Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla tam kan olmuyor kahve katı bi akıntı oluyor ağrı yaparmı bilemeyeceğim ama yapa bilir tabi zaten hamilelik belirtileri her kadında daha farklı oluyor sen kafaya takma fazla bak ben hiç şans vermedim özellikle yumurtlama zamanı diye düşündüğüm günlerde her gün çalışma yaptım eşimide bıktırmıştım neredeyse hamile olacağıma emin gibiydim ama çok yanıldım SAT itibaren 39 gün geçti hala regl olmadım hamile değilim bi sorunda yok resmen vicudum oyun oynuyor bana o yüzden en doğrusu hiç takıp düşünmemek belirti aramamak sağlıklı bi şekilde haftada 3-4 kez ilişkiye girmek ben artık böyle yapacağım önce hayırlısıyla bi adet olayımda tek yapacağım şey ateş ölçmek olacak vereliniortak
ya bişey sordum neden cevaplamıyorsunuz ammmma
kan testininekadar önce yaptırıyorsunuz benim 8-9 günüm var çıkarmı
kızlar hamıle kaldıktan ne zamna sonra dra gıdılmesı gerekır bılen varmı
hayırlı cumalar olsun herkese.
hayırlı cumalar olsun herkese.
ceylın hadı bakalım 3 te hayırlı haberlerı beklıyoruz cnm. ınsallah :CüvCüv:
bilmiyorum ki ya hala yok bu arkadaşlardan haber deliricem bende çok kızıyorum böyle olunca
melisa 87
tenz
mzuhal
lovehoney
bethesna
edaeee
pskolojik olrak 5 aydır kendimi hamile zannedip duruyorum
amin canım amin google de araya bilirsin implantasyon kanaması diye biçok işine yarayacak şeyler yazıyoriçime su serptin Allah tez zamanda bebişini kucağına nasip etsin ve tüm bebiş hasreti çekenlere inş.
bence hemen git rutin kontroller için ayrıca folik asit için sonra kalp geliştiği zaman kalp atışları için gidiliyor ondan sonrada her ayda bir kere bildiğim kadarıyla bi sorun olmazsa yada risk yoksa
hamile kalmak isteyenlere bir tavsiye
Mesaj Linki
arkadaşlar ben hamile olduğumu yeni öğrendim.geçen ay bu sitede bir şey okumuştum ve onu denedim.yaptığım şey şuydu adetimin son üç gününde bir tencere su kaynatıp içine bir bağ maydonoz attım ve onun buharına kalkmadan 1 saat oturdum.su soğudukça sıcak su eklettim ama kendim kalkmadım.3.günün sonunda bebek için çalışmalara başladık ve şu an hamileyim.onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama yine de isterseniz bir deneyin.sonuçta her şey allahtan.allah isteyen herkese nasip etsin.
kızlar bunu başka topikleri gezerken buldum hiç duyan oldumu aranızda yada bi fikriniz varmı ilginç geldi bana
Mesaj Linki
arkadaşlar ben hamile olduğumu yeni öğrendim.geçen ay bu sitede bir şey okumuştum ve onu denedim.yaptığım şey şuydu adetimin son üç gününde bir tencere su kaynatıp içine bir bağ maydonoz attım ve onun buharına kalkmadan 1 saat oturdum.su soğudukça sıcak su eklettim ama kendim kalkmadım.3.günün sonunda bebek için çalışmalara başladık ve şu an hamileyim.onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama yine de isterseniz bir deneyin.sonuçta her şey allahtan.allah isteyen herkese nasip etsin.
kızlar bunu başka topikleri gezerken buldum hiç duyan oldumu aranızda yada bi fikriniz varmı ilginç geldi bana
mesaj linki
[ı]kızlar bunu başka topikleri gezerken buldum hiç duyan oldumu aranızda yada bi fikriniz varmı ilginç geldi bana[/ı]
sizde kasık ağrıları varmı kullandığım serophene ilacındanmı dersiniz ilk kez kullandım ve sürekli hasta gibi ağrılarım var ve hep ayaklarım üşüyor
canım maydonoz iltihap söktürücü daha önce bu konu burda çok tartışıldı ve bi kaç arkadaş hiç onaylamadı yani hamileysen ve bilmeden yaparsan tehlikeliymiş canım ya