Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok erken canım ya, biliyorum beklemek çok zor oluyor ama azcık sık dişini. Birileri gelsin yanına, evde yalnız kalmamaya özen göster, oyalan kısacası, yoksa insan düşün düşün kafayı yiyor.

cnm merhaba, sendedemi kan pıhtı sorunu var.. gitmenin bir faydası oldumu yani kadın doğum doktorundan farklı olarak sana gebelikte ne yapacağına ve iğne ünitesine dair bir yönlendirme yaptımı..
Benim yurtdisinda 2010 dan beri yapilan 5-6 adet kan testim vardi, hepsinde de trombosit degerim cok düsüktü. Normal aralik 150-300 iken benim 50-70 arasi idi. Operasyonda gebelikte ve dogumda asiri kanama olabilir diye endise edilmisti.
Fakat cok ilginctir ki Istanbul da Medilab da yaptirdigim tüm kan testleri sonografiler vs sonucu her sey normal cikti. Orhan bey sasirdi, bir defa da burada yapilmasini öneriyorum mantikli degil bu rakamlar dedi ve tekrar memorial de yapildi orada da normal cikti. Iki hafta sonrasi sadece trombosit degerlerine tekrar bakilmasini önerdi.

Merhaba, tedaviye basladigimdan beri Semra Hanim ve Sevinc Hanim muayne ediyordu, fakat bu hafta degisiklik oldu. Semra Hanim, beni Opr.Dr. Nur Dokuzeylül`ün görmesini istemis, diger Dr.lar gibi güler yüzlü ve nazikdi.
Muayne sonrasi ilaclarimdan Gonal F in dozunu 225 den 150 ye düsürdü ve ertesi günde cagirdi, bu hafta neredeyse her gün muayne oldum. Carsamba sabahi Nur Hanim tekrar konrol etti ve aksam icin catlatma ignesi verdiler.

Bu sabah da 09:30 da yumurta toplama islemi yapildi.
Bir kac saat dinlendikten sonra ciktim hastaneden, biraz halsizim adet sancisina benzer sancilar oluyor ama genel olarak iyiyim :)

sağol canım verdiğin bilgiler için.. inşallah senin tedavinde gönlünden geçtiğince sonuçlanır bebeğini kucağına tez zamanda alırsın..

Arkadaşlar bayramınız mübarek olsun... Bugün günlerden cuma hemde arefe yarında bayram böyle birgünde Rabbim dualarımızı kabul eylesin... Birbirimize dua edelim inşallah... Bu çiçekler bana arkadaşımdan hediye ... Rabbim inşallah böyle güzel çiçeklerimizi yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin... Dua ile...

Eklentiler

• image.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 66
Iyi aksamlar arkadaslar takip ediyorum.sayfayi ancak fazla yazmiyom ensu canim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin bizleride duanda unutma insallah bende ekimin 25 gibi basliycam nur hm la insallah bende mutlu sonu yazarim burda

Arkadaşlarrrr ben dayanamadm bu akşam test yaptım ilk kez böyle birsey çıktı iki çizgi fakat biri diğerine göre silik ... Acaba ben psikolojik mi dedim eşimin haberi yoktu ona da gösterdim pembe silik çizgi var ayyy inşallh öyledir... Rabbim yardım etsin 7 sine çok az kaldı

Kızlar merkezden aradılar,ikide transfere çağırdılar..üçüncü gün transferi oluyor..dört yada beşe gitmemesine üzüldük ama yinede umutluyuz..Allahımdan ümit kesmiyorum..dua edin bize

Üzülmenize gerek yok. Demek ki embriyolar çok güzel gelişmiş ki anneleri ile daha çabuk kavuşmak istemişler. Hayırlısı olsun .

şimdiden gözün aydın cnm hamişsin bebiş geliyo

Kızlar merkezden aradılar,ikide transfere çağırdılar..üçüncü gün transferi oluyor..dört yada beşe gitmemesine üzüldük ama yinede umutluyuz..Allahımdan ümit kesmiyorum..dua edin bize

üzülme cnm 3- farkemez önemli olan sana tutunması ınş güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…