Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlaaar,size bişey söyleyecem,hani geçenlerde evlilik yıldönümümdü ya,eşime kalp şeklinde sarı bir kartona biriki cümle yazdım kii ben bile çok etkilendim eşimde bi tuhaf oldu.bide bizim ilk yıldönümümüzdü ya..bebişle ilgili

kızlaaar,size bişey söyleyecem,hani geçenlerde evlilik yıldönümümdü ya,eşime kalp şeklinde sarı bir kartona biriki cümle yazdım kii ben bile çok etkilendim eşimde bi tuhaf oldu.bide bizim ilk yıldönümümüzdü ya..bebişle ilgili

inşallah hep böyle güzel evlilik yıldönümleriniz olur canım allah ağzınızın tadını bozmasın
bizim ilk evlilik yıldönümde oturma odamızda sobanın bacasından yangın çıkmıştı neyseki büyümeden önlemiş eşim ben evde yoktum
o yüzden evlilik yıldönümünden falanda soğduk gerçe eşim pek anlamaz öyle şeylerden hoşlanmaz zaten öyle doğum günü evlilik yıldönümü sevgiler gününde hediye almayı falan sevmez hiç başka günlerde alırım düşünürüm daha değer verdiğim anlaşılır diyor çıkıyor işin içinden
gerçe mantıklı düşünce doğru herkesin hatırladığı günlerde değildi günlük hayatta hiç özel bişe yokken hatırlamasıda insanın hoşuna gidiyor

aminnn canım.sizinkide bi hatıra olmuş,ya elbette bizde doğru bulmuyoruz tek bir güne sığdırmayı sevgiyi ama o günlerin ayrı bir anısı-özelliği olduğu için hatırlanmak değer vermek istiyoruz.bak sana kartona yazdığımı okuyayım.

'SEVGıLı BEBEĞıM,BıLıYORUM DAHA _YOK_SUN..AMA _OL_DUĞUNDA EBUBEKıR&SALıHA ıSıMLı ANNE VE BABANIN' BıRıCıĞı OLACAKSINN.ONLARIN ıLK EVLıLıK YILDÖNÜMLERıNE GÖNÜLDENN DAVETLıSıN...
YER:ANNECıĞıNıN KARNI..''

işte bunu yazdım canım.çok etkilendim kendim okurkende

Son düzenleme:
böyle olmuşmu evhannn???

aminnn canım.sizinkide bi hatıra olmuş,ya elbette bizde doğru bulmuyoruz tek bir güne sığdırmayı sevgiyi ama o günlerin ayrı bir anısı-özelliği olduğu için hatırlanmak değer vermek istiyoruz.bak sana kartona yazdığımı okuyayım.

'sevgili bebeğim,biliyorum daha _yok_sun..ama _ol_duğunda ebubekir&saliha isimli anne ve babanın' biriciği olacaksınn.onların ilk evlilik yıldönümlerine gönüldenn davetlisin...
Yer:anneciğinin karnı..''

işte bunu yazdım canım.çok etkilendim kendim okurkende

canım benim ya süper olmuş gerçekten çok etkilendim bende ağzına yüreğine sağlık canım

ınŞallah sıze en yakın zamanda gÜzeel bır sÜrprız yapar canım

çok güzel olmuş canım inşallah en kötü gününüz böyle olur

kızlar ben kaçıyorum yarın görüşürüz öpüldünüz

merhabalar ben 22 yaşındayım 18 aylık evliyim 3 aydır tedavi görüyorum temmuz 8'de hasta olmamayı bekliyorum :) hasta olmamı gösteren bir belirtide yok açıkçası umutlanıyorum ama hayal kırıklıgına ugramaktan yoruldum ins.öyle deildir.... Allah herkese nasip eder ins.

merhabalar ben 22 yaşındayım 18 aylık evliyim 3 aydır tedavi görüyorum temmuz 8'de hasta olmamayı bekliyorum :) hasta olmamı gösteren bir belirtide yok açıkçası umutlanıyorum ama hayal kırıklıgına ugramaktan yoruldum ins.öyle deildir.... Allah herkese nasip eder ins.

merhaba aramıza hoşgeldin canım...inşaallah hayal kırıklığına uğramazsın,bebeğini de kucağına alırsın en kısa zamanda,bende bir yıllık evliyim

selaammmmm kızlarrrr ben geldimm kimsecik yok geçmişi okumadımm listenin son halini merak ediyorummm kaçıncı sayffada liste sizleride çokkk özledimm
umarım hepiniz iiiyiisiniz

selam kızlar,dün sabah kahverengi bi akıntı başladı,doktor günümdü gittim düşük önleyici ilaç verdi,öğleden sonra kanamam başladı akşam 7 gibi acile gittik düşük başlamış,kürtaja aldılar genel anesteziyle,21.30 da açtım gözümü.beni sandalyeyle doğumhaneden çıkarırlarken yeni doğan bir bebeği getirdiler,bir varmış bir yokmuş .....

canımm çok geçmiş olsun çok üzüldümm ama anlayamadığım bişi var neden kürtaj yapıyolar kendinden düşse daha iyi değil mi sordun mu doktora kanaman çok mu oldu ki?
her şer de bi hatır vardır inşallah bundandan bi hayır vardır

Canım hoŞgeldın Çok Özledım senı nasıl geÇtı halledebıldınmı ıŞlerını gÖzÜm hep senı aradı gerÇekten lıste663 te canım

evhaannn canım bende çok özledim valla evet canım çok şükür işlemler tamam pasaportu aldık inşallah bi sorun çıkmaz inanamıyorum da hep bi sorun çıkıcak sanıyorum canımm
sana güzel bi haberim var bugün sabah geldim eve tabiii fitilim bitti adetim bitti ve tam yumurtlama günlerindeyim eşimle konuştum hamile kalmak istediğimi ve onunla umreye gitmek istediğimi söyledim atyrıca eğer nasip olurda kalırsam oradada adet olmam ve daha çok ibadet ederim dedim çok sağolsun canım benim kabul etti ve bugün ilk çalışmayı yaptıkk beklenmeyen adet tarihim 23 temmuz benide değiştir istersen bu ara du listesi noldu o kaçıncı sayfada

Canım benım Çok sevındım hemde Çok eee kısmetse nezaman gıdıyosun pekı buarada hadı bakalım hayırlısı ınŞallah olur canım ya dua lıstesı 732 de canım

canım kısmetse ramazana yani ağustos 5 gibi kayseriye gidicem 8-11 ağustos arası gidilecekmiş hangi gün tam belli değil inşallah ilk denemdede tutarda bebişimde gelir benimle ama tabii hayırlısı eğer hayırsa gelsin değilse dönüşte gelsin ve bu denemede tutmazsa ikinci denemem austosun ilk günleri tabii değerlendiripte gidicem belkide ilk ay tutmazsa ikinci ay ordada öğrenebilirim hamiş olduğumu nasip bakalım inşallah hayırlısı olur sen nasılsın belirtiler var mı geçmişi okudum ara ara geçmiş olsun hastayymışın

X