Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evet liste şimdi tam olması lazım özlem sende eklendin

Haklısın canım ağır işler yapmamaya çalışıyorum eskiden halimi görsen acırdın eşim sen niye kendine eziyet ediyorsun der evin çiçek gibi başkalarının evine girilmiyor pislikten diye kızar bende diyorum yapmazsam benim evimde öyle olur gerçekten pis evlere girince midem bulanıyor huylanıyorum bazı evler çok pis kokuyor onları gördükçe ben gelip evimi temizliyorum,neyse canım zaten makineyle yıkıyorum dinlene dinle yavaş yavaş çok da üstüne düşmek istemiyorum sakınılan göze çöp batarmış.

slm kızlar biliyorsunuz az kaldı benimde ve sol kasıkğımda batmalar oluyor belim çok ağrıyor dün durduk yere midem bulandı ve çok sık tuvalete gidiyorum ....... sizce hamilelik belirtisi mi?

haydi hayırlısı bebektir inş.

kızlar çok hastayım acilden geldim şimdi serum yedim kan tahlillleri falan bakalım bi lokma bişey yicem şimdi

çok geçmiş olsun canım dikaat et kendine canımm yoksa hamile misin ilaç falan kullanma

selam kızlar nasıl gidiyor

selam canımm hoş geldin aramıza

cnm yaaa senin durum benden daha vahim görünüyo allah yardımcımız olsun. doktorum bana bulantıların başlayacağını söylediğinde gülmüştüm bende olmaz fln die nedense ama şuan anlıyorum demek istediğini. bebek canlanırsa bulantı başlarmış bu iiye haber ama yinede biraz azaltıcı bişiler olsa fena olmaz en azından şunu ye bunu iç deseler şu doktorlar varsa yoksa çubuk kraker. valla ne yalan söyleyim bnde daha bi bulantı yapıo nedense bu kraker[/QUOTE]

şüphecim bebek canlanırsa olayı doğruymus ben ilk gebeliğimde 8 haftada bile tık yokmu meğer gelişmemişti bebek. ama bu böyle değil maşallah. dün gece öööööö diye bir sesle uyandım elimi yere uzattım 4 çubuk kraker yedim geçti.yatağımın içi yemek masası oldu. sende çizi falan yesen canım

azaracım hangi belirtileri yaşadın canım( 13 temmuzu bekliyorum bende:Saruboceq: )

hadi hayırlısı canım. kasık ağrım vardı incedende bel sızılarım vardı. çok nadir ani baş dönmesi olmuştu birde ateşim 37.3 dü. hatta beni adetime 2 gün kala idrar testi aldım yarım çıktı hamileliğimi öyle öğrendim. ama zaten çok çalışmıştık emindim :ecrin_bebek: inşallah 13 temmuzda mutluluk çığlığı atarız :CüvCüv:

canımm mehtap a ve kmehtap a söyleyelim eklesin sende hoş geldin aramıza ben 1 hafta ykyum o ara geldin heralde kendinden bahsetsene bende tanıyım seni

Canım ben 4 yıllık evliyim 3 yıldır ugraşıyoruz bebek için bu ay klomen+çatlama ignesi yapıldı 10 temmuz adet tarihim inşallah adet olmamda bebişim gelir Allah isteyen herkese hayırlı,saglıklı evlatlar nasip etsin.

evet canım hadi bakalım adet olursan halay çekerizz kaşbim bebkten yana ama oyok diyosun o halde kırmızılar için halaya bende çok heyecanlıyım ama sabırla baklamaekten başka çarem yok bakalım adet bitiminden sonra 2 gün çalışma yapamadık gelir gelmez başladık inşallah tutar da bende ilk denemede gol atmış olurum ama tabii herşeyden önce hayırlısı olsun bakalm nolcak çalışmaya başlamak bile insana heyecan veriyo tadını çıkarırız inşallah boş boş beklemekten yine iyii

inşallah canım inşallah dün rüyamda bebek gördüm ama tam olarak hatırlamıyorum (( neyse artık biraz daha dayanalım bakalım kırmızılara hayırrrrrrrrrrrr bebişlere evettttttttttttttttt

yerinde olsam makineye dokunmam bile valla acısı çok büyük oluyo eşine yaptır bence

canımmm bebek canlanınca olayı demişsin biraz açsana ne olayı bnde öğreniyim geçmişi okumadım da

şüphecim bebek canlanırsa olayı doğruymus ben ilk gebeliğimde 8 haftada bile tık yokmu meğer gelişmemişti bebek. ama bu böyle değil maşallah. dün gece öööööö diye bir sesle uyandım elimi yere uzattım 4 çubuk kraker yedim geçti.yatağımın içi yemek masası oldu. sende çizi falan yesen canım

hadi hayırlısı canım. kasık ağrım vardı incedende bel sızılarım vardı. çok nadir ani baş dönmesi olmuştu birde ateşim 37.3 dü. hatta beni adetime 2 gün kala idrar testi aldım yarım çıktı hamileliğimi öyle öğrendim. ama zaten çok çalışmıştık emindim :ecrin_bebek: inşallah 13 temmuzda mutluluk çığlığı atarız :CüvCüv:[/QUOTE]

inşallah tutar canımm inşallah temmuz ayıda hepimiz için hayırlı olur inşallah

yonca ceylin adet belirtisinin dışında eğer belirtiler erken başladıysa gaz sıkıntınız varsa mide yanması ağızdan acı su gelmesi halsizlik uyku hali varsa kesin bebek var demek hemen hemen herkes bunları yaşıyo hamilelikte adet abelirtilerinden en farklı belirtiler bunlar

kızlar yaaaa hemen olsaydı bebişlerimiz dimi benim düşüümde o kadar sabısızlanmıştım ki hamile olduğumu öğrendinten sonra hep 9 ay geçer mi yaa dedim durdum geçmeden gitti canım bebeğim ama var ondad bi hayırr nolur dua edelim bende ilk denemede tutsunda bebşimle gideyim kutsal topraklara

yoncamm sende bahset canım kendinden senide tanıyım 1 hafta yoktum sende yenisin hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…