Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

şüpheci azra benide götürün yaaa bende göreyim bebişlerinizi bakın ultrasondan resim verirlerse bizede gösterin ya profil yada avatar yapın bakalım bakalım heyecanlanalımm

ay evet kızlar çıkan resimleri kesinlikle burada paylaşıyorsunuz hiç itiraz istemiyoruz
bende geçen doktoruma gidip beklediğimde benden önce hamileliği ilerlemiş bir bayan elinde 4D resimle çıktı gördüm ay resmen vesikalık fotoğraf gibiydi neler çıktı artık eskiden ultrason bile yoktu doğru dürüst

Kızlar ben temizliğe ara ara uğrarım pc açık.

slm kızlar biliyorsunuz az kaldı benimde ve sol kasıkğımda batmalar oluyor belim çok ağrıyor dün durduk yere midem bulandı ve çok sık tuvalete gidiyorum ....... sizce hamilelik belirtisi mi?

hemen hemen aynı gün öğrenmiştik hamile olduğumuzu. benimde son 3 gündür bulantım var kusma yok ama bu bulantı çok rahatsızlık veriyor. sanırım doktorla görüşcem bende ilaç için emedur yada metpamid veriyomuş.umarım bi etkisi olurda geçer biraz bulantılar. sıcaklarda çok etkiliyo bulantıyı. bu arada kontrole ne zaman gidicen? ben 15 ine aldım randevu hem kalp atışını hemde bebeği görebilecekmişiz o tarihte 7 hafta 3 günlük fln yani nerdeyse 2 aylık oluyo[/QUOTE]

evet canım aynı günlerde öğrendik ne güzel di yyaaaaaaa kaydirigubbakcemile3. ben bu cumartesi gidicem ama aslında doktorum salı gel dedi ama ben yazlığa gidicem 3 gün önceden belki duyarım atışını olmazsa erken dönerim yazlıktan.
mide bulantısı için ilaç versin yoksa normal hayatımı yaşayamıyorum. sabaha kadar 4 kere bulantıyla uyanıyorum. yanımda krakerlerle yatıyorum kafamçokkarıştı

kızlar çok hastayım acilden geldim şimdi serum yedim kan tahlillleri falan bakalım bi lokma bişey yicem şimdi

slm kızlar biliyorsunuz az kaldı benimde ve sol kasıkğımda batmalar oluyor belim çok ağrıyor dün durduk yere midem bulandı ve çok sık tuvalete gidiyorum ....... sizce hamilelik belirtisi mi?
inşallah bebiş vardır canım fazla takma sen belirtilerie
hemen hemen aynı gün öğrenmiştik hamile olduğumuzu. benimde son 3 gündür bulantım var kusma yok ama bu bulantı çok rahatsızlık veriyor. sanırım doktorla görüşcem bende ilaç için emedur yada metpamid veriyomuş.umarım bi etkisi olurda geçer biraz bulantılar. sıcaklarda çok etkiliyo bulantıyı. bu arada kontrole ne zaman gidicen? ben 15 ine aldım randevu hem kalp atışını hemde bebeği görebilecekmişiz o tarihte 7 hafta 3 günlük fln yani nerdeyse 2 aylık oluyo

evet canım aynı günlerde öğrendik ne güzel di yyaaaaaaa kaydirigubbakcemile3. ben bu cumartesi gidicem ama aslında doktorum salı gel dedi ama ben yazlığa gidicem 3 gün önceden belki duyarım atışını olmazsa erken dönerim yazlıktan.
mide bulantısı için ilaç versin yoksa normal hayatımı yaşayamıyorum. sabaha kadar 4 kere bulantıyla uyanıyorum. yanımda krakerlerle yatıyorum kafamçokkarıştı[/QUOTE]
kızlar ben bişe duymuştum hamileliğin başlarında ultrasonda bebek fasülye tanesi gibi yani hafif şöyle kıvrak çıkarsa kız oluyormuş yuvarlak ise oğlanmış
ne derece doğru bilemem tabi
dayımın hanımında fasülye tanesi gibiydi komşusu kız olacak dedi gerçekten kız oldu şimdi 3,5 yaşında zillinin biri oldu çok şeker

mide bulantısı için ilaç versin yoksa normal hayatımı yaşayamıyorum. sabaha kadar 4 kere bulantıyla uyanıyorum. yanımda krakerlerle yatıyorum kafamçokkarıştı[/QUOTE]

cnm yaaa senin durum benden daha vahim görünüyo allah yardımcımız olsun. doktorum bana bulantıların başlayacağını söylediğinde gülmüştüm bende olmaz fln die nedense ama şuan anlıyorum demek istediğini. bebek canlanırsa bulantı başlarmış bu iiye haber ama yinede biraz azaltıcı bişiler olsa fena olmaz en azından şunu ye bunu iç deseler şu doktorlar varsa yoksa çubuk kraker. valla ne yalan söyleyim bnde daha bi bulantı yapıo nedense bu kraker

dualarınıza ihtiyacım var kızlar yalvarırım dua edin 3 gündür mide ağrısı ishal karın ağrısı halsizlik

evet canım kalbini duyucaz inşallaaaaahhhhh.çok heyecanlıyım çoook :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
okumamıştım canım hayırdır neden böle oldun doktorlar ne diyor çok şok oldum şimdi

kızlar çok komik ya günüm geçmişti ama hiç bişe hissetmiyordum en son 25 mayısta adet olmuştum 25haziranda kan testi yaptırdım negatif
28 haziranda kendi doktoruma gittim ultrasonda baktı bişe görünmedi rahim tertemiz kist falanda yok herşey normal yani bir sorun yok dedi bana bir iki hafta bekle adet olmazsan farlutal kullan dedi bende cuma veya cumartesiye kadar bekleyecem olmazsam farlutal kullanacam ama olmayacam kesin gibi hiç ağrım yok
d.k. hapını uzun süre kullanıp kestikten sonra bir çok kadına oluyormuş vicut kendi düzenini kurana kadar zaman alıyormuş
menopozda gibi hissediyorum kendimi sinirlerim alt üst oldu herşeye kızıyorum çabuk etkileniyorum duygusallık yapıyorum

özlemciğim dün sordum ama çıkmıştın söylede adet tarihini yazayım hemen

çok haklısın canım okadarda düşünme duvarlar açıkmış zaten rengi boyarsınız zorlanmazsınız hiç
benimde eski evde soba bacasından ufak bi yangın çıkmıştı duvarlar simsiyah is olmuştu ev sahibinin hatasıydı 25yıllık baca bi kere bile temizlenmemiş inat ettim evi temizlettim halılarımı falan ev sahibine ödettirdim duvarlarla ilgilenmedi bende öyle bıraktım çıkacam nasıl olsa gelenim gidenim olmuyordu pek kendi utansın peşimden gelene evi gösterirken dedim bide hacca gitmişler karı koca her yılda umreye ileri geri konuşurdu evin krığı çıkığı ile ilgilenmezdi kızardım hep bumu senin müslümanlıktan anladığım derdim hep[/QUOTE]

10 TEMMUZ ADET TARİHİM.GEÇMİŞİ OKUMAYA ÇALIŞTIM AMA YAZDIGINI GÖRMEMİŞİM PARDON.

Efnancım hoşgeldin bu arada,ah ah kendimi yormuycam dedim eşimede söyledim bu ay iş yapmıycam geçen ay çok yıprattım kendimi belikide hamile kaldım ama tutunamadı çünkü reglim hem uuzn sürdü hem çok oldum,eşimde zaten benim temizlik hastalığıma kızıyor,yeni halı yıkama makinesi aldık eşime dedim çok güç istiyromuş halıları sen yıkıycaksın bebeğimiz için yorulmamam lazım tamam dedi eşim yapma zaten sen iş falan dedi ama ben dururmuyum makine dün geldi ve iki halımı yıkadım birde balkona astım eşim gelince çok kızdı biz bebek için uğraşıyoruz sen napıyorsun diye,şimdide koltuklarımı yıkıycam napıyım dün birini denedim nasıl kir çıktı ben o kirin üstünde oturamam.

ahhh canımmm yapma bende bebek düşündüğümde aynı yaptım tek başıma balkondan halı çırptım kanepe koltuk çektim yatak yorgan kaldırdım ama şimdi çok pişmanım meğer hamileymişim yavrum tutunamadı sende pişman olmamak için bence yapma ben çok vicdan azabı çektim ve anladım ki hiç bişey benim bebğimden önemli değil onu ancak yaşayınca anlarsın Allah yaşatmasın inşallah ama dikkat et ben de aynı hiç duramam ama durmalıyım bende halı yıkıcaktım ama erteledim adet tarihini beklicem olursam adetliyken yıkıcam evet belkide kimyasal gebelik geçirdin haberin yok eğer pıhtıda varsa olabilir başver sana pis desinler sen kendinin ne olduğunu zaten biliosun ben artık dünden beri dikkat ediyorum ama yinede günlük işlerimi yapıyoruma am artık kaldırmam yatak yorgan kim kınarsa kınasın benim ciğerim yanıyo sonunda kimsye bişi olmuyoo dedilkerii aaa çok üzüldümle kalıo

ayy ne güzelll mide bulantısnın baş dönmesinin bile değeri var bebiş için değer hepsii canımm benim inşallah bizede nasip eder Rabbim ben dün çalışmalara başladım bakalım ilk denemede tutarmı sabah ateşimi ölçtüm düşük çıktı aslında yumurtlama günlerindeyim neden düşük anlayamadım aslına düşükten sonra 3 ay ara vermem gerekiyodu ama ben 2 ay ara verdim çalışmalara dün başladık inşallah tutarsa bebişle giderim umreye o yüzden öne çektik hayırlısı inşallah

canım inşallah güzel haberi vereceksin bize en yakın zamanda. ateşe bakma canım bazı insanlarda belirtiler çok çok farklı oluyor. benim yumurtlama dönemimde ateşim normaldi

hayırlı olsun azrayağmurcum darısı bizlerin başına bence de bebiş için değer mide bulantısı canım ....

evet ceylincim bu mutluluk için hergün kusmaya razıyım. Allah sizlere bebiş versin gerekirse 9 ay çekeriz mide bulantısını canım:Saruboceq:

şüpheci azra benide götürün yaaa bende göreyim bebişlerinizi bakın ultrasondan resim verirlerse bizede gösterin ya profil yada avatar yapın bakalım bakalım heyecanlanalımm

birşeye benzeyeceklerini zannetmiyorum ama ben sana özelden gönderirim canım kaydirigubbakcemile5

mehtap canımm sana hak veriyorum biana önce olsanda çalışmalara başlasan barii ama hayırlısı vardır bunda da bi hayır bekle bakalım

sağol canım evet bi an önce adet olsamda çalışmalara başlaya bilsem işin kötüsü artık yumurtlama falan hesaplayamayacağım çünkü bidahaki adet tarihim belli değil kaydirigubbakcemile2
o yüzden takmıyorum artık kendi haline bıraktım belirti falanda aramayacağım ilk ayımda böyle oldum aylar yıllarca çekenlere allah sabır versin psikoloji sıfıra düşüyor vallaha
listede görmüşündür mayaaa ve ben adet tarihi bilinmeyenler arasındayız oda zavallım aynı durumda hiç kendiliğinden adet olamamış :KK1:

kızlar çok komik ya günüm geçmişti ama hiç bişe hissetmiyordum en son 25 mayısta adet olmuştum 25haziranda kan testi yaptırdım negatif
28 haziranda kendi doktoruma gittim ultrasonda baktı bişe görünmedi rahim tertemiz kist falanda yok herşey normal yani bir sorun yok dedi bana bir iki hafta bekle adet olmazsan farlutal kullan dedi bende cuma veya cumartesiye kadar bekleyecem olmazsam farlutal kullanacam ama olmayacam kesin gibi hiç ağrım yok
d.k. hapını uzun süre kullanıp kestikten sonra bir çok kadına oluyormuş vicut kendi düzenini kurana kadar zaman alıyormuş
menopozda gibi hissediyorum kendimi sinirlerim alt üst oldu herşeye kızıyorum çabuk etkileniyorum duygusallık yapıyorum

şaka gibi yaaa canım. şimdide biran önce kırmızıları görmen için dua edicez. İnşallah biran önce sonuçlanır canım çoook çoook geçmiş olsun

X