Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

tşk ederim canım
hmmmm evet öyle ne yapalım bizimde bi ayrıcalığımız olsun yani değilmi kaydirigubbakcemile3
evet bu durumda pko luı olup da adet görememek ayrıcalıktır ama kötü bi ayrıcalık sinirim bozuluo nerdeyse 2ay olcak bişi yok yaaaaaaa

evet bu durumda pko luı olup da adet görememek ayrıcalıktır ama kötü bi ayrıcalık sinirim bozuluo nerdeyse 2ay olcak bişi yok yaaaaaaa

evet haklısın ama bak bende hiç bişe olmamasına rağmen gelmiyor okadar sıkıldımki artık karnım şişti davul gibi sertleşti ta mideme vuruyor sıkıntı bir kaç gün bekleyip cuma/cumartesi farlutala başlayacam
doktorum çok iyi çok güveniyorum ama bide başka doktorada sorsammı diyorum gerçe aynı şeyleri söyler sonuçta ultrason yapıldı kendi gözümle gördüm rahimin içi bomboş olduğunu
çokmu pimpirikliyim bu konuda anlamadım

doktorun iyiyse güveniosan devam et cnm aynı yere.tekrar aynı işlemleri baştan yapıolar sana yazık

Canım bethesna 28 haziran ilk sayfada onu değiştir yani çıkar ikinci listeden onun dışında süper olmuş eline sağlık canım

böyle olmuşmu evhannn???

Vallaha sÜper olmuŞ kaptın canım sen bu ıŞı artık beraber yaparız ben yokken gÖzÜm arkada kalmıcak canım ya

selam kızlaar..ayyy ne kadar da çoğalmış hamileleeeeer...maşaallaaah.hehee kaydirigubbakcemile3 mayaayla kmehtap ne iyi olmuş oraya :9

ay kızlar bu ay hiç heyacan yok bende,kırmızılarım geleceğini biliyorum,ümidim %5 kaydirigubbakcemile3 o yüzden hi taktığım yok hee..bekliyom bekliyom gelmiyo üzdü anneciğini,ne yapıyım gelecekse de süpriz yapsın artık

selam kızlaar..ayyy ne kadar da çoğalmış hamileleeeeer...maşaallaaah.hehee kaydirigubbakcemile3 mayaayla kmehtap ne iyi olmuş oraya :9

evet bizim sizden ayrıcalığımız vaaaaar herkes bizim gibi olamaz lülülülülülü
artık ağlanacak halimize gülüyoruz ne yapalım

ay dur kız kaç gün var daha belli olmaz süpriz olur ama bencede takma artık psikolojimiz alt üst oluyor vallaha taka taka

ay dur kız kaç gün var daha belli olmaz süpriz olur ama bencede takma artık psikolojimiz alt üst oluyor vallaha taka taka

öyle yaa,durduk yere kendimizi heder ediyoruz.5 gün var 11inde adet günüm.bide ne bileyim çok sıkıntı oluyo hayal kırıklığı oluyor ümitlendikten sonra kırmızılar,sinir oldum,beklemiyorum iştee sositososito laelaelaelaelae ..ya şaka bi yana açıkçası durum şu,yumurtlama günümde misafirlerim vardı hep evde,bende çalışma yapamadım.ondan ümidim yok yani.ama ne olacağı belli olmaz tabi rabbim izin verdikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…