yedin ki ne yedin :) laelaelaelaelae
benimde 3,5 ayım kaldı karacanın çeyiz setinden neden almadın ben ordan aldım onlarda güzel ve uygundu
benimde 3,5 ayım kaldı karacanın çeyiz setinden neden almadın ben ordan aldım onlarda güzel ve uygundu
güral porselende de var kampanya decorium da var bernardo da var ,var da var ,shafer da var .....
tek tek zor oluyo yaa gelinliği ne yaptın hallettin mi ben ocak gibi vericem de modelde beyenemedim
ayyy kızlar yazamıyorum ya sohbet etmeyi istiyorum amaacil işlerim çıkıyo durmadan
ayyy kızlar yazamıyorum ya sohbet etmeyi istiyorum amaacil işlerim çıkıyo durmadan
annem yemek takımını güral porselinin şu klasik takımı var ya altın yaldızlı ondan almıştı 250 tl ydi galibao masraf aradan çıktı hiç olmazsa
ya hiç sorma bakmadım daha aslında nişan elbisemi ben bir modaevinden aldım orada nişanlım tutturdu şu gelinliği giysene derken derken giydim gelinlik süper oldu ogün alacaktı ama sararır diye aldırmadım ogün dediğim 2008 temmuz neyse kodunu nor aldırdık ve hep aklımızda o var ama kiralamıyor satıyor o zamanki fiyatı 2.500 tl idi tabii böle hazırlık yok alırız dedik ama alamam açıkcası kiralamayı ve 1.000 tl üzerine çıkmamayı düşünüyorum aklımda o gelinlik varkende zor oluyor ışıl ışıldı anlatamam sana :1rolleyes:
sakin ol biter merak etme aman çok da aramayın yaww evlenince aldıklarınızdan da sıkılırsınız her gün yeni bir şey çıkıyorakıllı kadınmış benim annem kızım okuyor ayağına aldığı tek b irşey var jumbo çatal bıçak takımı uçları biraz altın kaplama şimdi almaya paran yetmez konuştum jumboyla dedim verim size yerine başka şeyler verin bunlar özel seri bulamazsınız sayıyla üretiliyormuş kaydirigubbakcemile3 ama ben sade olsun isterdim o yüzden bir açıdan almaması iyi ama kötüde offfffffffffffffff moralim bozuldu nasıl biter bu çeyiz yaww
anladım canım senin 5 ayın var gerçi benim nisanda dediğin moda evi nerde canım yada gelinlik modeli varmı elinde banada bi yardımcı olsan