Merhaba arkadaslar,
dün öglen nihayet transferim yapildi, bundan sonrasi ayin 17sinde alacagimiz olumlu yada olumsuz habere bagli.
Gecen cuma günü yumurta toplama islemim yapilmisti, yumurta toplama islemi sonrasi ara ara sancilar hissettim fakat agri kesici alacak kadar agir olmadigi icin bosa ilac almak istemedim(zaten icim disim ilac oldu).
Ertesi günden itibaren, sabah 11 gibi arayip yumurtalarin döllenme sonrasi durumlari ile ilgili bilgi verdiler c.tesi hepsinin döllendigini, pazartesi hepsinin birince kalite oldugunu, carsamba birinin gelisiminin birinci kalite oldugunu diger ikisinde yavaslama oldugunu ve 5.takibinin daha dogru karar vermeye yarayacagini söylediler ve persembe sabahi arayip transfer icin bilgileri aldim.
Idrar kesemin dolu olmasini istediler, fakat yumurta toplama isleminden beri idrar tutmakta zorlaniyorum umarim gecici bir durumdur.
Bilgilendirme formlari ve embriyolog tarafindan yumurta gelisiminiz ayrintili olarak anlatildiktan sonra, artik dayanamacagimi söyledim ( zaten dolu iken bir de 3 bardak daha su icirdiler)
ve beni transfere aldilar.
Nur hanim icimi rahatlatacak bicimde konustu ve etkili olmadi desem yalan olur.
Ardindan bana ekrandan yumurtalarimin rahmime yollanmasini gösterdiler ve islem bitti. Odama gectim 20dk uzanmami istediler, sürgü verdiler. 40dk kadar uzanip hazirlandim ve ciktik.
Elimde kalan 4adet Menogon ve 5adet Gonal-F ignesini (iclerinde 50-75 birinde de 125 kadar vardi) uclari ile birlikte kan almaya biraktim, faturamizi alip ciktik.
Esim ve annem dünden beri fazla hareket etmeme müsade etmiyorlar, ama ben ara ara yürüyorum kan dolasimi icin sart.
Bende durumlar böyle... umarim güzel bir netice aliriz, zira bu kadar igne, ilac, zaman ve emek bosa giderse üzülmemek mümkün olmaz.