Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlarr kalp atışını gördük ve duyduk yedi haftalık olmuş.. inşallah hep böyle devam eder..
darısı tez zamanda isteyen herkezin başına..

ohhh maşallah derin bir nefes al artık şimdi inşallah davamıda böyle olacak Rabbim endişelerden korkulardan kurtarsın inşallah seni. Bizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah

kızlarr kalp atışını gördük ve duyduk yedi haftalık olmuş.. inşallah hep böyle devam eder..

çok güzel cnm sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin artık sağlıklı beslen yuruyuslerini hiç ihmal etme yoksa crinone çok fazla içerde birikinti yapıp enfeksiyona yol açıyor yuruyuş çok önemliymiş bi arkadaşım yurıyuş yapmamasından crinone içerde birikmiş doktor temizlemiş çok fenaydı diyor

Maşallah canım, Rabbim devamını getirsin, mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Artık tadını çıkarmaya başla. Darısı bizlere olsun inşallah

Benimde pazar Pazartesi birşeyim yoktu Pazartesi Bursa'ya dönüş yaptık... Neyse kendimi zorlayayım kalkmak için ...

Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah güzel haberin belirtisidir bu ağrılar. Benim ilk denemede ilk bir kaç gün şişkinlik ve ağrı vardı, hatta tuvalette felan zorlanıyordum, muhtemelen normal şeyler, Sen yinede evin içinde azda olsa gezinmeye çalış. Güzel haberlerini almak ümidiyle

Âmin inşallah... Dua ile...

haklısın cnm okadar başım ağrıyorki yürüyüş yapmak zor geliyor.. yinede evde zorla yapıyorum yarım saat.. sağol hayatım darısıı hemencecik başına..

Gözün aydın. Rabbim tez zamanda kucağına verir inş.

Bugün bizde nur hanım ile tedaviye başladık. İnş hayırlısı senin gibi mutlu sona ulaşabiliriz.

Mrhb arkadaşlar... Ben çok heyecanlıyım günler hiç geçmiyor pazar dahil bugün 5.gün acaba idrar testi yapsam mı ki? Daha erken mi acaba ? Kanı 7sinde yaptıracaz... Bugün bi arkadaşla görüştüm onunda 4üzleri var Semra hanım dı Dr U... Belki çıkar filan dedi de napsam acaba çok meraklandım

hayırlı olsun cnm

güzel haberler gelir inş

erken yapma bnce pozitif oldugu halde çıkmayabiliyor kendini boşuna strese sokma dayan gününde yaptır ve mutlu haberi al inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…