Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım hiç üzülme ya herkezde belirti olmuyorki herkezin bünyesi farklı tepkiler veriyor.. zaten tutunmanın kaçıncı günde olduğu bile değişiyormuş.. sen kendine her konuda dikkat et.. benim en belirtisiz kesin tutunmadı dediğim 4. tedavimde tutunmuştu sonradan kaydı gitti.. Allahın izniyle tutundu canım güzel haberlerin gelecek inşallah..

Canım nasıl geçiyo hamilelik ? Tavsiyen ve burda ki diğer arkadaşlarının da önerisiyle çarşamba günü nur hanımla ön görüşmemi gerçekleştirdim ve gerçekten çok etkilendim her konuda aklında bi soru var mı dedi süreyi hiç kısa kesipte aceleye getirmedi her ayrıntıyı her konuyu en ince ayrıntısına kadar irdeliyolar ben muayene demediğim halde çok ayrıntılı bi şekilde muayenemi yaptı mesleğini bu kadar iyi yapması çok takdir edilir insan ayrılmak istemiyo bana önceki edavideki embriyoların resmi ya da kalitesini sordu mesela ben böle bi şeyin oldunu bilmiyodum sadece kaliteli denip konuyodu ama burda herşey net açık ben şimdi karar aşamasındayım gönlüm memorial diyo ama maddi olarakta umut rapordan dolayı yarı yarıya ucuz öle işte hakkımızda hayırlısı olsun...

kızlar benimde Nur hanımla pazartesi randevum vardı, dayanamadım arayıp yarına aldırdım..

bende çarşamba günü 15.30-17.00 arası Memorialdaydım cnm Nur hanımla muayene randevum vardı.. içine sinmesine sevindim.. Semra hanımda baktımı çünkü o gün Semra hanımda oradaydı, talep etseydin oda odaya girip extradan ayrıntılı bakıyor.. geçmişle çok ilgileniyorlar ben elimde koca bir klasörle gitmiştim hepsini baştan sona inceleyip not almışlardı.. bu işlerde maddiyatta çok önemli cnm hatta herşeyden önemli aslında, rapor hakkın varsa onuda kullanman çok iyi olur tabiki.. Umuttada iyi sonuç alan arkadaşlar var buradada nerede pozitifi yakalayacağını insan bilemiyor ne yazıkki.. hiçbir seçimin garantisi yok cnm ne yazıkki..
şartların nereye el veriyorsa kafan nereye yatıyorsa maddi ve manevi olarakta tabi oraya karar ver canım inşallah kararınla bebeğine kavuşursun..
ben yarın sabah tekrar gideceğim..

Bende o saatlerde ordaydım ama bizim görüşme 2.30du nur hanımın sanırımtransferi vardı bizi 3te aldılar görüşmeden çıktımızda da saat 3.40tı sen de orda mıydın?evet semra hoca da ordaydı ama onun muayene ücreti olduğu için bişey demedim zaten biz ön görüşme diye gitmiştik nur hanım ben muayene etmek istiyorum deyince öylelikle oldu yani ben şimdi maddi ve en önemlisi kalıcak yer sıkıntısından dolayı umut baskın geliyo maddi olarak çok fark olmasa kesin memorial olurdu bi kere bayan doktor olması çok rahatlatıcı sonra çok sıcak ailedenmiş gibi şimdiki tedaavimde inşallah güzel sonuç alırım çünkü bende hem tedavi stresi hem ohss korkusu bi sürü düşünce var dualarını eksik etme tatlım sen tekrardan kalp atışı için mi gidiceksin çok güzel bi duygu olmalı Rabbim isteyen herkese tattırsın:)

Arkadaşlar birsey merak ediyorum kendi durumundan öne çıkararak sorayım şimdi transfer oldu tuttu memorıalla işimiz maddi olarak bitti mi mesala 20 gün sonra gidicem buna ücret ödiyecekmiyim nasıl oluyor ? Kontroller muayeneler ücretli mi yoksa tüp bebek paketinin içinde mi?

Canım ne kdrlıkken düşük yaptın. Bende 3. Tedavimde pozitif sonuç almıştım 7 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi kasımda 4. Tedavime başlıycm. İnşş bu sefer kucağımza alırız

cnm beni pozitifi gördükten sonra Nur hn 4 defa çağırdı riskli gebelik olduğu için hiçbirine ücret talep etmediler.. bu sabahta oradaydım talep etseler artık ödeyecektim ama yine ücret talep etmediler..
zaten 1 defa beta hcg ve ayrıca 21. gün muayenesi olan kalp atışı ve kese paket dahili oluyormuş gidince talep edilirse 21. gün muayenesine geldiğini belirtir ödeme yapmazsın..

Canım ne kdrlıkken düşük yaptın. Bende 3. Tedavimde pozitif sonuç almıştım 7 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi kasımda 4. Tedavime başlıycm. İnşş bu sefer kucağımza alırız

canım ozaman bende kan değerim düzenli olarak yükselmişti hep ama kese oluşmamıştı.. inş bu tedavinde bebişin sana sıkı tutunur cnm.. 7-8 haftalar zaten en riskli haftalar oluyormuş..

şartların neye uyuyorsa öyle hareket etmen en güzeli cnm.. Ulun beyemi gidiyorsun bende eski Umutcuyum 4 defa tedavi oldum orada Ulunda ve Süleymanda.. inşallah bu sefer herşey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın cnm okadar karamsar olma Umutun havasıda aile havası gibi orasıda soğuk bir yer değil.. ben 2 raporumuda İstanbul Tüpde bitirdim.. ama o raporlardan kalan tonla ilaç var elimde onları kullandım hep Memorialda.. herşeyin hayırlısı canım inşallah pozitifi bu tedavinde yakalarsın..

Selam bayanlar :)
Bugün döllemede 9. transferde 4.gün, arasira kasiklarima hafif sanci giriyor ve belim biraz agriyor. Ne kadar dikkat etsemde yine de hastalik kaptim sanirim bogazim dün geceden beri agriyor ihlamur iciyor bogaz pastili aliyorum, biraz rahatladi gibi umarim bu bekleme döneminde bir de hasta olmam
Ayin 17si gelsin neticeyi ögrenelim, ona göre yolumuzu cizelim artik.
Daha geri dönülecek 2200km yol var

Bu arada iyi dilekleriniz ve desteginiz icin hepinize tesekkur ederim.

transferin hayırlı olsun. sanırım 5.gün embriyosu seninki..güzel bebişler olarak dünyaya gelsinler inşallah hepimizinkiler..dönüş nereye olacak kısmetse?

memoriale gidip fsh yükske olup düşmesini bekleyen var mı kızlar?
ben varım canım fsh 16 gb idi.ilaç kullandırdı.adet oldum kist göründü şimdi dogum kontrol hapı verdi 15 güne adet olurum ekim sonu gb istanbuldayım allah kısmet ederse.

Selam arkadaşlar benim bugün biraz ağrılarım başladı göbeğimin iki parmak altına ara ara kramp giriyor sancı yapıyor ne yapsam ki korkmaya başladım

Evet ben de ulun beyin hastasıyım orda da çok sıcak ortam var haklarını yiyemem ama demek istediğim bayan olunca muayenede daha rahat oluyo insan ben şimdi umutta devam edicem çünkü memorial da umutta da aynı şeyler söylendi bi fark olmayınca rapor hakkımı kullanarak tekrardan denemeye başlıycam inşallah bu sefer ben de sizlere katılırım bu benim 3. Denemem olucak insan çok korkuyo sen hangi ilaçları kullandın ben ilk denememde gonal f cetrotide kullandım geriye kalanları eczaneye vermiştim ikinci denemem dondurulmuştu 3. De sil baştan iğneler olucam ama bu kez farklı puregon , menapur var sen de bunları mı kullanmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…