aaa süper haberrrrrrrr hadi gözün aydın rabbim tamamınna erdirrsin darrısı bizlereArkadaşlar bugün kan tahlili yaptırdık değer 99.23 çıktı
Âmin inşallah sağolasın... Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin... Olmayanlara tez zamanda versin... Hamile olan arkadaşların ve benimde sağlıklı bir şekilde bir sorun çıkmadan kucağımıza almayı nasip etsinaaa süper haberrrrrrrr hadi gözün aydın rabbim tamamınna erdirrsin darrısı bizlere
Arkadaşlar bugün kan tahlili yaptırdık değer 99.23 çıktı
Iyi aksamlar arkadaslar takip ediyorum.sayfayi ancak fazla yazmiyom ensu canim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin bizleride duanda unutma insallah bende ekimin 25 gibi basliycam nur hm la insallah bende mutlu sonu yazarim burda
sağolasın arkadaşım Allah razı olsun inşallah sorunsuz birsekilde devam eder... Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu... Bakalım artık iki gün sonra kaç olacak ... Kan tahlili keseye kadar kaç kere tekrarlanıyor?değerin çok güzel cnmm hayırlı olsun, kat kat artsın maşallahhh... tebriklerrr
Hayırlı olsun arkadaşım..Allahım kucağına almanıda nasip etsin...Rabbim bu mutluluğu bizlerde yaşatsınArkadaşlar bugün kan tahlili yaptırdık değer 99.23 çıktı
Canım tebrik ederim inş kucağına alırsın bebeğini. Kan tahlili 2 kere tekrarlanıyor. 3 hafta sonra kalp atışları için çağırıyorlar.sağolasın arkadaşım Allah razı olsun inşallah sorunsuz birsekilde devam eder... Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu... Bakalım artık iki gün sonra kaç olacak ... Kan tahlili keseye kadar kaç kere tekrarlanıyor?
İnşallah canım bol bol dua et ve dinlen. güzel haberler ver bize inş.Bayramın ikinci günü transferim oldu..grade 2, iki tane üçüncü gün embryomu aldım ...inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine
Bayramın ikinci günü transferim oldu..grade 2, iki tane üçüncü gün embryomu aldım ...inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine
Arkadaşlar bugün kan tahlili yaptırdık değer 99.23 çıktı
gozun aydin canim darusi bizim gibi bebek isteyenlerin basinaArkadaşlar bugün kan tahlili yaptırdık değer 99.23 çıktı
İnşallah canım Rabbim bizlere ve isteyen herkese nasip etsin...gozun aydin canim darusi bizim gibi bebek isteyenlerin basina
Sağolasın Allah razı olsun... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... Rabbim bu hasretle bizleri imtihan etmesin... Dua ile...Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayıda nasip etsin. Bizlere dualarını esirgeme, darısı bizlere olur inşallah..
Sağolasın... Âmin inşallah ... Dua ile...Canım tebrik ederim inş kucağına alırsın bebeğini. Kan tahlili 2 kere tekrarlanıyor. 3 hafta sonra kalp atışları için çağırıyorlar.
Âmin arkadaşım Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın... Inşllh sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin... Rabbim sizleride tez zamanda bu hasretten kurtarıp sevindirsin... Dua ile...Hayırlı olsun arkadaşım..Allahım kucağına almanıda nasip etsin...Rabbim bu mutluluğu bizlerde yaşatsın
Çok güzel artmış maşallah. Tebrik ederim.Umutluyum post: 37229770 .!.:Arkadaşlar kan değeri 99,23 ten 230,43 e yükselmiş normal mi mail attım ama daha aramadılar merak ettim
Sağolasın... Insallah öyledir... Yaklaşık iki kat artçak deyince fazla artınca biraz tedirgin oldum...Çok güzel artmış maşallah. Tebrik ederim.
Canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun Rabbim vakit ne zamansa hayırlısıyla herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin senin memorialdaki ilk denemen miydi ? Daha önceki denemelerin olmuş muydu bi de sizde problem neydi?bende dün memorialda ön görüşmeye gittim çok memnun kaldım tavsiyeleriniz doğrultusunda Nur Hanımla görüşme gerçekleştirdim gerçekten çok sevdim kendisini bu zamana kadar gittiğim kadın doğumculardan çok farklı sen tedavini ne kadar ücret ödedin canım bizim rapor hakkı var ya oyüzden kararsızım..Arkadaşlar kan değeri 99,23 ten 230,43 e yükselmiş normal mi mail attım ama daha aramadılar merak ettim