- 6 Haziran 2009
- 2.436
- 0
- 42
kızlar bu arada iş arkadaşımızın rüyasında eşimin kucağında eşime benzer bir bebiş görmüş bu gün az önce anlattı ayyy inş gerçek olurrr :ecrin_bebek:
inşallah çıkar arkdaşının rüyası allah hayırlara vesile etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu arada iş arkadaşımızın rüyasında eşimin kucağında eşime benzer bir bebiş görmüş bu gün az önce anlattı ayyy inş gerçek olurrr :ecrin_bebek:
inşallah çıkar arkdaşının rüyası allah hayırlara vesile etsin
manavgatta mısın canım devlet hastanesinde yaptırdım öğleden sonra tekrar gideceğim inş hamişimdir :)) kanda 1 hafta 10 gün öncesinde belli olur değil mi?
canım ya benimde 9 yada 10 gün var bende yaptırayımmı acababelli olur cnm döllenme gec olmadıysa kesin olur manavgattayım ewt bende öğleden sonra cıkıcam dısarı ayyy hadi bebişini öğrende ona cici alalım hemen kaydirigubbakcemile3
canım ya benimde 9 yada 10 gün var bende yaptırayımmı acaba
günadın şeker insan günaydın
afiyet bal şeker olsun bu sabah kahveside benden canım
evet en iyisi öyle yapmak birde şu nahsettiğin yumurta yerleşirken olan o kan regliye benzer ağrı yapıyomu
kahve için saol canım yaptım geldim şimdi sizinleyim saat 4 gibi kuaföre gidicem akşam izmirde arkadaşlarımızın düğünü var ordanda eşim gece kuşadasına bırakıcak beni
ohhh sefan olsun vallahi eeee bi daha giremicenmi nete kuşadısana gidince
günaydınn kızlar .............
canım artık bugün 4 den sonra giremem hiç kuaförden gelicem giyinicem son kez bavullarrı kontrol edicem falan 7 de burdan çıkıcaz zaten ama laptopu götürücem yanımda fırsat buldukça girmeye çalışırım
günaydınn kızlar .............