bakıyorum hemen tatlım şimdi kızlar ben bunu begndm sizce nasıl özel günlerde kullanmak için
canım bana da yaz bizde eşim askerden gelsin ev kurucaz daha fiyatı uygunmul bakalım beğenirsem bende alırım
baktı tatlım şimdi yemek takmlarına çok güzeller mutlu mutlu yemekler yemek nasip etsn allh:)
efuli cnm çok güzeller ben çok beğendim :)
teşekkür ederm ttalım birazcuk pahalı 894 liracık:) ama bi kez alınıyo snçta değer diye düşünüyorum ya sizce kzlr
teşekkür ederm ttalım birazcuk pahalı 894 liracık:) ama bi kez alınıyo snçta değer diye düşünüyorum ya sizce kzlr
valla ilk evlenirken eşyaların çok önemi oluyor ama evlendikten sonra bir süre sonra insan kendi eşyalarına da alışıyor ve önemi kalmıyor önemli olan mutluluk oluyor ,bir kereye mahsus alınabilir tabi ama kafamçokkarıştı
ya sen ne diyorsun ben birtane jumboda beğendim 1.650 dedi valla canım baştan alınca oluyor sonlara kalırsa daha ekonomiğe kaçıyorsun bence fiyatı normal kaçırma şimdiden al yoksa oooo daha alacak çok şey var alamzsın valla tabii maddi durumunu bilmiyorum ama ben kendi maaşımla alıyorum :sinifsinif:
insanın huzuru olsun eşya önemsiz ama ilkkez ya insan hevesleniyor geçen birşey aldım evime çok hoşuma gitti 20 tl böle ayakta duruyor kukla gibi içini bezle doldurmuşlar ayçiçeği gibi sarı saçlar yapmıişlar oto benzer kafada şapka suratı sırıtıtor elinde bir tablo üzerinde welcome yazıo hemen aldım çok şirin ya girişe koyucam lülülülülülü
ohooo o kadar da abartmayın yaww valla ben o kadar para veremem ne gerek var bence gereksiz bir şey hem bir kere alınıyor diyorsunuz da her sene farklı model çıkıyor bence çok para vermeyip değiştirme imkanı yaratmak ama çok para verince bir daha alamazsınız ve elinizdekinin modası da geçince kalırsınız öyle
ya sen ne diyorsun ben birtane jumboda beğendim 1.650 dedi valla canım baştan alınca oluyor sonlara kalırsa daha ekonomiğe kaçıyorsun bence fiyatı normal kaçırma şimdiden al yoksa oooo daha alacak çok şey var alamzsın valla tabii maddi durumunu bilmiyorum ama ben kendi maaşımla alıyorum :sinifsinif:
KIZLAR bnlarda esma01 in yemek takımları:):):)
biliyorum ama pahalı almışsın onlar normalde 10 lira farklı versiyonu da bende var
yok 10 tl lik kapıya asılandı bu ayakta duruyor büyükçe birşey ayy kazıkmı yedim yoksa cidden ya ama çok güzel iyi yapmışsın sende alarak