkı ay korundum kısmet bekliyoruz:)

hayırlısı olsun canım birbirimize uğurlu geliriz inşallah ( hazırlanırken senle yazışıyorum daha iyi oluyo )kaydirigubbakcemile3

slm kızlar 8 senedir evliyim bende 5 senenin sonunda asılama yoluyla hamile kaldım ve kızım oldu allahıma sükürler olsunki simdi 1 senedir yine korunmuyoruz ve yine hamile kalamıyorum tek korkum tekrar tedaviye gerek duyulması psikolojimi cok bozmustu cünkü 5 sene dr dr gezdim ama yinede benim bir kızım var allah olmayanlarada nasip etsin ama ikinci bi bebek daha istiyoruz hayırlısı bakalım

hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tedaviye gerek kalmadan doğal yollarla hamiş kalırsın :CüvCüv: regl gününü yazarsan eklerim burdan takip ederiz müjdeli haberlerini verirsin :lepi:

normalde 28 günde falan ama belli olmuyor bugün yarın olması lazım düzensiz biraz bu ayda umudum yok 5 haziranda kesin olur yani

her ay umutlanıyorum ama sonu cok büyük hayal kırıklıgı bide bu ay babam rahatsızdı annemlerde kaldım cogunlukla sanmıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…