Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Canım, ah canım, ah canım.... Bitanem kendini neden ümitlendiriyorsun. bakışlardan felan anlaşılmaz bu. anlaşılsada en az hamileliğinin 1,5 - 2. ayına gireceksinde, aşermen kötü geçerse öyle anlaşılacak gözlerinden çünkü hasta olacaksın, rahatsız olacaksın, bu rahatsızlık gözlerine vuracak, şimdi kendini neden kandırıyorsun. ama seni çok iyi anlıyorum. eskiden yaşadığım ama Rabbime şükür şuan atlattığım stresi yaşıyorsun sende diğer anne olmayı bekleyen bayanlar gibi. Böyle yapmayın kendinize dünyayı zehir etmeyin, eşinizle bebek olsun diye girmeyin yatağa, adetinizin orta günlerini hesaplamayın, heryerde nasıl hamile kalınır yazılarını okumayın, bunu bütün anne adayları için söylüyorum. benimde bebeğim henüz olmadı 1 yıldır, bende sizin yaşadığnız bu streslerinhepsini fazlasıyla yaşadım, eşime bile kızdım tesellilerinde ama haklı olan eşimdi. olacaksa olurdu, olmayacaksa ben üzüldüğümle kalırdı. sizi anlıyorum, ANNE OLMAK İSTEYEN HERKESİ ANLIYORUM, kendim gibi anlıyorum hemde. ama bu bebek olması için hiçbi engeliniz, hiçbi hastalığınız olmasa bile sizin elinizde olan bişey değil. Rabbim vermezse en sağlıklı insanbile bebek sahibi olamaz, Rabbim verirse de en umutsuz kişiyi bebek sahibi yapar. bunu unutmayın. bütün anne olmak isteyenlere söylüyorum bunu, rahat olun ve adet olacakmıyım olmayacakmıyım düşünmeyin artık. adet olduğunuzda ise hiçbir sorun yaşamadan her ay adet olabildiğinize, vücudunuzun her ay bebek olabilmesi için çalıştığına sevinin. şimdi bütün anne olmakisteyenlere sesleniyorum. yanınızdaki koca bebekleri alın kucağınıza ve bütün sevginizi o koca bebeklere gösterin. bakın hayat ondan sonra nasıl değişecek... ve daha sonra o koca bebeklerin yerini ufacık eli ayağı olan bebekler nasıl olcak kendiniz görün. a.s

canım düşüncelerinde haklısın fakat elimizde değil bilirsin iştee beklemek çok zor allahım isteyen herkese nasip etsiin amiin.

merhaba.siteye birkaç aydır üyeyim ama sadece okuyarak takip ediyordum.bende sizler gibi aylardır bebek isteyenlerdenim.8 ay önce boş gebelik geçirdim ve sonrasında tekrar hamile kalamadım.bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.adetime 4 gün var ve heyecanla bekliyorum.sürekli okuduğum için kadir gecesi hepiniz için dua ettim.umarım en kısa zamanda bebişlerlmizi kucağımıza alırız.

kızlarrrrr buraya yazmışsınız ama biz bu topiği taşıdık sayfalar çok olunca yavaşlamıştı yazışamıyorduk uzun zamandır devam ettiğimiz yeni topiğimiz

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Vebru'cum gelince bi haber ver bana özel mesaj at istersen, senden bi haber varmıdır diye bakıyorum hergün yoksun, bişey yoktur inşaallah, yada hamilesindir ondan girememişsindirsiteye:) inşallah öyledir. hadi haberlerini bekliyorum, bana yaz mutlaka, öpüyorum...

merhaba arkadaşlar bende bugun üye oldum .
maalesefki benim de sorunum prolaktin yüksekliği 2 haftalık bir tedavim var sonra tekrar test inşaalah düşerr bebek istiyorum çünkü:KK5:

merhaba aranıza yeni katıldım.daha doğrusu sürekli sitenizde dolaşıyordum ama kayıt olmak aklıma gelmemişti içtenliginiz sıcaklıgınız samimiyetiniz hoşuma gitti ve kayıt olmaya karar verdim.4 aydır korunmuyoruz :KK43: ama hamile kalamadım daha bu ay hafif migde bulantım var arada sırara hafif baş dönmesi bir anda karnıma agrı saplanıyor doktor gaz sancızı dedi ve regli dönmelerini not al geçikme yaşarsan gel test yapalım dedi. ve gögüslerimde hassasiyet başladı paltolonum dar geliyor ... ayın 11 de regli olmam lazım az kaldı inş hamileyimdir.... :) yüce rabbim hepimize herşeyin en hayırlısını versin ...

s.a bende yenı katıldım aranızaaaa.... bu gıbı durumlarda kımseyle konuşamıyorsunuz belkı burdakı arkadaşlarla bırbırımıze destek oluruz dedım.. ben 10 aylık evlıyım ve hıç korunmadım ama bebek olmadı,doktor bır sorunum olmadığını söyluyordu ılk aylarda son ıkı aydır ıse adet göremıyordm doktora gıttım ve hamıle olduğumu söyledı ultrasonda ama emın olmak ıçın kan testı ıstedı kanda negatıf çıktı,bunun gıbı üç doktora göründum ve hepsı aynı şyı yaptı ama hamıle değilim.. rahmım genış görunuyor ve hamıle olmamı yuksek buluyorlar ama kanda çıkmıyor ve bende her seferrınde çok üzülüyorum,şimdi mazeret oldum ıkı aydan sonra ama artık korkuyorum neden böyle oluyor kımse bişey demıyor doktorlar anlamıyor.. artık beklemekten yoruldum :KK43:

merhaba arkadaşlar! Ben de bir bebek sahibi olmayı çok arzu ediyorum. 3 tüp bebek denemem oldu. Sadece biri tuttu oda 2,5 aylıkken kalbi durdu.
Artık hiç bir şeyden zevk almıyorum ve hiç bir şey beni mutlu etmiyor. Her an bu konuyu düşünüyorum. Artık tüp bebekten vazgeçtim. Alternatif tıp ile ilgili şeyleri denemeye başladım. Bu konuyla ilgili deneyimleri olanlarla konuşmak dertleşmek isterim. Görüşmek üzere. Cevaplarınızı bekliyorum. Herkese canı gönülden en kısa sürede kucaklarının dolması temennisiyle...:nazar:

Arkadaslar biz de bu ay deneyecegiz insallah Allah isteyen herkese hayirlisiyla versin
Cok heyecanliyim bi yandan da endiseliyim
Anksiyete ve panik atak icin bir yil tedavi gordum ilaci yeni biraktim 6 gun oldu insallah hastaligim tekrarlamaz bana dua edin arkadaslar

X