Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

nişanlınla gitmene neden kızıyoki canım

canım kızmıoda çok dışarı çıktım bu ara 22:30 da eve geldim oda sanıo ark gidiom diyom nişanlımla buluşuom leyladan etkilenio ya birşey demez gezerizde hergün hergünde istemio ee şimdi gerçekten nişanlımla gezicem nasıl izin alcam

bn nişanlansamm eve gelmem heralde haha

ya kızlar gelen msj görmek için konudan çıkıp tekrar giriyoeum öyle görebiliyorum son gelen msj bunun kolay bi yolu vardır da nedir yardımcı olurmusunuz

ya kızlar gelen msj görmek için konudan çıkıp tekrar giriyoeum öyle görebiliyorum son gelen msj bunun kolay bi yolu vardır da nedir yardımcı olurmusunuz

f5 e bas refresh tuşudur sayfayı yeniler zemuszemus

ya yılbaşı hediyesi ne alcaksını eşinize nişanlınıza

valla ben yılbaşı hediyesi olaraktan hiçbirşey almayı düşünmüyorum kaydirigubbakcemile3
bu sende böyle olsun belki bir kazak alabilirim

ya yılbaşı hediyesi ne alcaksını eşinize nişanlınıza

sen de bi karar veremedin yaww oldu olacak kırmızı bi boxer al da olsun bitsin bu iş laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü

o da sana krımızı alır karşılıklı giyersiniz lülülülülülülülülülülülü

socesscim hoşgeldin akşam buluşuon mu zemuszemus

hbb canımmm aslındAA buu akşammm buluşcaktıkk amaa beyefendiylee tartıştıkk niee onuu öpmüşümdee hastalımı bulaştırmısımmm diee konuşupp durduu salakk yaa buu erkeklerr çok sinirlerimii bozduu direkk evee gidip Hanımınn Çiftliğinii İzlicemmm ... Saanadaaa KoLayy gelsinn Nişanlınlaa Buluşcann heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…