ayyyyyyyyyyyy ilahi sen yasüpersin:)
kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyyyyyyy ilahi sen yasüpersin:)
vawwwwwwwwwww Şeniz
sen de bi karar veremedin yaww oldu olacak kırmızı bi boxer al da olsun bitsin bu iş laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü
o da sana krımızı alır karşılıklı giyersiniz lülülülülülülülülülülülü
yok socesscim ne buluşması galiba bize gelecek öle uzaktan bakışıcaz off ya :gitme:
daha yeni sorduk bee sende karşılıklı olmaz canım evlenince karşılıklı giyerizde nişanlıyken olmuyo öyle bizde
hbb canımmm aslındAA buu akşammm buluşcaktıkk amaa beyefendiylee tartıştıkk niee onuu öpmüşümdee hastalımı bulaştırmısımmm diee konuşupp durduu salakk yaa buu erkeklerr çok sinirlerimii bozduu direkk evee gidip Hanımınn Çiftliğinii İzlicemmm ... Saanadaaa KoLayy gelsinn Nişanlınlaa Buluşcann heraldee
Ya gıcıkk eşinee kaçç yıldann berii özelinii ayrıosunn ayırmaa artık
Vallaa bnn sevgilimee bişi almıcamm Paramm yokk çnküü OLsaa bilee ne alcamıı bilmiorummm Param olsadaa yinee alamazdımmm Kol düğmesii alcktım ama vazgeçtimm.. Daha önümüzdee sevgilierr günü varr .. birde Malummm Krizz banaa bayaa bii girdi :S
off esmaaa bakk düştünn gözümdenn ölee uzaktan uzaka olurmuu:=) Mutfakk varr .. Ne bilim misafirr odasıı felann ay çok fenayımm
olur olur baban da katılır size naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
çok güldüm yawww çatlayacağım ayyyyyyyy sırnaşık şeysırnaşık şey
sende hasda hasda niye öptün canım hastalığını geçirdin çocuğa :)
Gıcık senn Boxer mıı alcnn eşinee ?
yok ben bişey almayacağım başka planlarım varr :jeyyar::jeyyar: