Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar gitmeme gerek kalmadı sonuca netten baktım ve 0,20çıktı çok mu erken yaptırdım neyse geç döllenme var sanırım 13 temmuzdan sonra tekrar yaptırırım

kızlar gitmeme gerek kalmadı sonuca netten baktım ve 0,20çıktı çok mu erken yaptırdım neyse geç döllenme var sanırım 13 temmuzdan sonra tekrar yaptırırım

canım çok erken yaptırmışsın zaten testi bence adetin geçmesini bekle

canım maydonoz iltihap söktürücü daha önce bu konu burda çok tartışıldı ve bi kaç arkadaş hiç onaylamadı yani hamileysen ve bilmeden yaparsan tehlikeliymiş canım ya

benim ilgimi çekti ben yeni evliyken sık sık enfeksiyon oluyordum zaten şimdide rahim ağzımda önemli olmayan bi yara var zaten baksanıza adetliyken yapılması öneriliyor yani kesin hamilelikten şüphe olmadığın bi zaman tabi rahimi çoook uzun süre etkilermi yani sonradanda hamile kalınca bilemem gerçe sanmıyorum bi deneyeceğim
kaydirigubbakcemile3 tabi önce bi hayırlısıyla şu kırmızılar gele bilse bende çatlamak üzereyim kaydirigubbakcemile2

Canım sıma canını bende yaptırmayayım barı daha car canım bak benım Ümıdım yok ama beklıcem bende

neyse senin için bi deney olmuş en azından inşallah hamişsindir adetinin gecikmesini bekle öyle tekrarla vereliniortak

evet canım deney oldu adetim geçtikten sonra tekrarlayacağım zaten üzülmüyorum çünkü adetime daha vardı hala zamanım var diye düşünüyorum geç döllenme olabilir diye düşünüyorum ama sağ kasığımda batmalar var.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ınternetteki ovulasyon testlerının hepsi farklı çıkıyo siz genelde hanıgısınden takıpm edıyosunuz.

bıde hamile kaldıktan 10 gun sonra testte belli oluyomuş ceylın bıraz erken yaptırmışsın bence..
ama olsun içinde kalmamamış oldu..

bence adetliyken yapma tehlikeli olabilir normal bi zamanında yap ve su haşlı olup seni yakmıcak şekilde çok az buhar çıkarıcak kadar elini suya soktuğunda elini yakmasın su yoksa o buhar içini haşlıyomuş suyun üzerine oturuncada etrafını bi bezle sarki o sıcaklık sana etki etsin.
bana bu yapıldıktan sonrada mikrop bile kapmadım o bölgeden ondan önce kurtulamıyodum .

kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Selam hanımlar ne haber?

selam canım iyilik senden naber.Her zamnki gibi sitede bir yoğunluk var :)ben ovülasyon testi yaptım hiç birşey anlamadım.2 çizgi çıkıyor ama biri silik.Değişik yani.Ahh ahh gebelik testindede 2 çizgi görmeyi hayırlısıyla nasip et Yarabbim

kızlar kaçmış kimse kalmamışşşşşşşşşş ceylinciğim başbaşa kaldık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…