Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bugün test günü vardı bir arkadaşın bekliyoruz haberiiii:=))):ecrin_bebek::CüvCüv:

kızlar adet günüm yarın ve belim karnım çok ağrıyo idrar testi için beklemeli miyim ..yapsam mı?

merak etmezsen bekle derim adet belirtileri varsa boşuna denemiş olucaksın.Gerçi hamile kalındığındada adet belirtileri yaşıyormuşsun ama yinede sen bilirsin :)CADIARZU

evhan listenin başındaki 9-10 kişiden haber yok mu yaaaaa bugün 2 temmuz ve hala hazirandakilerden bir haber yok neden haber vermiyorlarki

tamam canım nekadar kalcan orda peki özletme kendini diye soruyorum

10 temmuzda dönüyorum allah nasip ederse bende özlicem sizi belki orda gece falan yazarım size yalnız kalınca çünkü kayınvalidem görümcemler falan var her ne kadar da görümcemlerle falan arkadaş gibi olsamda burda sizlerle böyle yazışıp bebek muhabbeti yaptığımı görürlerse kafayı yemiş bu diye düşünürler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eşim biliyor yazık onun bişey dediği yok kıyamam yaa bak şimdi yalnız kalıcak kocişim evde o da son 2-3 gün gelicek yanimıza[/QUOTE]

tamam canım ALLAH İÇİNİZE SİNDİRSİN CANIM AMİN :Saruboceq:

tamam canım ALLAH İÇİNİZE SİNDİRSİN CANIM AMİN :Saruboceq:[/QUOTE]

saol canım amin

evhan listenin başındaki 9-10 kişiden haber yok mu yaaaaa bugün 2 temmuz ve hala hazirandakilerden bir haber yok neden haber vermiyorlarki

bilmiyorum ki ya hala yok bu arkadaşlardan haber deliricem bende çok kızıyorum böyle olunca

melisa 87

tenz

mzuhal

lovehoney

bethesna

edaeee

ya bişey sordum neden cevaplamıyorsunuz ammmma
kan testininekadar önce yaptırıyorsunuz benim 8-9 günüm var çıkarmı

ya bişey sordum neden cevaplamıyorsunuz ammmma
kan testininekadar önce yaptırıyorsunuz benim 8-9 günüm var çıkarmı

canım geç döllenme olduysa çıkmaz doktorlarda genelde adet gününde yaptırmayı öneriyor hatta daha önce düşük falan yapmadıysan hiç kan testini önermiyorlar canım adet gecikmesini bekleyip idrar testi yaptırın diyorlar bana kalırsa 4-5 gün daha bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…