şüpheci azra benide götürün yaaa bende göreyim bebişlerinizi bakın ultrasondan resim verirlerse bizede gösterin ya profil yada avatar yapın bakalım bakalım heyecanlanalımm
inşallah bebiş vardır canım fazla takma sen belirtilerieslm kızlar biliyorsunuz az kaldı benimde ve sol kasıkğımda batmalar oluyor belim çok ağrıyor dün durduk yere midem bulandı ve çok sık tuvalete gidiyorum ....... sizce hamilelik belirtisi mi?
hemen hemen aynı gün öğrenmiştik hamile olduğumuzu. benimde son 3 gündür bulantım var kusma yok ama bu bulantı çok rahatsızlık veriyor. sanırım doktorla görüşcem bende ilaç için emedur yada metpamid veriyomuş.umarım bi etkisi olurda geçer biraz bulantılar. sıcaklarda çok etkiliyo bulantıyı. bu arada kontrole ne zaman gidicen? ben 15 ine aldım randevu hem kalp atışını hemde bebeği görebilecekmişiz o tarihte 7 hafta 3 günlük fln yani nerdeyse 2 aylık oluyo
kızlar çok hastayım acilden geldim şimdi serum yedim kan tahlillleri falan bakalım bi lokma bişey yicem şimdi
evet canım kalbini duyucaz inşallaaaaahhhhh.çok heyecanlıyım çoook :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
okumamıştım canım hayırdır neden böle oldun doktorlar ne diyor çok şok oldum şimdi
Efnancım hoşgeldin bu arada,ah ah kendimi yormuycam dedim eşimede söyledim bu ay iş yapmıycam geçen ay çok yıprattım kendimi belikide hamile kaldım ama tutunamadı çünkü reglim hem uuzn sürdü hem çok oldum,eşimde zaten benim temizlik hastalığıma kızıyor,yeni halı yıkama makinesi aldık eşime dedim çok güç istiyromuş halıları sen yıkıycaksın bebeğimiz için yorulmamam lazım tamam dedi eşim yapma zaten sen iş falan dedi ama ben dururmuyum makine dün geldi ve iki halımı yıkadım birde balkona astım eşim gelince çok kızdı biz bebek için uğraşıyoruz sen napıyorsun diye,şimdide koltuklarımı yıkıycam napıyım dün birini denedim nasıl kir çıktı ben o kirin üstünde oturamam.
ayy ne güzelll mide bulantısnın baş dönmesinin bile değeri var bebiş için değer hepsii canımm benim inşallah bizede nasip eder Rabbim ben dün çalışmalara başladım bakalım ilk denemede tutarmı sabah ateşimi ölçtüm düşük çıktı aslında yumurtlama günlerindeyim neden düşük anlayamadım aslına düşükten sonra 3 ay ara vermem gerekiyodu ama ben 2 ay ara verdim çalışmalara dün başladık inşallah tutarsa bebişle giderim umreye o yüzden öne çektik hayırlısı inşallah
hayırlı olsun azrayağmurcum darısı bizlerin başına bence de bebiş için değer mide bulantısı canım ....
şüpheci azra benide götürün yaaa bende göreyim bebişlerinizi bakın ultrasondan resim verirlerse bizede gösterin ya profil yada avatar yapın bakalım bakalım heyecanlanalımm
kızlar çok hastayım acilden geldim şimdi serum yedim kan tahlillleri falan bakalım bi lokma bişey yicem şimdi
slm kızlar biliyorsunuz az kaldı benimde ve sol kasıkğımda batmalar oluyor belim çok ağrıyor dün durduk yere midem bulandı ve çok sık tuvalete gidiyorum ....... sizce hamilelik belirtisi mi?
mehtap canımm sana hak veriyorum biana önce olsanda çalışmalara başlasan barii ama hayırlısı vardır bunda da bi hayır bekle bakalım
ay çok geçmiş olsun canım hani dün iyiye gidiyordun yinemi fena oldun dikkat et bol bol yat dinlen canım
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine mehtabın dediği gibi bol bol dinlen canım
kızlar çok komik ya günüm geçmişti ama hiç bişe hissetmiyordum en son 25 mayısta adet olmuştum 25haziranda kan testi yaptırdım negatif
28 haziranda kendi doktoruma gittim ultrasonda baktı bişe görünmedi rahim tertemiz kist falanda yok herşey normal yani bir sorun yok dedi bana bir iki hafta bekle adet olmazsan farlutal kullan dedi bende cuma veya cumartesiye kadar bekleyecem olmazsam farlutal kullanacam ama olmayacam kesin gibi hiç ağrım yok
d.k. hapını uzun süre kullanıp kestikten sonra bir çok kadına oluyormuş vicut kendi düzenini kurana kadar zaman alıyormuş
menopozda gibi hissediyorum kendimi sinirlerim alt üst oldu herşeye kızıyorum çabuk etkileniyorum duygusallık yapıyorum
şaka gibi yaaa canım. şimdide biran önce kırmızıları görmen için dua edicez. İnşallah biran önce sonuçlanır canım çoook çoook geçmiş olsun
seninde 4-5 günün vardıdemi benimde aynı bayanssulusmile