benimde bir bilgim yok canım o konuda amaann neyse napıyosun sen tatile çıkmıyormusun boshayallersmile
yok canım benim kociş ayın 15 ine kadar çok yoğun anca ağustosta inşallah siz nereye kuşadasında
sbr cim sende heyecan çok tabi şimdi e bende şu sınavdan sonraa çıkartıcam acısını inş.
davutlar canım biliyormusun orayı
evhancııım sen nasılsın cnm nasıl gidiyo varmı durumlar?
biliyorum canım orayı ya
canım ne olsun benimde 10 gün var ama pek bişey yok yani bi gaz var bide mide ağrısı var arada bazende yanma okadar göğüsler de hiç bişey yok sanırım ben bu ay tutturamadım kızlar ya moralim bozuk
canım benimde 8 gün var önce gaz şikayetim başladı yazmıştım hatta daha önceki günlerde de 2-3 gündür mide ağrısı bel ağrısı ama benimde göğüslerde ağrı yok canım yine de hamile olabiliriz :ecrin_bebek: ay ne güzel temmuz ayı hepimize uğurlu gelir inşallah olumunekankayizsmile
kızlar günaydın ben 3 gündür kahverengi lekenme görüyorum bu sabah kaltım yine aynı . normalde benım adetlerim çok sancılı olur ve çokuzun sürer. adet günüm bugundu iki üçnokta şeklinde gelmiş.dün test yaptım negatif. ama adet de yok napıcam ben ?