günaydın kızlar ben geldim kan testi verdim inş pozitif çıkar saat 3 de alacağım sonucu ayyyy çok heyecanlıyım ben yaa:))))
yaa bilemedim işte ilk olduğu için normalde ayın 4 dü ve 7 si arası oluyorum ama dün ayağıma ağrı girdi peşinden regli ağrısı gibi ağrı ve o dediğim akıntı geldi ve bide bu sabah geldi eczaneden test aldım negatif çıktı bide sanki rahim kısmımda çok hafif bi şişkinlik hissediyorum yada psikolojim bozuldu öyle sanıyorum .
evet canım hertürlü baktı bişe yok d.k. hapını kesince normalmiş olabilirmiş bir hafta daha bekle sonra adet söktürücü kullanırsın dedi ama tabiki ben kullanmadan tekrar test yaparım geç döllenme falan olabilir gerçe artık hamileyimdir diye ihtimal vermiyorum niye hamile olmadığımı değil niye adet olmadığımı kafaya taktım
gerçe yabancı forumlarda kadınlar var d.k. hapını kestikten sonra 3-4 ay adet olmamışlar ve hiç bir sorun yok bende anlamadım allahın takdir ilahisi işte yapacak bişe yok
günaydın evhancığım naber
günaydın kızlar ben geldim kan testi verdim inş pozitif çıkar saat 3 de alacağım sonucu ayyyy çok heyecanlıyım ben yaa:))))
kııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzlaaaar ben geldim şekerler günaydın nasılsınız bakalım
kızlar sizinle bişi paylasacağım melisacım özelllikle senn için erken gebelik testi varmıs ilişkiden 7 gun sonra adete 5-7 gun kala sonuc veriyormus 20 tl ama eczanelerde bulabilirsinizz deneyn bence
hoşgeldin canım biz iyiyiz senden naber
canım bu kesin sonuç veriyormuymuş ki benim 7 gün var acaba çıkarmı ya geç döllenme olduysa yani bunu deneyenler var mı ki deneyipte pozitif sonuç alan :uhm:
yok yok canım bence bunlar bizde hep vardıda şimdi bebiş istiyoruz diye farkındayız önce vicumuzu dinlemiyorduk
adetine var biraz daha bekle eğer bebiş varsa inşallah vardır canım yerleşme kanaması olabilir bol şanş dualarım seninle
ne zamandır uğraşıyorsun bebek için önce nasıl korunuyordun
inşl cnm ya bak manavgattayken beraber kutlarız :)
kııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzlaaaar ben geldim şekerler günaydın nasılsınız bakalım
kızlar 5 dk kahvaltı molası hemen geliyorum
ayy inş. vardır bebişimi istiyorum. normalde geri çekiliyo eşim kontrol haplarından kullanmadım hiç ama bazen kaçınca ertesi gün hapı içmiştim