- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Orda öyle para alınmıyor, görmedim ben.Peki kızlar aile hekiminde kan testleri sgksi olmayan biri için çok pahalı mı? Benim özel sigortam var ama ödemiyor Check up sayılan seyleri.
Kum saati vucut tipin var ve bu gercekten şans32 yaşım boyum 163. Tipim şu.
Kum saati vucut tipin var ve bu gercekten şansBasenler hareketsiz biraz zor eriyebilir ama inan ki birazcık zor
Kullandığın sabit bir ilaç var mı?
Omuz ve basen eşit gorunuyor. Bır adım onde durdugu ıcın ve kol kısmında bıraz yağ oldugu ıcın algı degısebılıyor fotografta. Gogus altından baslayan bosluk mevcut yan detaylardan belkı farkedılıyordur. Bel bolgesı omuz ve basen bolgesıne gore daha az yağ hapsetmıs. Tabıkı de dırekt net bır oyuntu soz konusu degıl. Sadece normal durusu sag bacagının oldugu taraf oldugu ıcın bu yorumu yaptım.Kum saati mi?
Konu sahibinin omuzlari alt kismina gore biraz daha geniş duruyor fotoda ve bel oyuntusu yok, duz bir goruntu var.
Bir ara vucut tipleriyle ilgilenmiştim de...
Canım kilo birikimin basenler ve kollarında belli ki omuz kısmında yani. Bence bu yağların yoğunluklu olduğu bölgeler için egzersizler yapabilirsin. İşten kaçta çıktığını bilmiyorum. Ama zaten bu egzersizler maksimum 1 saat olur. Online diyetisyenler oluyor onlara bak istersen ve ayrıca egzersiz olarak cloe ting videolari var. İnternet sitesine girip bakabilirsin bu videolar ücretsiz zaten. YouTube da ayrıntılı videoları bile var. Kendine hangisini uygun görürsen onu uygularsın32 yaşım boyum 163. Tipim şu.
Benide alırmısınız boy 156 kilo yazmayım pandemi bitirdi beniKizlar takima bekleriz herkesi motive olup zayiflayabiliriz hepbirlikte
Kendini şımartma menünüz enginar falan olmasın. Vücut o zaman besinsiz kalıyorum diye tribe girip kiloları salmıyor. haftada bir gün oturun lahmacun yiyin ince hamurlu yapan bir yerden ya da dolu dolu bir tabak makarna yiyin kıyma yoğurt soslu. Bu vücudu şaşırtma taktiği. Ha tamam beslenebiliyorum kilo vermemde sıkıntı yok diyor vücut salıyor o zaman. Bunun haricinde bir sağlık sorununuz varsa bilemiyorum tabii doktora gözükmekte fayda var.Merhabalar ben kilo vermeye çalışıyorum ve çok uzun süredir de iştahım yok. Bir günde çok az şey yiyorum diyebilirim. Bugün mesela sabah yarım kase yoğurt ve 3 yemek kaşığı yulaf, öğlen biraz balık ve enginar akşam da bir küçük kase çilek yedim. Ki bu haftasonu yaptığım kendimi şımartma menüsü. Isyerinde günde 1 öğün yiyorum yani. İnsülin direncim mi var nedir anlamıyorum 86 kiloyum yani sürekli az yemeye hareket etmeye çalışıyorum ama gitmiyor kilolar olmuyor yani.
Doktora gitmem lazım belki, sebebini öğrenmem lazım ama doktora gitmek için bile isten izin almak lazım mesela ya, ve benim isten izin alacak bir imkanım bile yok yeni başladım. Bir de mesela sürekli çalışmaktan kendime vakit ayiramamaktan o kadar bıktım ki benim kadar çalışmayan insanları inanılmaz kıskanıyorum. Mesela instagramda gördüğüm güzel kadınları kıskanıyorum diyorum ki ne kadar şanslılar spora gidiyorlar estetik filan yaptırıyorlar çünkü vakitleri var. Hastalıklı bi düşünce biliyorum. Ayrıca kıskanılacak yüzde 1 degil cok zor durumda olan kitleler varken instagram influencerlarini kıskanmak da ne bileyim. Ama arada bu hisler geliyor işte.
Neyse mesela tup mide ameliyatı olmak istiyorum ama bu korona döneminde onu da olamam yani ve de işyerinden izin de alamam. Haftasonu şu an ve rapor yazmam lazım artık bıktım yani. Kilo vermeye vakit ve enerji bulmam biraz vakit harcamam lazım çünkü artık çok bıktım şişman olmaktan aynaya bakasım yok artık. Reformer pilatese yazıldım koronadan dolayı gidemiyorum evde spor yapasım da gelmiyor. Çok sinirleniyorum kendime. Yani ben artık bu kiloda olmak istemiyorum ve bir şeyleri yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Az önce online diyetisyenden randevu aldım evde leslie yapmaya karar verdim. Ama kilo verebileceğime pek inanmıyorum. Güzel ve alımlı bir kadın olmak istiyorum ama yapamıyorum yani beğenmiyorum kendimi bu kiloda. Bilmiyorum içimi dökmek istedim.
Vücudun sana “birşeyleri yanlış yapıyorsun, doktora git” diye bağırıyor. Çalıştığın işi bilmiyorum ama mutlaka bir öğleden sonra doktor izni alıp gidebilirsin, bu senin hakkın. Şirket senden önemli değil, aksine senin sağlığın şirket için daha önemli olmalı.Ben de takip ediyorum. Aralıklı oruç yapıyorum. Rengin hanımın örgütlerini low carbi çok uzun süre yaptım. Hala böyleyim.
sizin de kilo göbek bölgesinde benim gibiBen de takip ediyorum. Aralıklı oruç yapıyorum. Rengin hanımın örgütlerini low carbi çok uzun süre yaptım. Hala böyleyim.
Tabii ki zayıfla... sağlık için en önemlisi. Ama şu alıntıladığım cümleleri boşver. Onları gerçek mi sanıyorsun... doğru ışık, fotoşop, fiziğe uygun kıyafet.aralarında nahoş işler yapanlar da var. Çoğunda zaten sendeki tahsil ve çalışma deneyimi yok ki, ben seni tercih ederim onlar gibi olmaktansa. Ben de dahil hiçbirimiz mükemmel değiliz. Sosyal mesyadaki kadın bedeninin ideal formlarda olması mecburiyetine karşı çıkıyorum. Kilo vermen doğru olur çünkü ilerleyen yaşlarda düşük kalorili beslenmek hem eklemler hem de damar ve karaciğer sağlığın için gerekli olacak. Bu tarz beslenmeyi öprenmeli buna alışmalısınMesela instagramda gördüğüm güzel kadınları kıskanıyorum diyorum ki ne kadar şanslılar spora gidiyorlar estetik filan yaptırıyorlar çünkü vakitleri var. Hastalıklı bi düşünce biliyorum. Ayrıca kıskanılacak yüzde 1 degil cok zor durumda olan kitleler varken instagram influencerlarini kıskanmak da ne bileyim. Ama arada bu hisler geliyor işte.
Bizim gruba katilip zayiflayabilirsin
Herkes birbirini motive ediyor
Zipzip- @Filizzz16 kaptanlarim seni davet etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?