Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evet en iyisi öyle yapmak birde şu nahsettiğin yumurta yerleşirken olan o kan regliye benzer ağrı yapıyomu

manavgatta mısın canım devlet hastanesinde yaptırdım öğleden sonra tekrar gideceğim inş hamişimdir :)) kanda 1 hafta 10 gün öncesinde belli olur değil mi?

belli olur cnm döllenme gec olmadıysa kesin olur manavgattayım ewt bende öğleden sonra cıkıcam dısarı ayyy hadi bebişini öğrende ona cici alalım hemen kaydirigubbakcemile3

belli olur cnm döllenme gec olmadıysa kesin olur manavgattayım ewt bende öğleden sonra cıkıcam dısarı ayyy hadi bebişini öğrende ona cici alalım hemen kaydirigubbakcemile3
canım ya benimde 9 yada 10 gün var bende yaptırayımmı acaba

inş canım 13 temmuz a kadar kendim sevineceğim eşime doğum gününde süpriz yapacağım
ben resimlerimizde yazılı slayt yapmayı düşünüyorum neyse sonucu alayımda düşünürüm daha vaktim var nasıl olsa :))))

canım ya benimde 9 yada 10 gün var bende yaptırayımmı acaba

canım arkadaşlar bana yaptır dediler bende sabırsızlandım yaptırdım ben sonucu alayım istersen çıkarsa pazartesi de sen yaptır valla ama istersenn bu günde yaptırabilirsin canımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

günadın şeker insan günaydın

afiyet bal şeker olsun bu sabah kahveside benden canım

kahve için saol canım yaptım geldim şimdi sizinleyim saat 4 gibi kuaföre gidicem akşam izmirde arkadaşlarımızın düğünü var ordanda eşim gece kuşadasına bırakıcak beni

hastanede hamile bir bayana sordum ilk ay belirtileri nelerdir diye kadın ilk ay hiç bir belirtisi olmaz adetin geçmesini bekleseydin keşke dedi psikoljik olabiliyormuşeyvahedigeldismile

evet en iyisi öyle yapmak birde şu nahsettiğin yumurta yerleşirken olan o kan regliye benzer ağrı yapıyomu

yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla tam kan olmuyor kahve katı bi akıntı oluyor ağrı yaparmı bilemeyeceğim ama yapa bilir tabi zaten hamilelik belirtileri her kadında daha farklı oluyor sen kafaya takma fazla bak ben hiç şans vermedim özellikle yumurtlama zamanı diye düşündüğüm günlerde her gün çalışma yaptım eşimide bıktırmıştım neredeyse hamile olacağıma emin gibiydim ama çok yanıldım SAT itibaren 39 gün geçti hala regl olmadım hamile değilim bi sorunda yok resmen vicudum oyun oynuyor bana o yüzden en doğrusu hiç takıp düşünmemek belirti aramamak sağlıklı bi şekilde haftada 3-4 kez ilişkiye girmek ben artık böyle yapacağım önce hayırlısıyla bi adet olayımda tek yapacağım şey ateş ölçmek olacak vereliniortak

kahve için saol canım yaptım geldim şimdi sizinleyim saat 4 gibi kuaföre gidicem akşam izmirde arkadaşlarımızın düğünü var ordanda eşim gece kuşadasına bırakıcak beni

ohhh sefan olsun vallahi eeee bi daha giremicenmi nete kuşadısana gidince

ohhh sefan olsun vallahi eeee bi daha giremicenmi nete kuşadısana gidince

canım artık bugün 4 den sonra giremem hiç kuaförden gelicem giyinicem son kez bavullarrı kontrol edicem falan 7 de burdan çıkıcaz zaten ama laptopu götürücem yanımda fırsat buldukça girmeye çalışırım

bugün akıntım var çok kızlar ben acaba hamilemiyim diye düşünürken bide denizde adet olmayayımda akannehir

günaydınn kızlar .............

günaydın canım

tamam canım nekadar kalcan orda peki özletme kendini diye soruyorum

kızlar adet günüm yarın ve belim karnım çok ağrıyo idrar testi için beklemeli miyim ..yapsam mı?

tamam canım nekadar kalcan orda peki özletme kendini diye soruyorum[/QUOTE]

10 temmuzda dönüyorum allah nasip ederse bende özlicem sizi belki orda gece falan yazarım size yalnız kalınca çünkü kayınvalidem görümcemler falan var her ne kadar da görümcemlerle falan arkadaş gibi olsamda burda sizlerle böyle yazışıp bebek muhabbeti yaptığımı görürlerse kafayı yemiş bu diye düşünürler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eşim biliyor yazık onun bişey dediği yok kıyamam yaa bak şimdi yalnız kalıcak kocişim evde o da son 2-3 gün gelicek yanimıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…