Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

hadi ordan be hiçbirşeycik olmaz benim nişanlım incitmez haa evlilik halide belli olmaz e büyükte kouşmamak gerek ama şiddeti çok kınıyorum

hadi ordan be hiçbirşeycik olmaz benim nişanlım incitmez haa evlilik halide belli olmaz e büyükte kouşmamak gerek ama şiddeti çok kınıyorum

asla benin nişanlım yapmaz deme size kısa bir hikaye başka bir topicte de analtmıştım ama size de anlatayım da kulağınıza küpe olsun

bir çift vardı arkadşlarımdan kız ile oğlan birbirlerini çok seviyorlardı oğlan o kadar romantik o kadar en akla gelmez süprizler hediyler v.s. herkes bunları kıskanırdı neyse evlendiler evlendikleri geceden başlamak üzere bu adam kızı her gün dövüyormuş hem de ağız burun kırarak kız her gün morarmış bir suratla geliyordu en sonunda ayrıldılar ben hep diyorum canım cicim diyene değil gerçekten sevene bakın ve asla ve asla
BÜYÜK KONUŞMAYIN

bunun gibi bir sürü hikaye var bende de anlatıp sizi iice karamsarlığa itmek istemiyorum

evet maalesef böyle hikayeler var gerçekte çok psikopat insan oluyor yıllarca kendini saklıyor Allah iyilerle karşılaştırsın ya aslında gerçekten hep canım cicimlerden sorun çıkıyor bunun anlamı erkek alana kadar hee diorr tartışacaksında fikirin uymicak konuşarak orta yolu bulucaksın herşeye hee canım diosa zaten vardır birşey iki insan hep aynı düşüncede olmaz ya değilmi

ben çok seviom nişanlımıııı özledim yawwwwwwwwww daha dün akşam gördüm ama sesini severim ben onun :kedi:

evet hah işte anlamışsın bravo yaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis

tabi canım konuşuyoruz şimdi öylesine allah iyilerle karşılaşmayı nasip etsin kötilerden korusun allah bir ömür boyu ağız tatlığı versin

ne bileceksin seni gidi kuru seniiiikaydirigubbakcemile
bu arada haftaya varya anam ağlayacak şimdi bol bol yazıyorum da ay sonu öldüm bittim benkafamçokkarıştı

bilirim bennnnnnnnnnnnn heytttttttttt deli etmeyin beni ulennnnnnnnnn aşkımla buluşucaz dışarı çıkmak istioz ama babam kızar yaw evde oturuncada çok resmi ortam oluyor son bir haftadır hergün çıktım ama ark evlenio ona gittim nişanlımla buluşmadım babam yaprak dökümünü izledikçe değişiyor yaaa mafoldumben

nişanlınla gitmene neden kızıyoki canım

şimdi çok güldüm varya babanı dyunca :teytey::teytey:

ne işi var babanın o dizide yaşlı genç herkes izliyor yawww :bbo:

senin işin iş yandın o zaman sen :mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…