Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

selam bende yeni sayilirim cok vakit geciriyorum kk da ama oyle sohbet ettigim arkadas oldugum kimse yok ...... esma01 cok haklisin vala herkes bulmus arkadaslarini bi biz bole laelaelaelaelae

evet benmde yok hatta kullanmasını bıle tam bılmıorum yazıorum yazılarım okunuyomu gelen yazıları nasıl okucam tabıı konu konu offf cozemedım

evet benmde yok hatta kullanmasını bıle tam bılmıorum yazıorum yazılarım okunuyomu gelen yazıları nasıl okucam tabıı konu konu offf cozemedım

evet katılıyorum...herkes birbirini tanıyo bende yalnız kaldım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

mrb arkadaşlar bende yeniyim ve nişanlıyım başta herşey güzel geliyodu severek nişanlandımşu aralar biraz gerginiz o onun isteklerine uymam gerektiğini söylüyo sizce ne yapmalıyım:

mrb arkadaşlar bende yeniyim ve nişanlıyım başta herşey güzel geliyodu severek nişanlandımşu aralar biraz gerginiz o onun isteklerine uymam gerektiğini söylüyo sizce ne yapmalıyım:

bende nısanlıyım ama daha oncesındede beraberlıgımız oldu yanı onu cok ıyı tanıyorum oda benı erkelr hep bırseyler bekler onların ıstedıklerını yapmak zorundaymısız gıbı...ama malesef bır taraftan bır taraf fadekarlık etmelı benımnısanlım cok kıskanc dısarı cıkarken haber vereceksın ıstedıgı gıbı gıyıneceksın falan fılan tabı bu karsılıklı oda benım ısteklerımı yapıyooo yoksa sıkıyoo bır yerden sonra erkegı ele gecırmelı kendını kabullendırmelıkı dedıklerıne uysun yoksa dedıgım dedık caldıgım duduk oluyolar

Arkadaşalar bende yeni sayılırım.Tanıdığım kimse yok hiç buradan.Tabi zaman geçtikçe kayaşırız inş.

Arkadaşlar ben de yeniyim:-) sitee okdr büyük okdrr büyük kii bıryere bırsey yazdım mı sonradan bulmakta zorlanıyorm:) ama emınım bukdr buyuk bı aılede bıze de yerler vardır... çömez gibiyim yazan arkdsları gordum de ılk sayfada bakın onlar eskımıs bıle bızm de eskıycegımız gunler gelıcektırr olumunekankayizsmile

ben de yeniyim arkadaslar..ama cok guzel bi site.bircok konuda karar verırken burdan yardım alıorum.:)):KK49:

hepiniz hoşgeldiniz. bende yeniyim :)) bir sağlık sorunumu araştırırken bi kaç yazı okudum.şimdiden bu konuda tecrübesi olanlardan yardım aldım.umarım bende birgün birilerine yardımcı olabilirim. çok sevdim bu siteyi :))

X