Gözün aydın. Rabbim tez zamanda kucağına verir inş.
Bugün bizde nur hanım ile tedaviye başladık. İnş hayırlısı senin gibi mutlu sona ulaşabiliriz.
Mrhb arkadaşlar... Ben çok heyecanlıyım günler hiç geçmiyor pazar dahil bugün 5.gün acaba idrar testi yapsam mı ki? Daha erken mi acaba ? Kanı 7sinde yaptıracaz... Bugün bi arkadaşla görüştüm onunda 4üzleri var Semra hanım dı Dr U... Belki çıkar filan dedi de napsam acaba çok meraklandım
Insallah canm inanıyorum bu sefer Rabbim izniyle olacakmervecikk canımm çok sağoll darısı başına canım:)) öptüm
Bende nasipse kasimin ilk haftası gibi baslayacagim canm Nur hanimla karsilasiriz ordaKasım'da tedavıye baslıcak olan varmı nasıb olursa başlıcam Nur hanımla
Benim yurtdisinda 2010 dan beri yapilan 5-6 adet kan testim vardi, hepsinde de trombosit degerim cok düsüktü. Normal aralik 150-300 iken benim 50-70 arasi idi. Operasyonda gebelikte ve dogumda asiri kanama olabilir diye endise edilmisti.cnm merhaba, sendedemi kan pıhtı sorunu var.. gitmenin bir faydası oldumu yani kadın doğum doktorundan farklı olarak sana gebelikte ne yapacağına ve iğne ünitesine dair bir yönlendirme yaptımı..
Merhaba dokuzcanlıkedi..cıma günü bana semra hoca ve yücel bey baktı..benimde iki yumurtam var sadece..Rabbim birine can versin yeter diyorum..ilaçlara devam,pazargünü kontrol var yine...sizden ne haber?hangi aşamadasınız?
Benim yurtdisinda 2010 dan beri yapilan 5-6 adet kan testim vardi, hepsinde de trombosit degerim cok düsüktü. Normal aralik 150-300 iken benim 50-70 arasi idi. Operasyonda gebelikte ve dogumda asiri kanama olabilir diye endise edilmisti.
Fakat cok ilginctir ki Istanbul da Medilab da yaptirdigim tüm kan testleri sonografiler vs sonucu her sey normal cikti. Orhan bey sasirdi, bir defa da burada yapilmasini öneriyorum mantikli degil bu rakamlar dedi ve tekrar memorial de yapildi orada da normal cikti. Iki hafta sonrasi sadece trombosit degerlerine tekrar bakilmasini önerdi.
arkadaşım değerlerim güzel çıkarsa başlıcağım nur hanım doktorum.fsh yüksekti bu ayda kist vardı.kısmetse kasıma bende başlamak istiyorumKasım'da tedavıye baslıcak olan varmı nasıb olursa başlıcam Nur hanımla
Kızlar merkezden aradılar,ikide transfere çağırdılar..üçüncü gün transferi oluyor..dört yada beşe gitmemesine üzüldük ama yinede umutluyuz..Allahımdan ümit kesmiyorum..dua edin bize
Kızlar merkezden aradılar,ikide transfere çağırdılar..üçüncü gün transferi oluyor..dört yada beşe gitmemesine üzüldük ama yinede umutluyuz..Allahımdan ümit kesmiyorum..dua edin bize
Arkadaşlarrrr ben dayanamadm bu akşam test yaptım ilk kez böyle birsey çıktı iki çizgi fakat biri diğerine göre silik ... Acaba ben psikolojik mi dedim eşimin haberi yoktu ona da gösterdim pembe silik çizgi var ayyy inşallh öyledir... Rabbim yardım etsin 7 sine çok az kaldı