kızlaaar,size bişey söyleyecem,hani geçenlerde evlilik yıldönümümdü ya,eşime kalp şeklinde sarı bir kartona biriki cümle yazdım kii ben bile çok etkilendim eşimde bi tuhaf oldu.bide bizim ilk yıldönümümüzdü ya..bebişle ilgili
böyle olmuşmu evhannn???
aminnn canım.sizinkide bi hatıra olmuş,ya elbette bizde doğru bulmuyoruz tek bir güne sığdırmayı sevgiyi ama o günlerin ayrı bir anısı-özelliği olduğu için hatırlanmak değer vermek istiyoruz.bak sana kartona yazdığımı okuyayım.
'sevgili bebeğim,biliyorum daha _yok_sun..ama _ol_duğunda ebubekir&saliha isimli anne ve babanın' biriciği olacaksınn.onların ilk evlilik yıldönümlerine gönüldenn davetlisin...
Yer:anneciğinin karnı..''
işte bunu yazdım canım.çok etkilendim kendim okurkende
inşaallah canım benim hepimize inşaallah..İnŞallah sİze en yakın zamanda gÜzeel bİr sÜrprİz yapar canım
çok güzel olmuş canım inşallah en kötü gününüz böyle olur
kızlar ben kaçıyorum yarın görüşürüz öpüldünüz
merhabalar ben 22 yaşındayım 18 aylık evliyim 3 aydır tedavi görüyorum temmuz 8'de hasta olmamayı bekliyorum :) hasta olmamı gösteren bir belirtide yok açıkçası umutlanıyorum ama hayal kırıklıgına ugramaktan yoruldum ins.öyle deildir.... Allah herkese nasip eder ins.
selam kızlar,dün sabah kahverengi bi akıntı başladı,doktor günümdü gittim düşük önleyici ilaç verdi,öğleden sonra kanamam başladı akşam 7 gibi acile gittik düşük başlamış,kürtaja aldılar genel anesteziyle,21.30 da açtım gözümü.beni sandalyeyle doğumhaneden çıkarırlarken yeni doğan bir bebeği getirdiler,bir varmış bir yokmuş .....