Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sizin evde demokrasi var dimi : kadın ne derse o olur ,
ben eşimden korkmuyorum korkmam da ama etrafımda bunları yaşayan çok var her gün görüyorum size bir abla tavsiyesi olsun
ayrıca en çok dayak yiyenler biz ne yaparız biliyonmu diyenler sositososito
hadi ordan be hiçbirşeycik olmaz benim nişanlım incitmez haa evlilik halide belli olmaz e büyükte kouşmamak gerek ama şiddeti çok kınıyorum
hayrına biri yazsın be arkadaşlar
asla benin nişanlım yapmaz deme size kısa bir hikaye başka bir topicte de analtmıştım ama size de anlatayım da kulağınıza küpe olsun
bir çift vardı arkadşlarımdan kız ile oğlan birbirlerini çok seviyorlardı oğlan o kadar romantik o kadar en akla gelmez süprizler hediyler v.s. herkes bunları kıskanırdı neyse evlendiler evlendikleri geceden başlamak üzere bu adam kızı her gün dövüyormuş hem de ağız burun kırarak kız her gün morarmış bir suratla geliyordu en sonunda ayrıldılar ben hep diyorum canım cicim diyene değil gerçekten sevene bakın ve asla ve asla
BÜYÜK KONUŞMAYIN
bunun gibi bir sürü hikaye var bende de anlatıp sizi iice karamsarlığa itmek istemiyorum
evet maalesef böyle hikayeler var gerçekte çok psikopat insan oluyor yıllarca kendini saklıyor Allah iyilerle karşılaştırsın ya aslında gerçekten hep canım cicimlerden sorun çıkıyor bunun anlamı erkek alana kadar hee diorr tartışacaksında fikirin uymicak konuşarak orta yolu bulucaksın herşeye hee canım diosa zaten vardır birşey iki insan hep aynı düşüncede olmaz ya değilmi
bir çift vardı arkadşlarımdan kız ile oğlan birbirlerini çok seviyorlardı oğlan o kadar romantik o kadar en akla gelmez süprizler hediyler v.s. herkes bunları kıskanırdı neyse evlendiler evlendikleri geceden başlamak üzere bu adam kızı her gün dövüyormuş hem de ağız burun kırarak kız her gün morarmış bir suratla geliyordu en sonunda ayrıldılar ben hep diyorum canım cicim diyene değil gerçekten sevene bakın ve asla ve asla
BÜYÜK KONUŞMAYIN
bunun gibi bir sürü hikaye var bende de anlatıp sizi iice karamsarlığa itmek istemiyorum
evet hah işte anlamışsın bravo yaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis
zaten biliodumki şutarafagitti
ne bileceksin seni gidi kuru seniiiikaydirigubbakcemile
bu arada haftaya varya anam ağlayacak şimdi bol bol yazıyorum da ay sonu öldüm bittim benkafamçokkarıştı
ne bileceksin seni gidi kuru seniiiikaydirigubbakcemile
bu arada haftaya varya anam ağlayacak şimdi bol bol yazıyorum da ay sonu öldüm bittim benkafamçokkarıştı
bilirim bennnnnnnnnnnnn heytttttttttt deli etmeyin beni ulennnnnnnnnn aşkımla buluşucaz dışarı çıkmak istioz ama babam kızar yaw evde oturuncada çok resmi ortam oluyor son bir haftadır hergün çıktım ama ark evlenio ona gittim nişanlımla buluşmadım babam yaprak dökümünü izledikçe değişiyor yaaa mafoldumben
bilirim bennnnnnnnnnnnn heytttttttttt deli etmeyin beni ulennnnnnnnnn aşkımla buluşucaz dışarı çıkmak istioz ama babam kızar yaw evde oturuncada çok resmi ortam oluyor son bir haftadır hergün çıktım ama ark evlenio ona gittim nişanlımla buluşmadım babam yaprak dökümünü izledikçe değişiyor yaaa mafoldumben
ay sonu ne oluyo ki gıcık neden ölüyon
şimdi çok güldüm varya babanı dyunca :teytey::teytey:
ne işi var babanın o dizide yaşlı genç herkes izliyor yawww :bbo:
senin işin iş yandın o zaman sen :mymeka::mymeka: