Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar benim 1 hafta var gene ben sabırlıymışım valla sabırsız sanıyordum kendimi hep kaydirigubbakcemile3

içime su serptin Allah tez zamanda bebişini kucağına nasip etsin ve tüm bebiş hasreti çekenlere inş.

ben biraz ar veriyorum kızlar tekrar doktor gideceğim için evimi toparlamam gerek birazdan gelirim tekrar öpüyorum sizleri

kızlar hamıle kaldıktan ne zamna sonra dra gıdılmesı gerekır bılen varmı

hayırlı cumalar olsun herkese.

kızlar adet olursam korunmaya devam etcem .......tatilde insan kendimi daha çok dinliyorum ve stres yapıyorum.. en iyisi okullar açılınca başlamak çalışınca kafam dağılıyo en azından ... sizlerin hamile haberlerini alırım inş.

kızlar hamıle kaldıktan ne zamna sonra dra gıdılmesı gerekır bılen varmı

hayırlı cumalar olsun herkese.

canım 7. haftada da gitsen olur kalp atışları ozaman duyuluyor bide kan tahlilleri yapıyorlar hepatit b toksoplazma brüsella testi falan

sizde kasık ağrıları varmı kullandığım serophene ilacındanmı dersiniz ilk kez kullandım ve sürekli hasta gibi ağrılarım var ve hep ayaklarım üşüyor

bilmiyorum ki ya hala yok bu arkadaşlardan haber deliricem bende çok kızıyorum böyle olunca

melisa 87

tenz

mzuhal

lovehoney

bethesna

edaeee

canım bethesna hamiş listede düzelte bilirsin zuhal aslında sürekli giriyordu son günlerde kayıp gerisini hatırlamıyorum ne oldu
acaba eda hamilemiydi oda bi kaç gündür yok önce sürekli buradaydı

pskolojik olrak 5 aydır kendimi hamile zannedip duruyorum

canım çok zor bi durum yahu peki bukadar zamandır kendini hamile sanıyorsun adet falan oluyormusun bazı kadınlarda kendini hamile sanınca adet kesiliyor bildiğim kadarıyla

içime su serptin Allah tez zamanda bebişini kucağına nasip etsin ve tüm bebiş hasreti çekenlere inş.
amin canım amin google de araya bilirsin implantasyon kanaması diye biçok işine yarayacak şeyler yazıyor

hamile kalmak isteyenlere bir tavsiye

Mesaj Linki
arkadaşlar ben hamile olduğumu yeni öğrendim.geçen ay bu sitede bir şey okumuştum ve onu denedim.yaptığım şey şuydu adetimin son üç gününde bir tencere su kaynatıp içine bir bağ maydonoz attım ve onun buharına kalkmadan 1 saat oturdum.su soğudukça sıcak su eklettim ama kendim kalkmadım.3.günün sonunda bebek için çalışmalara başladık ve şu an hamileyim.onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama yine de isterseniz bir deneyin.sonuçta her şey allahtan.allah isteyen herkese nasip etsin.

kızlar bunu başka topikleri gezerken buldum hiç duyan oldumu aranızda yada bi fikriniz varmı ilginç geldi bana

canım burda da bir arkadaş yazmıştı onu konuşmuştuk ama ben hiç denemedim

canım bu dediğini annem kendinede banada yapıyordu dediğin doğru çok ii bişiymiş bu bunu özellikle rahim bölgesinde iltahap olanların yapması gerek ne varsa döküyomuş ki ben çok yararını gördüm ama suyun haşlı olmaması gerek aman dikkat edin bunu uygularken

canım maydonoz iltihap söktürücü daha önce bu konu burda çok tartışıldı ve bi kaç arkadaş hiç onaylamadı yani hamileysen ve bilmeden yaparsan tehlikeliymiş canım ya

canım maydonoz iltihap söktürücü daha önce bu konu burda çok tartışıldı ve bi kaç arkadaş hiç onaylamadı yani hamileysen ve bilmeden yaparsan tehlikeliymiş canım ya

evet hamileyken yapılması doğru olurmu bilemem ben bekarken yapıyodu annem bana ve bi doktor anneme bunu söylemişti kendinede yapıyodu ve uyguladıktan sonra dr. gittiğimde temiz olduğumu söylemişti ama su haşlı olursa yumurtalıklar haşlanıyomuş o yüzden bence uygulanması pekte doğru değil bilinçli olmak gerek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…