Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

canım evden bakarım ekleyebilirsem eklerim iş yerinden ekleyemiyorum ysasak :) dediğim moda evi adanada görümce falan girer diye şehre ankara yazdım aslında adanalıyım zemuszemus

hıı anladım canım ben yere hiç bakmamışım ben ist dayım zor gerçekden çok zor ya hazırlıklar

haklısın robotcum kız aldıklarımızdan sıkacaksak kocadanda sıkılırmıyız yoksa kafamçokkarıştı

zaman zaman belki ondan da sıkılırmı sıkılırız baş ağrısı numarası yaparız kaydirigubbakcemile3

hıı anladım canım ben yere hiç bakmamışım ben ist dayım zor gerçekden çok zor ya hazırlıklar

evet zor ama zevkli ocakta yatak odasını alacağız ama benim kafamda hiç fikir yok bakıom sadece bön bön kaydirigubbakcemile3

evet zor ama zevkli ocakta yatak odasını alacağız ama benim kafamda hiç fikir yok bakıom sadece bön bön kaydirigubbakcemile3

aynen öyle bende bakıyom yanlızca hangisini alcamı şaşıyom bide havalarda soğuk şansımıza gezemiyozda rahat rahat

sıkılmamak için ne yapmak lazım gıcıkcığım bi tiyo verirmisin

diyene bakk birkere en cadımız sensin -tatlicadiarzu-

ben cadıyım ama eşimi çekip çevirmeyi bilirim öyle sizin gibi dırdır yaparak değil ,aklımı kullanarak laelaelaelaelae

tüyo çoooookkkk öyle bedava yoooookkkk lülülülülülü yasakkelime

ben cadıyım ama eşimi çekip çevirmeyi bilirim öyle sizin gibi dırdır yaparak değil ,aklımı kullanarak laelaelaelaelae

tüyo çoooookkkk öyle bedava yoooookkkk lülülülülülü yasakkelime

bizde kullanırız canım aklımızı aradada dırdır yaparı dırdır yapmadan olur mu olmaz zemuszemus

iki tekme tokat yiyince görürsün oluyor mu olmuyor mu lülülülülülülülülülülülü

:teytey:

ne tekme tokatı bee sende çok korkuyon he tekme tokattan kocanın her dediğini yapıyon sanırım tekme tokat yememek için kim kime tekme tokat atıyomuş hiç belli olmaz hem benim nişanlım öyle şiddet uygulamaz biz şiddete karşıyız :teytey:

olmaz tabiiiii dır yapılmalı ama fazlası bezdirebilirde

bezdirse ii günde 3 öğün dayak yemeyin de laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ne yaparsın adama hiç bir şey ,itilmişle kakılmışa dönersen görürüm ben seni laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ben yeniyim siteyi zor kullanıyorum ya elli yere yazdım ama onları bulamıyorum bile napcam

evet sizin evde demokrasi var dimi : kadın ne derse o olur ,
ben eşimden korkmuyorum korkmam da ama etrafımda bunları yaşayan çok var her gün görüyorum size bir abla tavsiyesi olsun

ayrıca en çok dayak yiyenler biz ne yaparız biliyonmu diyenler sositososito

ya arkadaşlar şimdi sizle tanıştım mesela buraya üye oluyum hep sizle konuşuyum isterim bu bölüme nasıl tekrar bulup mu gircem kayıt mı edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…