Sisman olmaktan cok ama cok sıkıldım

Peki kızlar aile hekiminde kan testleri sgksi olmayan biri için çok pahalı mı? Benim özel sigortam var ama ödemiyor Check up sayılan seyleri.
Orda öyle para alınmıyor, görmedim ben.
benim eşimin sgksı sigortası yok, benim var. Benden faydalanıyor. Eşinizin, bekar iseniz ailenizin varsa yararlanabiliyorsunuz. Mhrs diye bir sistem var. Ordan randevu almayı deneyin.
Bir de aklıma sonradan geldi. Polikistik Over’iniz var ise o da kilo yapar. Kan tahlileriniz temiz çıkar ise jinekologa da görünün. Ben kilo probleminizin sebebinin sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum. Çok yiyorum, irademe sahip çıkamıyorum deseniz neyse ama zaten kuş kadar yiyorsunuz.

Yanlış besleniyorsunuz
Mesele az yemek değil ki yani 86 kilo biri akşam yemekte sadece çilek yemez yememeli vücut yağ depolar zaten tam ters
Sağlıklı ve yağların yakımını hızlandıran besinler yemek

bir doktora danışmanınızı tavsiye ederek yine de kendi yaptığım şeyleri anlatayım ilk yaptığımda 25 kilo verdim 6 ayda

protein ağılırlıklı beslenme örneğin
Sabah
2 yumurta (az tereyağda omlet, Menemen, haşlama, yumurta salatası)
Az yağlı peynir
Ceviz yer fıstığı bir çay bardağı ya da bir dilim kepekli ekmek
Yeşillik
Zeytin çok tuzlu olmassa daha hızlı kilo verirsiniz

sonra 4 saat açlık:
4 saat açlık ki bu süre ağzınıza fındık tanesi kadar bile birşey atmayın bu çok sırlı insülin direnci varsa kırılıyor muhakkak.. 4 saat sonra vücut depo yağları yakmay başlıyor
Bu süre zarfında su içerseniz daha hızlı kilo verirsiniz tansiyon probleminiz yoksa limonlu su daha da hızlandırır

sonra öğle az sebze ve yoğurt veya sadece yoğurt veya bir meyve bir kase yoğurt

sonra yine mınımum 4 saat açlık yine su muhakkak... yeşil çay limonlu su süreci hızlandırıyor

akşam yemeği
Muhakkak et balık tavuk
Ve salata
Kuru baklıytta olabilir
Mesela yeşil mercimek haşlanıp yoğurtla karıştırılabilir...

7 den sonra hiçbişey yok ya da güneşe göre 8 de olabilir

ekmek yok...
2,5 litre su
Limonlu su
Yeşil çay
Ve hiç durmadan 40 dk yürüyüş ama hiç durmadan, Leslie de olabilir...

bu anlattığım Karatay diyeti aslında...
Protein yap yakımını hızlandırıyor
Yani vücut proteini yakmak için ekstra enerji harcıyor ve bunun için vücuttaki depo yağları kullanıyor...
Aslında mantığını kavrarsanız kendinize göre ayarşayabilirsiniz çok kolay
Ve eğer direnirseniz gerçekten 5 6 ayda kilo verirsiniz hem de sağlıklı...

eğer ekmeksiz yapamam derseniz öğünlere bir dilim kepekli ekmek ekleyin ama bu kilo verme hızınızı yavaşlatır mesela ayda 4 verecekseniz 3 verirsiniz gibi
Tabi çok önemli bir nokta ekmek yemiyorsanız mesela sabah kahvaltıda muhakkak ceviz yer fıstığı fındık yemelisiniz yoksa vücut b vitamini alamaz... bunlar önemli noktalar

sabah kahvaltıda yumurtadan sıkıldığınızda yulaf süt yiyebilirsiniz ama arada olursa iyi olur...

Lütfen hemen başlayın... bu tarz bir diyet yaparsanız kolay kolay kilo almazsınız çünkü vücutta kas oranı artacak ve siz yediklerini yakan birine dönüşeceksiniz...

kolay gelsin
Kararlı olursanız muhakkak verirsiniz...
Ben de sizin kilonuzdaydım 62 yi görmüştüm...

Umarım yanlış birşey yazmamışımdır
Siz yine de muhakkak bir dahiliyeye gidip kan değerleri Feritin d vitamini tiroid vb testleri yaptırın zaten onlar sizi yönlendirir

başarılar

Bir dönem çok fazla hareketli olduğum bir işte çalışıyordum. Mesai 8de başlıyordu ben öğlen molası gelmeden 10bin adıma yakın adım atıyordum öyle düşünün. Yoğunluktan yemek de yiyemiyordum.
1 kilo veremez mi insan? Veremedim.
Sonra içkiyi bıraktım ve puff.
Doğruya doğru, hiçbir zaman balık etli dahi olmadım ama atletik değildim o dönem.
Şimdi tamamen ideal kilodayım. Ve kaslar falan.
Varsa içki bırakın bir süre

Kum saati vucut tipin var ve bu gercekten şans Basenler hareketsiz biraz zor eriyebilir ama inan ki birazcık zor
Kullandığın sabit bir ilaç var mı?

Kum saati mi?
Konu sahibinin omuzlari alt kismina gore biraz daha geniş duruyor fotoda ve bel oyuntusu yok, duz bir goruntu var.
Bir ara vucut tipleriyle ilgilenmiştim de...

Ters ucgen tipine benzettim ben.

Son düzenleme:
Kum saati mi?
Konu sahibinin omuzlari alt kismina gore biraz daha geniş duruyor fotoda ve bel oyuntusu yok, duz bir goruntu var.
Bir ara vucut tipleriyle ilgilenmiştim de...
Omuz ve basen eşit gorunuyor. Bır adım onde durdugu ıcın ve kol kısmında bıraz yağ oldugu ıcın algı degısebılıyor fotografta. Gogus altından baslayan bosluk mevcut yan detaylardan belkı farkedılıyordur. Bel bolgesı omuz ve basen bolgesıne gore daha az yağ hapsetmıs. Tabıkı de dırekt net bır oyuntu soz konusu degıl. Sadece normal durusu sag bacagının oldugu taraf oldugu ıcın bu yorumu yaptım.

32 yaşım boyum 163. Tipim şu.
Canım kilo birikimin basenler ve kollarında belli ki omuz kısmında yani. Bence bu yağların yoğunluklu olduğu bölgeler için egzersizler yapabilirsin. İşten kaçta çıktığını bilmiyorum. Ama zaten bu egzersizler maksimum 1 saat olur. Online diyetisyenler oluyor onlara bak istersen ve ayrıca egzersiz olarak cloe ting videolari var. İnternet sitesine girip bakabilirsin bu videolar ücretsiz zaten. YouTube da ayrıntılı videoları bile var. Kendine hangisini uygun görürsen onu uygularsın

Kendini şımartma menünüz enginar falan olmasın. Vücut o zaman besinsiz kalıyorum diye tribe girip kiloları salmıyor. haftada bir gün oturun lahmacun yiyin ince hamurlu yapan bir yerden ya da dolu dolu bir tabak makarna yiyin kıyma yoğurt soslu. Bu vücudu şaşırtma taktiği. Ha tamam beslenebiliyorum kilo vermemde sıkıntı yok diyor vücut salıyor o zaman. Bunun haricinde bir sağlık sorununuz varsa bilemiyorum tabii doktora gözükmekte fayda var.

Ben de takip ediyorum. Aralıklı oruç yapıyorum. Rengin hanımın örgütlerini low carbi çok uzun süre yaptım. Hala böyleyim.
Vücudun sana “birşeyleri yanlış yapıyorsun, doktora git” diye bağırıyor. Çalıştığın işi bilmiyorum ama mutlaka bir öğleden sonra doktor izni alıp gidebilirsin, bu senin hakkın. Şirket senden önemli değil, aksine senin sağlığın şirket için daha önemli olmalı.

Bilinçsiz yaptığımız diyetler bize daha çok zarar veriyor.

Ferin Batman ın roket diyetini öneririm biraz uğraştırıcı olabilir yemekler sıradan şeyler değil ama kesinlikle denemelisin yiye yiye yiye yorulacaksın ve inanılmaz inceleceksin kendini sıkmazsan kafaya takmazsan daha kolay olur bu işler

Ben de takip ediyorum. Aralıklı oruç yapıyorum. Rengin hanımın örgütlerini low carbi çok uzun süre yaptım. Hala böyleyim.
sizin de kilo göbek bölgesinde benim gibi (((
ben aşırı nescafe içiyorum 3 ü 1 arada. sizin böyle bir alışkanlık var mı?
ben göbeğimi buna bağlıyorum

Tabii ki zayıfla... sağlık için en önemlisi. Ama şu alıntıladığım cümleleri boşver. Onları gerçek mi sanıyorsun... doğru ışık, fotoşop, fiziğe uygun kıyafet.aralarında nahoş işler yapanlar da var. Çoğunda zaten sendeki tahsil ve çalışma deneyimi yok ki, ben seni tercih ederim onlar gibi olmaktansa. Ben de dahil hiçbirimiz mükemmel değiliz. Sosyal mesyadaki kadın bedeninin ideal formlarda olması mecburiyetine karşı çıkıyorum. Kilo vermen doğru olur çünkü ilerleyen yaşlarda düşük kalorili beslenmek hem eklemler hem de damar ve karaciğer sağlığın için gerekli olacak. Bu tarz beslenmeyi öprenmeli buna alışmalısın

5 aydır diyetisyenle çalışıyoruz 15 kilo verdim biz aralıklı oruç dedikleri metod ile diyet yapıyorum 2 ana 2 ara öğün yiyorum ama normal diyetsiz günlerimdekinden daha çok yiyorum az yiyerek zayiflanmiyor

Evde neden spor yapamiyorsunuz? Pandemiyle birlikte artik butun evler spor salonu oldu bence spor salonuna gitmek gereksiz. Ihtiyaclariniza yonelik yapabileceginiz o kadar cesitli spor videolari var ki. Hicbir sey yapmasaniz bilr 45 dk Leslie yapin, eminim fark edecektir. Sadece yemek yemeyerek kilo verilmez, belki tartida azalirsiniz ama gorunuste pek fark olmaz, hatta sarkik ve yagli durursunuz. Her zaman sporla desteklemek gerek. Benim de yogun bir hayatim var. Iki kucuk cocuk, canli dersler, ev isleri derken aksam nasil oluyor anlamiyorum ama su son donemde aksam 7-8 arasi tempolu yuruyus yapiyorum. Gunde 6000 adim hedefledim. Bence sizin de kendinize ayiracak 1 saatiniz vardir. Bir de ders aralarinda 10 dk teneffis yaparken bilgisayar basindan kalkmiyorum, oturdugum yerde 7 dklik bir kol egzersizi var, 4 gundur de onu yapiyorum. Yaza kadar insallah bir fark gorururum. Siz de kendinize zaman yaratmaya calisin. Bahanelerin arkasinda saklanmayin. Bir de bir diyetisyenle birlikte goturun bence. Kolay gelsin simdiden ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…