Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

Esmaa harbi babanıı burayaa çağırr gelsinn onlaa konuşakk kaçç yaşındaa babacın ? zenginmi biz onu oyalarız

ayy sorma şimdi bizim net küçük odada orada tv de var soba sısıtıo die gelmiş oturuo bende çeyiz ev resimleri düğün resimlerine bakıom kk da bu ne dio bu kim arkadaşınmı yok diom ee herkes görüomu şimdi dio :) neden koymuşlar ala ala dio sonra bende facebook kursuna gidicem dio :roflol:

ne gibi meselaa sölede bizde aynını yapak bi şeytanlık var sndeekötükedihüso

esma sen daha küçüksün anlamazsın

sen de socess ileride anlatırlar nişanlılarınız size ne olduğunu lülülülülülülülülülülülü

baban alem adammış heeee

:roflol::roflol:

ahahahah aynıı bnmm pederr yaaa :) iikiidee bilmiolarr heaa netii başımızaa belaa olurlar yoksa

he valla filim gibi adam 3 gün arama küser siz beni sevmiyormusunuz der bak annem gezmeye gider babam gelir eve annem yok başlar söylenmeye yaa bu kadın napıo böle işmi olur hasta hasta nereye gidio bizi böle öldürür annem gelir hoşgeldin hayatım günün nasıl geçti kaydirigubbakcemile3

ne küçüğü be 27 yaşındayım ha koccca eşşek oldum

evlenmediğin için küçüksün safım benim anlamadı hala yaaaa klava:klava:klava:

biri muhasebeci öbürü mühendis ama ııı tık yok :)

planlarımı anlamanız için evlenmiş olmanız laızm diyorum şimdi anladınız mı yok anlamadıysanız ALLAH sizi bildiği gibi etsin emi klava:klava:

Son düzenleme:

hahhha ayy allahımmm yaa ömürlükk adaammm bütünn babalar bölee galibaa iikii varlarr yaa

hahhha ayy allahımmm yaa ömürlükk adaammm bütünn babalar bölee galibaa iikii varlarr yaa

evet valla ben seviyorum ya babamı resmi değiliz hoşuma gidiyor evde rahat olmak demek seninkide böle ha bencede karşılaşmasınlar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…