Yanlış besleniyorsunuz
Mesele az yemek değil ki yani 86 kilo biri akşam yemekte sadece çilek yemez yememeli vücut yağ depolar zaten tam ters
Sağlıklı ve yağların yakımını hızlandıran besinler yemek
bir doktora danışmanınızı tavsiye ederek yine de kendi yaptığım şeyleri anlatayım ilk yaptığımda 25 kilo verdim 6 ayda
protein ağılırlıklı beslenme örneğin
Sabah
2 yumurta (az tereyağda omlet, Menemen, haşlama, yumurta salatası)
Az yağlı peynir
Ceviz yer fıstığı bir çay bardağı ya da bir dilim kepekli ekmek
Yeşillik
Zeytin çok tuzlu olmassa daha hızlı kilo verirsiniz
sonra 4 saat açlık:
4 saat açlık ki bu süre ağzınıza fındık tanesi kadar bile birşey atmayın bu çok sırlı insülin direnci varsa kırılıyor muhakkak.. 4 saat sonra vücut depo yağları yakmay başlıyor
Bu süre zarfında su içerseniz daha hızlı kilo verirsiniz tansiyon probleminiz yoksa limonlu su daha da hızlandırır
sonra öğle az sebze ve yoğurt veya sadece yoğurt veya bir meyve bir kase yoğurt
sonra yine mınımum 4 saat açlık yine su muhakkak... yeşil çay limonlu su süreci hızlandırıyor
akşam yemeği
Muhakkak et balık tavuk
Ve salata
Kuru baklıytta olabilir
Mesela yeşil mercimek haşlanıp yoğurtla karıştırılabilir...
7 den sonra hiçbişey yok ya da güneşe göre 8 de olabilir
ekmek yok...
2,5 litre su
Limonlu su
Yeşil çay
Ve hiç durmadan 40 dk yürüyüş ama hiç durmadan, Leslie de olabilir...
bu anlattığım Karatay diyeti aslında...
Protein yap yakımını hızlandırıyor
Yani vücut proteini yakmak için ekstra enerji harcıyor ve bunun için vücuttaki depo yağları kullanıyor...
Aslında mantığını kavrarsanız kendinize göre ayarşayabilirsiniz çok kolay
Ve eğer direnirseniz gerçekten 5 6 ayda kilo verirsiniz hem de sağlıklı...
eğer ekmeksiz yapamam derseniz öğünlere bir dilim kepekli ekmek ekleyin ama bu kilo verme hızınızı yavaşlatır mesela ayda 4 verecekseniz 3 verirsiniz gibi
Tabi çok önemli bir nokta ekmek yemiyorsanız mesela sabah kahvaltıda muhakkak ceviz yer fıstığı fındık yemelisiniz yoksa vücut b vitamini alamaz... bunlar önemli noktalar
sabah kahvaltıda yumurtadan sıkıldığınızda yulaf süt yiyebilirsiniz ama arada olursa iyi olur...
Lütfen hemen başlayın... bu tarz bir diyet yaparsanız kolay kolay kilo almazsınız çünkü vücutta kas oranı artacak ve siz yediklerini yakan birine dönüşeceksiniz...
kolay gelsin
Kararlı olursanız muhakkak verirsiniz...
Ben de sizin kilonuzdaydım 62 yi görmüştüm...
Umarım yanlış birşey yazmamışımdır
Siz yine de muhakkak bir dahiliyeye gidip kan değerleri Feritin d vitamini tiroid vb testleri yaptırın zaten onlar sizi yönlendirir
başarılar