Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ay ne güzel yaaa :Saruboceq: sana bişey sorucam eğer hamileysem internetten hesapladım 3 hafta 1 günlük hamileyim sence belirtiler başlar mı senin ne zaman başladı bilmiyorumkismile

canım 1hafta oncesınden sankı allah tarafından bana ıdrarımdakı yanma ve kokuyla sankı bır haber gelmıs gıbı oldu. ama daha once yasamadıgım ıcın bılemedım. usuttum sandım. sonra 2gun kala adet gnumden oncekı agrılarım olmaya basladı.

ınsallah hamılesındır cnm cok sevınırım. hayırlısı olsun.

Günaydın hanımlar yeni haberler var mı?

eflalimm ben bugün burda olmicamsen söylermisin evhan açtığında cnm,30 adet selatı tefriciye yazsın,vede sat mi 15 temmuz diye yazsın,şimdikten tşk.cnm.

eflalimm ben bugün burda olmicamsen söylermisin evhan açtığında cnm,30 adet selatı tefriciye yazsın,vede sat mi 15 temmuz diye yazsın,şimdikten tşk.cnm.

Tamam canım burda olursam söylerim:)

Günaydın canım hamdolsun sen nasılsın regli oldun mu?

yok canım hala olamadım dün çok akıntım vardı neredeyse su gibi günlük ped kullandığım halde iç çamaşırıma geçmişti gecede wc ye kalktım çok katı sarı akıntı vardı okadar katıki neredeyse hamur gibiydi bu sabah baktım kahve az akıntı sevindim regl olcam sandım karnımda ağrıyordu yine yanılttı şimdi baktım hiç bişe yoooook guclubacismile

Mehtap hiçbir sorun yok demiş doktor bu nasıl iş anlamadım vajinal ultrasonla baktımı canım?

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr günayyyyyyyyyyydddddddddddıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

beeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn ggggggggeeeeeeelllllllldddddddddddddiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

hayırlı cumalarınız olsun inşallah

bu arada melisaxcım ekledim canım her 2 sinise sen adımı söylersinde ben uyanmam mı hemen uyanıp geldim canım

kızlar normalde reglimi bekliyordum test yapmak için ama dünden beri az az koyu kahvemsi gibi akıntım var sanki regli olucakmışım sizce gebelik varmıdır yokmudur ben napim doktora gittim kan testi için reglin geçince gel dedi iyicene uyuz oldum sizce nedir

kızlar normalde reglimi bekliyordum test yapmak için ama dünden beri az az koyu kahvemsi gibi akıntım var sanki regli olucakmışım sizce gebelik varmıdır yokmudur ben napim doktora gittim kan testi için reglin geçince gel dedi iyicene uyuz oldum sizce nedir

selam kaç gün var regl olmana yakınsa yani 1-2 gün varsa şanslıysan çıka bilir keşke yalandan günüm geçti deseydin doktora hemen bakardı

Evde test yaptın mı?

kızlar sizinle bişi paylasacağım melisacım özelllikle senn için erken gebelik testi varmıs ilişkiden 7 gun sonra adete 5-7 gun kala sonuc veriyormus 20 tl ama eczanelerde bulabilirsinizz deneyn bence

Mehtap hiçbir sorun yok demiş doktor bu nasıl iş anlamadım vajinal ultrasonla baktımı canım?

evet canım hertürlü baktı bişe yok d.k. hapını kesince normalmiş olabilirmiş bir hafta daha bekle sonra adet söktürücü kullanırsın dedi ama tabiki ben kullanmadan tekrar test yaparım geç döllenme falan olabilir gerçe artık hamileyimdir diye ihtimal vermiyorum niye hamile olmadığımı değil niye adet olmadığımı kafaya taktım
gerçe yabancı forumlarda kadınlar var d.k. hapını kestikten sonra 3-4 ay adet olmamışlar ve hiç bir sorun yok bende anlamadım allahın takdir ilahisi işte yapacak bişe yok

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr günayyyyyyyyyyydddddddddddıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

beeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn ggggggggeeeeeeelllllllldddddddddddddiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

bu arada melisaxcım ekledim canım her 2 sinise sen adımı söylersinde ben uyanmam mı hemen uyanıp geldim canım

günaydın evhancığım naber

Günaydın canım.

X