ay ne güzel yaaa :Saruboceq: sana bişey sorucam eğer hamileysem internetten hesapladım 3 hafta 1 günlük hamileyim sence belirtiler başlar mı senin ne zaman başladı bilmiyorumkismile
eflalimm ben bugün burda olmicamsen söylermisin evhan açtığında cnm,30 adet selatı tefriciye yazsın,vede sat mi 15 temmuz diye yazsın,şimdikten tşk.cnm.
günaydın kızlar naber iyimisiniz
günaydın kızlar naber iyimisiniz
eflalimm ben bugün burda olmicamsen söylermisin evhan açtığında cnm,30 adet selatı tefriciye yazsın,vede sat mi 15 temmuz diye yazsın,şimdikten tşk.cnm.[/QUOTsende hatırlat olurmu mehtapcım evhana.
Günaydın canım hamdolsun sen nasılsın regli oldun mu?
kızlar normalde reglimi bekliyordum test yapmak için ama dünden beri az az koyu kahvemsi gibi akıntım var sanki regli olucakmışım sizce gebelik varmıdır yokmudur ben napim doktora gittim kan testi için reglin geçince gel dedi iyicene uyuz oldum sizce nedir
kızlar normalde reglimi bekliyordum test yapmak için ama dünden beri az az koyu kahvemsi gibi akıntım var sanki regli olucakmışım sizce gebelik varmıdır yokmudur ben napim doktora gittim kan testi için reglin geçince gel dedi iyicene uyuz oldum sizce nedir
Mehtap hiçbir sorun yok demiş doktor bu nasıl iş anlamadım vajinal ultrasonla baktımı canım?
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr günayyyyyyyyyyydddddddddddıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
beeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn ggggggggeeeeeeelllllllldddddddddddddiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
hayırlı cumalarınız olsun inşallah
bu arada melisaxcım ekledim canım her 2 sinise sen adımı söylersinde ben uyanmam mı hemen uyanıp geldim canım
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr günayyyyyyyyyyydddddddddddıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
beeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn ggggggggeeeeeeelllllllldddddddddddddiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
hayırlı cumalarınız olsun inşallah
bu arada melisaxcım ekledim canım her 2 sinise sen adımı söylersinde ben uyanmam mı hemen uyanıp geldim canım