- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
kızlarr kalp atışını gördük ve duyduk yedi haftalık olmuş.. inşallah hep böyle devam eder..
darısı tez zamanda isteyen herkezin başına..
kızlarr kalp atışını gördük ve duyduk yedi haftalık olmuş.. inşallah hep böyle devam eder..
Benimde pazar Pazartesi birşeyim yoktu Pazartesi Bursa'ya dönüş yaptık... Neyse kendimi zorlayayım kalkmak için ...
Âmin inşallah... Dua ile...Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah güzel haberin belirtisidir bu ağrılar. Benim ilk denemede ilk bir kaç gün şişkinlik ve ağrı vardı, hatta tuvalette felan zorlanıyordum, muhtemelen normal şeyler, Sen yinede evin içinde azda olsa gezinmeye çalış. Güzel haberlerini almak ümidiyle
Maşallah... Çok güzel haber bu... Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına bu sevinçle almayı nasip etsin ... Dua ile...kızlarr kalp atışını gördük ve duyduk yedi haftalık olmuş.. inşallah hep böyle devam eder..
Canim cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin insallahkızlarr kalp atışını gördük ve duyduk yedi haftalık olmuş.. inşallah hep böyle devam eder..
Canim cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin insallah
Maşallah canım,Rabbim devamını getirsin, mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Artık tadını çıkarmaya başla. Darısı bizlere olsun inşallah
Maşallah... Çok güzel haber bu... Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına bu sevinçle almayı nasip etsin ... Dua ile...
çok güzel cnm sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin artık sağlıklı beslen yuruyuslerini hiç ihmal etme yoksa crinone çok fazla içerde birikinti yapıp enfeksiyona yol açıyor yuruyuş çok önemliymiş bi arkadaşım yurıyuş yapmamasından crinone içerde birikmiş doktor temizlemiş çok fenaydı diyor
ohhh maşallahderin bir nefes al artık şimdi inşallah davamıda böyle olacak Rabbim endişelerden korkulardan kurtarsın inşallah seni. Bizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah
Ensu gözünaydın...Rabbim kucağına almayıda nasip etsin...inşallah bizlerde bu duyguyu yaşarız...kızlarr kalp atışını gördük ve duyduk yedi haftalık olmuş.. inşallah hep böyle devam eder..
Âmin... Inşllh ...Kızlar bugün opum vardı..yenice hastaneden gelebildik...yumurtalar toplandı,kistin içide boşaltıldı...inşalllah yarın iyi haberler gelir ,hepsi güzelce dölllenip bol bol büyüyüp annelerine sımsıkı tutunurlar..
Sağolasın ... İnşallahhhhteiekkürlerr cnm.. hadi seninde güzel haberlerini bekliyoruz..
Ensu gözünaydın...Rabbim kucağına almayıda nasip etsin...inşallah bizlerde bu duyguyu yaşarız...
Kızlar bugün opum vardı..yenice hastaneden gelebildik...yumurtalar toplandı,kistin içide boşaltıldı...inşalllah yarın iyi haberler gelir ,hepsi güzelce dölllenip bol bol büyüyüp annelerine sımsıkı tutunurlar..
Mrhb arkadaşlar... Ben çok heyecanlıyım günler hiç geçmiyor pazar dahil bugün 5.gün acaba idrar testi yapsam mı ki? Daha erken mi acaba ? Kanı 7sinde yaptıracaz... Bugün bi arkadaşla görüştüm onunda 4üzleri var Semra hanım dı Dr U... Belki çıkar filan dedi de napsam acaba çok meraklandım